Το Σεμινάριο “Ζυθοποίηση – Beer Course” απευθύνεται στους αρχάριους και ερασιτέχνες που έχουν την περιέργεια να μάθουν τις τεχνικές της σπιτικής ζυθοποίησης.
Η ύλη έχει κατανεμηθεί έτσι ώστε να καλύπτει την περιγραφή των υλικών και την απαραίτητη θεωρία. Στη συνέχεια ο καταρτιζόμενος περνά διαδοχικά στα διάφορα στάδια της παραγωγής μέχρι την εμφιάλωση.
Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, γίνεται αναφορά πιθανών προβλημάτων και της αντιμετώπισής τους, καθώς και περιγραφή γνωστών τύπων ζύθου.
ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ
Το Σεμινάριο Ζυθοποίηση – Beer Course απευθύνεται στους αρχάριους ερασιτέχνες που έχουν την περιέργεια να μάθουν τις τεχνικές της σπιτικής ζυθοποίησης.
Οι Διδακτικές Ενότητες του Σεμιναρίου είναι οι εξής:
- Ορισμός
- Ιστορική Αναδρομή
- Υγεία / Διατροφική Αξία
- Πρώτες Ύλες
- Κατηγορίες / Συνταγές / Τεχνικές Ζυθοποίησης
- Παρασκευή Μπύρας με Διάφορες Τεχνικές Οικιακής Ζυθοποίησης
- Αναμνηστική Εμφιάλωση στο τέλος του course για τους συμμετέχοντες
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ΔΕΛΤΑ 360.
Οι καταρτιζόμενοι έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν Διεθνή Πιστοποίηση από τον φορέα Global Awarding, κάνοντας level up στις επαγγελματικές προοπτικές τους στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Σεμινάριο Ζυθοποίησης – Beer Course
Ημέρες και Ώρες Διεξαγωγής:
- Διάρκεια: 20 ακαδημαϊκές ώρες
- Έναρξη: προσεχώς…
Ζυθοποίηση – Beer Course
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ
ΠΡΟΣΕΧΩΣ
20 ΩΡΕΣ
ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ