Τα Career Days 2019 έρχονται στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Αθήνας, δίνοντας την ευκαιρία σε σπουδαστές και απόφοιτους όλων των ειδικοτήτων του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ να προετοιμαστούν κατάληλλα και να διεκδικήσουν τη θέση των ονείρων τους. Μια εβδομάδα γεμάτη δωρεάν workshops, σεμινάρια, συμβουλευτική, networking και φυσικά συνεντεύξεις.

Ο θεσμός των Career Days

Οι Ημέρες Καριέρας διοργανώνονται σταθερά τα τελευταία χρόνια στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ και πραγματοποιούνται δυο φορές το χρόνο με μεγάλη επιτυχία. Το ποσοστό απορρόφησης των συμμετεχόντων σε θέσεις πρακτικής και μόνιμης εργασίας αγγίζει το 98%. Κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών, οι σπουδαστές έχουν την ευκαιρία να προετοιμαστούν για τη συνέντευξη και να προσεγγίσουν τις θέσεις και εταιρείες που επιθυμούν.

Δες τι έγινε στις Career Days του School of Tourism & Culinary Arts του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ.

To Career Office του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

Το Γραφείο Σταδιοδρομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ λειτουργεί από το 1996.  Με πάθος και δέσμευση, δρα συμβουλευτικά, καθοδηγώντας και στηρίζοντας εξατομικευμένα κάθε σπουδαστή και απόφοιτο, με σκοπό την άμεση σύνδεση του με την αγορά εργασίας. Το εξειδικευμένο προσωπικό που απαρτίζει το Γραφείο Σταδιοδρομίας έχει ως κύριο μέλημα την υποστήριξη του κάθε υποψήφιου. Βρίσκοντας μαζί το κατάλληλο career path, δημιουργούν τις προϋποθέσεις για την επαγγελματική του αποκατάσταση.

Πρόγραμμα Career Days 2019

28/5-06/06: Orientation Days

Creating the Perfect CV
Interview Tips
Personal Branding
Soft Skills Development
Interview Workshops
Job Mapping: Executive Talks

07/06: Interviews

Μείνε συντονισμένος στην… οθόνη σου για ακόμα περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Career Days 2019.

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. Education Redefined.