Αγαπητοί Γονείς & Κηδεμόνες,

Χρόνια Πολλά! Ευχόμαστε το 2021 να είναι καλύτερο από το έτος που μόλις έφυγε, και η κάθε μέρα του να κυλά με πολλές χαρές, υγεία, ευτυχία και όμορφες στιγμές! Καλή Χρονιά!

Σε συνέχεια των επίσημων ανακοινώσεων από τα Αρμόδια Υπουργεία, ενημερώνουμε ότι η δια ζώσης επαναλειτουργία των σχολικών μονάδων αφορά μόνο την πρωτοβάθμια εκπαίδευση (νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία), ως εκ τούτου τα Delta e-Classrooms θα συνεχιστούν κανονικά με την επανεκκίνησή τους στις 11 Ιανουαρίου 2021, με βάση το πρόγραμμα της Σχολής, και με την υποχρεωτική παρουσία όλων των σπουδαστών.

Η δια ζώσης επαναλειτουργία θα εξεταστεί το επόμενο διάστημα από τα Αρμόδια Υπουργεία, με τα οποία είμαστε σε στενή επικοινωνία ώστε να επανέλθουμε για κάθε Νέα Οδηγία.

#WeStaySafe

 

Σχετικά με τις Διοικητικές μας Υπηρεσίες:

  • Το τηλεφωνικό μας κέντρο έως και 11/01/21 θα λειτουργεί, Δευτέρα με Παρασκευή και ώρες 09:00 – 17:00, εκτός της επίσημης αργίας των Θεοφανείων (06/01) όπου η Σχολή θα παραμείνει κλειστή.
  • Μπορείτε να επικοινωνείτε με τη Σχολή είτε τηλεφωνικά (2108225983) είτε ηλεκτρονικά:
    Campus Αθήναςgramathens@iekdelta.gr

    Campus Περιστερίουgramperisteri@iekdelta.gr
    Campus Αγίας Παρασκευήςgramagia@iekdelta.gr
  • Για την έκδοση Βεβαιώσεων και Πιστοποιητικών, μπορείτε να χρησιμοποιείτε τη νέα μας πλατφόρμα e-Γραμματείακάνοντας υποβολή online αίτησης.
  • Πληρωμές διδάκτρων διεκπεραιώνονται μόνο ηλεκτρονικάμε κατάθεση στους τραπεζικούς λογαριασμούς που διαθέτει η Σχολή.

 

Είμαστε πάντα δίπλα σας!

Με εκτίμηση,

Η Διεύθυνση Σπουδών του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ