[ Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ έχει το δικό του portal εύρευσης εργασίας, στο οποίο έχουν αποκλειστική και δωρεάν πρόσβαση όλοι οι σπουδαστές και απόφοιτοι του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ!

Χρησιμοποιώντας το σπουδαστικό σου e-mail, που λαμβάνεις κατά την έναρξη των σπουδών σου, έχεις πρόσβαση στην πλατφόρμα deltajobs.gr.

Εκεί, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις και ενημερώσεις το βιογραφικό σου σημείωμα καθ’ όλη τη διάρκεια των σπουδών σου, αλλά και μετέπειτα κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής σου σταδιοδρομίας.

Το Career Office ενημερώνει σε καθημερινή βάση την πλατφόρμα του deltajobs.gr με όλες τις προσφερόμενες νέες θέσεις Πρακτικής Άσκησης και Μόνιμης Εργασίας. Έτσι μπορείς να ενημερώνεσαι άμεσα, να επιλέγεις τις θέσεις που σου ταιριάζουν και να δηλώνεις το ενδιαφέρον σου.

  • Περισσότερες από 3.300 προσφερόμενες θέσεις: 60% αφορούν θέσεις Πρακτικής Άσκησης, ενώ 40% θέσεις μόνιμης εργασίας
  • Πάνω από 2.900 συνεργαζόμενες εταιρίες: Eντάσσονται στο ισχυρό δίκτυο συνεργατών του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

Όλοι οι απόφοιτοι έχουν δωρεάν πρόσβαση δια βίου στην πλατφόρμα. Το μόνο που χρειάζεσαι για να μπεις στην πλατφόρμα είναι το σπουδαστικό σου e-mail.

Σε περίπτωση απώλειας password μπορείς να αποστείλεις το αίτημά σου για τεχνική υποστήριξη στο it@iekdelta.gr.

Η πλατφόρμα εύρεσης εργασίας deltajobs.gr σου παρέχει τη δυνατότητα:

  • Να δημιουργήσεις το βιογραφικό σου σημείωμα, παρέχοντας σου την επιλογή ανάμεσα σε 2 τύπους βιογραφικού σημειώματος
  • Να συνδεθείς με φορείς απασχόλησης
  • Να επιλέξεις τον Τομέα Σπουδών σου και να δεις τις θέσεις που σε αφορούν
  • Να αναζητήσεις θέσεις πρακτικής άσκησης
  • Να αναζητήσεις θέσεις μόνιμης εργασίας

 

Βασική επιδίωξη του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ είναι η πολύπλευρη προετοιμασία και υποστήριξη σου για μια ομαλή και επιτυχή ένταξη στην αγορά εργασίας. Το δεσμευμένο προσωπικό του Career Office βρίσκεται στη διάθεσή σου από την πρώτη μέρα μέχρι και μετά την ολοκλήρωση των σπουδών σου, συμβουλεύοντας, καθοδηγώντας και στηρίζοντας έμπρακτα τους στόχους και τα όνειρα σου, με βασικό στόχο την επαγγελματική σου αποκατάσταση και σταδιοδρομία.

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ είναι το μοναδικό Ι.Ι.Ε.Κ. Βραβευμένο από την Ε.Ε. για την ποιότητα ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ και ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ και ΜΕΛΟΣ των Ευρωπαϊκών Κέντρων Εκπαιδευτικής Αριστείας.

Εξερεύνησε όλες τις διαθέσιμες θέσεις και εργασίας στο deltajobs.gr και γίνε ο επαγγελματίας που ονειρεύεσαι!

 

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. ΕΔΩ Μαζί!