Η 6η AITExpo πλησιάζει και φέτος θα είναι καλύτερη από ποτέ!

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ στηρίζει τον Τουρισμό

Για ακόμα μια χρονιά ο Τομέας Τουρισμού & Επισιτισμού του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ είναι επίσημος χορηγός και συνδιοργανωτής της μεγάλης έκθεσης τουρισμού AITExpo. Για 3 ημέρες οι ταλαντούχοι και φιλόδοξοι σπουδαστές Ξενοδοχειακών & Μαγειρικής Τέχνης θα στελεχώσουν όλα τα λειτουργικά τμήματα και θα συμμετέχουν στη διοργάνωση της έκθεσης.

Σχετικά με την AITExpo

Συνεχίζοντας δυναμικά και το 2019 , η Έκθεση κάνει πλέον άνοιγμα και καταφέρνει να προσελκύσει Εκθέτες από όλο τον κόσμο. Η Αθήνα έχει ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, καθώς μετατρέπεται σιγά-σιγά σε κόμβο για τον εισερχόμενο τουρισμό από τις Long Haul αγορές. Οι Travel Agents που συμμετέχουν στην Έκθεση, σαν Hosted Buyers, έχουν ανάγκη συνεργασίας με Ελληνικά γραφεία για να προσφέρουν συνδυασμένα πακέτα. Η Έκθεση που καλύπτει αυτή την ανάγκη , έχει αρχίσει να γίνεται ευρύτερα γνωστή στο εξωτερικό.

Οι φετινές εκπλήξεις

Οι σπουδαστές & καθηγητές μαγειρικής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ θα δώσουν το στίγμα τους και θα ετοιμάσουν γευστικές εκπλήξεις! Με έμπνευση από τα ελληνικά προϊόντα Π.Ο.Π και την υποστήριξη των μεγαλύτερων Ελλήνων παραγωγών, θα αναλάβουν τα γεύματα των Hosted Buyers. Φέτος θα παρουσιαστεί και ένα πρωτοποριακό Open Kitchen Live Cooking event με θέμα το “Ελληνικό Brunch”.
Μεταξύ άλλων θα δοκιμάσουμε μοναδικές συνταγές όπως ελληνικό cheesecake, μια τούρτα με ελληνικό χειροποίητο παξιμάδι, μανούρι, μυζήθρα και γλυκό του κουταλιού τριαντάφυλλο. Επίσης Ελληνική στραπατσάδα με αυγοτάραχο «Τρικαλινός» και φέτα τηγανιτή τυλιχτή σε χωριάτικο φύλλο  με γλυκό του κουταλιού ντοματίνι.Όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν ζωντανά τη δημιουργική διαδικασία της παρασκευής των γευμάτων του Open Kitchen Live Cooking, και να γευτούν τις μοναδικές γεύσεις.Το Open Kitchen Live Cooking θα συνοδεύει και το Open Bar του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ με τον Άρη Χατζηαντωνίου, στη διάθεση όλων, με ευφάνταστες προτάσεις από ελληνικά premium αλκοολούχα προϊόντα.

Ημέρες και ώρες διεξαγωγής του Open Kitchen Live Cooking:
Παρασκευή 6/12 | 14:00 – 16:00
Σάββατο 7/12 | 12:00 – 14:00 & 16:00 – 18:00
Κυριακή 8/12 | 12:00 – 15:00

Ημέρες και ώρες διεξαγωγής του Open Bar:
Παρασκευή 6/12 | 16:00 – 18:00
Σάββατο 7/12 | 15:00 – 17:00 & 18:00 – 20:00
Κυριακή  8/12 | 14:00 – 16:00

Η AITExpo θα πραγματοποιηθεί 6-8 Δεκεμβρίου 2019 στο Metropolitan Expo.