[ Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 9η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού AITExpo 2022 στο Ζάππειο Μέγαρο, στις 3, 4 & 5 Νοεμβρίου.

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ ήταν ο αποκλειστικός εκπαιδευτικός χορηγός και συνδιοργανωτής της 9ης Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού AITExpo 2022, μαζί με την Leaderexpo.

Εγκαίνια AITExpo 2022

Τα εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 3/11 από τον Υπουργό Τουρισμού, κ. Βασίλη Κικίλια, την Γενική Γραμματέα Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης, κα. Ολυμπία Αναστασοπούλου και τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, κ. Κωνσταντίνο Μουτζούρη, οι οποίοι συνεχάρησαν τους διοργανωτές της Έκθεσης για την άρτια και επιτυχή διοργάνωσή της, ενώ υπογράμμισαν τα υψηλά ποσοστά επιτυχίας του εισερχόμενου Τουρισμού για το 2022. 

Ομαδικές φωτογραφίες των Σπουδαστών της Σχολής Διοίκησης και Τουρισμού και της Σχολής Επισιτισμού στο Ζάππειο Μέγαρο

Βράβευση Σπουδαστών ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

Τις ομιλίες των επίτιμων καλεσμένων ακολούθησε η βράβευση των σπουδαστών του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ από την κα. Ολυμπία Αναστασοπούλου για την άριστη στελέχωση όλων των λειτουργικών τμημάτων της 9ης Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού.

Υπεύθυνος για την συνολική παρουσία του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, ήταν ο κος Σπύρος Τρουμπέτας, Διευθυντής του School of Business & Tourism.

Αριστερά: Βράβευση του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ από την κα. Ολυμπία Αναστασοπούλου, Γ.Γ. Τουριστικής Πολιτικής & Ανάπτυξης/ Κέντρο: Κατά την διάρκεια των εγκαινίων της Έκθεσης από τον κ. Βασίλη Κικίλια, Υπουργό Τουρισμού/ Δεξιά: Παραλαβή του βραβείου από τον κ. Τρουμπέτα Σπύρο και από Σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

Για άλλη μια χρονιά, οι ταλαντούχοι σπουδαστές της Σχολής Διοίκησης & Τουρισμού, συμμετείχαν ενεργά στην Έκθεση, στελεχώνοντας όλα τα λειτουργικά τμήματα με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα, προσφέροντας τις υπηρεσίες τους καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης και δίνοντας το δικό τους στίγμα μέσα από την άρτια εξυπηρέτηση. Τα εν λόγω λειτουργικά τμήματα ήταν η υποδοχή, το κέντρο εγγραφών, η γραμματεία, τα περίπτερα εκθετών, αλλά και το τμήμα Business to Business (B2B).

Παράλληλα, οι σπουδαστές της Σχολής Επισιτισμού του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ επιμελήθηκαν όλων των γευμάτων των Hosted Buyers και του catering, προσφέροντας γαστρονομικές απολαύσεις με ελληνικό άρωμα. Το μενού περιλάμβανε συνταγές εμπνευσμένες από την Ελληνική Γαστρονομία, χρησιμοποιώντας αμιγώς ελληνικά προϊόντα Π.Ο.Π. που εξέπληξαν όλους τους παρευρισκόμενους.

Ομαδική φωτογραφία των Σπουδαστών και Καθηγητών της Σχολής Διοίκησης & Τουρισμού στο περίπτερο του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 

Σχετικά με την AITExpo 2022

Στην Έκθεση συμμετείχε πλειάδα προορισμών, ξενοδοχείων και καταλυμάτων, ταξιδιωτικών γραφείων, γραφείων DMC, εταιρειών yachting, κ.α., ενώ παράλληλα παρευρέθηκαν περισσότεροι από 100 Hosted Buyers.

Η 9η Athens International Tourism Expo αποτελεί όχι μόνο σημείο αναφοράς για τα ταξιδιωτικά γραφεία του εξωτερικού (Tour Operators, Travel Agencies & MICE companies) στον εισερχόμενο τουρισμό, αλλά και όχημα για επιτυχημένες εμπορικές συμφωνίες με την τουριστική αγορά της χώρας μας. Η απόλυτη επιτυχία της AITExpo 2022 απέφερε νέες εμπορικές συνεργασίες με την συμβολή των δυναμικών Hosted Buyers, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τον εισερχόμενο Τουρισμό.

Ακολούθησε τις σελίδες του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ σε FacebookInstagramTikTok και LinkedIn και μείνε ενημερωμένος/η για όλες τις δράσεις μας!

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. ΕΔΩ Μαζί!