Οροφοκομία (Housekeeping)

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Ημ/νία

ΠΡΟΣΕΧΩΣ

ΩΡΕΣ

60 ΩΡΕΣ

certificate

ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

  • Στόχος του σεμιναρίου «Οροφοκομία (Housekeeping είναι η απόκτηση γνώσεων και η ανάπτυξη δεξιοτήτων αναφορικά με την οργάνωση και λειτουργία του τμήματος της Οροφοκομίας μιας  Ξενοδοχειακής Μονάδας  με απώτερο σκοπό την πλήρη ανταπόκριση  στα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις όλων των θέσεων εργασίας του τμήματος.

    ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

    Απευθύνεται σε όλους όσους επιθυμούν να καταρτιστούν σε επαγγελματικό επίπεδο και στη συνέχεια να ασκήσουν τα καθήκοντα της/του Οροφοκόμου.

  • Οι Διδακτικές Ενότητες του Σεμιναρίου είναι οι εξής:

    • Εισαγωγή στην οροφοκομία – Οργανόγραμμα Ανάλυση Θέσεων και Αρμοδιοτήτων
    • Εσωτερικοί κανονισμοί και ανάλυση κανόνων υγιεινής και ασφαλής χρήση χημικών
    • Ανάλυση τύπων δωματίων και κατάστασης δωματίων
    • Διαδικασία και τρόπος καθαριότητας δωματίων
    • Έγγραφα λειτουργίας τμήματος Οροφοκομίας & Reporting
    • Οργάνωση και λειτουργίας τμήματος Λινοθήκης και διαχείριση λινών ξενοδοχείου
    • Ποιότητα στην Εξυπηρέτηση πελατών –  Επικοινωνία με τον πελάτη και Διαχείριση προβλημάτων και παραπόνων
    • Εκπαιδευτικές επισκέψεις σε Ξενοδοχεία
  • Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ΔΕΛΤΑ 360.

    Οι καταρτιζόμενοι έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν Διεθνή Πιστοποίηση από τον φορέα Global Awarding, κάνοντας level up στις επαγγελματικές προοπτικές τους στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

  • Σεμινάριο Οροφοκομίας (Housekeeping)

    Ημέρες και Ώρες Διεξαγωγής:

    • Διάρκεια: 60 ακαδημαϊκές ώρες
    • Έναρξη: προσεχώς…

    ×

    ΚΛΕΙΣΕ ΘΕΣΗ


    Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον!
    Συμπλήρωσε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου για το πρόγραμμα που σε ενδιαφέρει.

    Go to Top