Τα Delta e-Classrooms εντάσσονται στη σπουδαστική κοινότητα ως η επίσημη διαδραστική πλατφόρμα ελεύθερης και διαρκούς επικοινωνίας σπουδαστών και καθηγητών και θα αξιοποιείται παράλληλα και υποστηρικτικά με τις δια ζώσης εκπαιδευτικές διαδικασίες.

Μέσω των Delta e-Classrooms, οι σπουδαστές όλων των ειδικοτήτων έχουν πρόσβαση σε εκπαιδευτικό υλικό (σημειώσεις, εργασίες, videos) από τους καθηγητές και τους Διευθυντές Σχολών,  ενώ υπάρχει η δυνατότητα επικοινωνίας με καθηγητές μέσω chat ή τηλεδιάσκεψης, δημιουργώντας με αυτόν τον τρόπο μία ολοκληρωμένη εκπαιδευτική διαδικασία εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης.

Η πρόσβαση στα Delta e-Classrooms είναι μόνιμη και ο κάθε σπουδαστής μπορεί να ανατρέχει σε εκπαιδευτικό υλικό, οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμεί.

Η πλατφόρμα είναι διαθέσιμη από κινητό (iOS & android), tablet & υπολογιστή, πολύ φιλική προς τον χρήστη ενώ παράλληλα δημιουργεί εξοικείωση των σπουδαστών με τις σύγχρονες τεχνολογίες επικοινωνίας τις οποίες θα κληθούν να χρησιμοποιήσουν μελλοντικά και ως επαγγελματίες.

Τα Delta e-classrooms αποτελούν σταθερό σημείο αναφοράς για την επικοινωνία μεταξύ σπουδαστών και καθηγητών και η πρόσβαση γίνεται με το σπουδαστικό email και έναν μοναδικό κωδικό ο οποίος χρειάζεται μόνο μία φορά για να δηλωθεί η συμμετοχή στο classroom.

Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τα Delta e-Classrooms, στείλε μας το ερώτημά σου στο elearning@iekdelta.gr.

*Τα Delta e-Classrooms υλοποιήθηκαν ως απαραίτητο εργαλείο προόδου την περίοδο της αναστολής των μαθημάτων λόγω COVID-19 και έκτοτε λειτουργούν με τεράστια επιτυχία.