Με χαρά υποδεχτήκαμε τους νέους σπουδαστές στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ!

Οι καινούργιοι σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις της Αθήνας, του Περιστερίου και της Αγίας Παρασκευής στις 10,11 και 12 Οκτωβρίου αντίστοιχα.

Κατά την είσοδο των σπουδαστών στα Campus, το προσωπικό του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ μοίρασε ενημερωτικά φυλλάδια σε όλους τους σπουδαστές, τα οποία περιείχαν χρήσιμες πληροφορίες αναφορικά με τις εγκαταστάσεις και τις λειτουργίες της σχολής.

 

 

Στην συνέχεια, οι σπουδαστές είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να συνομιλήσουν με τους Διευθυντές των 3 Campus του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, την κα. Αλεξάνδρα Καρανταλή, Διευθύντρια του Campus Αθήνας, τον κ. Αλέξιο Ματάρ, Διευθυντή του Campus Περιστερίου και την κα. Μαγδαληνή Τερζή, Διευθύντρια του Campus Αγίας Παρασκευής.

 

 

Ακολούθησε παρουσίαση από τους Διευθυντές των Τομέων Εκπαίδευσης, όπου δόθηκαν στους σπουδαστές χρήσιμες πληροφορίες για την σχολή, την φοίτηση τους, τις εκπαιδευτικές διαδικασίες, αλλά και τις αναβαθμισμένες ψηφιακές υπηρεσίες που προσφέρει το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ.

 

 

ΕΔΩ Μαζί θέτουμε τις βάσεις για μια αξέχαστη σπουδαστική χρονιά, γεμάτη με πλούσιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, πληθώρα δράσεων, εκδηλώσεων, σεμιναρίων και πολλά ακόμα!

 

Ακολούθησε τις σελίδες του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ σε FacebookInstagramTikTok και LinkedIn και μείνε ενημερωμένος/η για όλες τις δράσεις μας!

 

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. ΕΔΩ Μαζί!