Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ στηρίζει τον Τουρισμό!

Η 8η AITExpo πλησιάζει και φέτος θα έχουμε τη χαρά να την ζήσουμε από κοντά!

Για 4η συνεχή χρονιά, ο Τομέας Τουρισμού & Επισιτισμού του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ είναι επίσημος χορηγός και συνδιοργανωτής της μεγάλης έκθεσης τουρισμού AITExpo, μαζί με την LEADEREXPO. Για 3 συνεχείς ημέρες, 25 – 27 Νοεμβρίου, οι ταλαντούχοι και φιλόδοξοι σπουδαστές των Ξενοδοχειακών & Τουριστικών Πρακτόρων θα στελεχώσουν όλα τα λειτουργικά τμήματα της έκθεσης (υποδοχή, γραμματεία, έλεγχος εισόδου, περίπτερα εκθετών) και θα συμμετέχουν στη συνολική διοργάνωσή της, έχοντας την ευκαιρία να εφαρμόσουν στην πράξη όσα έχουν διδαχθεί.

Οι φετινές εκπλήξεις

Οι σπουδαστές Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ θα δώσουν το στίγμα τους και θα ετοιμάσουν γευστικές εκπλήξεις! Με έμπνευση από τα ελληνικά προϊόντα Π.Ο.Π και την υποστήριξη των μεγαλύτερων Ελλήνων παραγωγών, θα αναλάβουν την επιμέλεια των γευμάτων των 150 Hosted Buyers. Φέτος, λόγω των πρωτοκόλλων του Covid-19, όλα τα γεύματα θα σερβίρονται από τους σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, σε ατομικές craft συσκευασίες μιας χρήσης.

Στα lunch boxes όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν μοναδικές αμιγώς ελληνικές συνταγές,και τις 3 ημέρες της έκθεσης. Μεταξύ άλλων θα γευτούμε παστίτσιο, σουβλάκι κοτόπουλο με πιτάκια, αλλά και σουτζουκάκια με πατάτες. Για την τέλεια veggie επιλογή, θα υπάρχει μπριάμ και κρύα σαλάτα ζυμαρικών με πέστο και ντομάτα. Και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει το πιο δροσιστικό και λαχταριστό επιδόρπιο, mousse σοκολάτας!

εξετάσεις πιστοποίησης 2021

Σχετικά με την AITExpo 2021:

Η 8η ATHENS INTERNATIONAL TOURISM & CULTURE EXPO 2021, υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, της Περιφέρειας Αττικής, του ΣΕΤΕ και της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», συμμετέχει στους Εορτασμούς για τα 200 χρόνια ελευθερίας της χώρας διοργανώνοντας Διεθνές Συνέδριο με θέμα: «Η Αρχαιολογική και Πολιτισμική κληρονομιά μας, πόλος έλξης του Διεθνούς Τουρισμού». Στόχος του Συνεδρίου είναι η συμβολή του Ελληνικού πολιτισμού στο τουριστικό γίγνεσθαι της χώρας.

Η Έκθεση θα έχει αφιερωματικό χαρακτήρα, με βασικό πυρήνα της το σύνθημα «Η κληρονομιά της ιστορίας μας όχημα για τη διεθνή προβολή του Ελληνικού Πολιτισμού και του Τουρισμού» και στοχεύει, για μια ακόμη χρονιά, στην προώθηση του εισερχόμενου τουρισμού. Ο ΕΟΤ, καθώς και η Περιφέρεια Αττικής παρέχουν στην Έκθεση την πολύτιμη στήριξή τους. Στο πλαίσιο της Έκθεσης θα διοργανωθεί ∆ιεθνές Συνέδριο στοχευμένο στην προβολή του Ελληνικού τουρισμού με έμφαση στον Πολιτιστικό τουρισμό. Παράλληλα θα διοργανωθούν πολλά events, όπως Πολιτιστικά δρώμενα, αφιέρωμα στην Αρχαία Ελληνική γαστρονομία κ.α. Η 8η AITExpo 2021 θα παρουσιάσει και θα προβάλλει όλο το φάσμα του Ελληνικού τουρισμού και ειδικότερα τις κατηγορίες: Leisure Luxury Mice, Business και Corporate Travel Alternative tourism, ενώ θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στον Αρχαιολογικό και Θρησκευτικό τουρισμό.

 

Η AITExpo 2021 θα πραγματοποιηθεί 25-27 Νοεμβρίου 2021 στο Ζάππειο Μέγαρο.

 

Σπούδασε στον Τομέα Τουρισμού & Επισιτισμού του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

Μάθε περισσότερα για την AITExpo 2021

 

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. Education Redefined.