Η ΔΕΛΤΑ ενώνει τις δυνάμεις της με το Epsilon Net College, μέλος του Ομίλου Epsilon Net, μέσα από μια στρατηγική συνεργασία.

 Βασικός στόχος και των δύο εκπαιδευτικών ιδρυμάτων είναι η δημιουργία ενός ισχυρού εκπαιδευτικού πυλώνα με υψηλά πρότυπα διδασκαλίας, η ακαδημαϊκή υποστήριξη των φοιτητών και η άμεση σύνδεσή τους με την αγορά εργασίας.

Epsilon Net College

Η στρατηγική αυτή σύμπραξη δίνει τη δυνατότητα στους σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ να κάνουν το επόμενο βήμα στις σπουδές τους, μέσα από τα προγράμματα του Epsilon College τα οποία και θα προσφέρονται σε πολύ ειδικές τιμές, ενώ παράλληλα θα δίνεται πρόσβαση  στην πρωτοποριακή υπηρεσία της εταιρείας Δικτύωσης & Σταδιοδρομίας EVRESIS. Η EVRESIS συνεργάζεται με μεγάλο αριθμό επιχειρήσεων του ιδιωτικού τομέα, προσφέροντας συνεχώς ευκαιρίες εισόδου στην αγορά εργασίας και επαγγελματικής ανάπτυξης.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας προβλέπεται να δημιουργηθεί και νέο πρόγραμμα εκπαιδευτικής αριστείας, μέσα από το οποίο ο απόφοιτος της ΔΕΛΤΑ θα μπορεί να κερδίσει Δωρεάν Υποτροφία για την αναβάθμιση του πτυχίου του, με ακαδημαϊκά κριτήρια.

Από την έναρξη της δραστηριότητας του Epsilon Net College, μέλος του ομίλου Epsilon Net, το όραμα και το πάθος του κολεγίου παραμένει η παροχή απεριόριστης πρόσβασης σε επιστημονική πληροφόρηση και γνώση, τόσο σε εθνικό όσο και διεθνές επίπεδο, αξιοποιώντας τεχνολογίες αιχμής και σύγχρονα εργαλεία διδασκαλίας. Αποστολή του είναι η παρακολούθηση των εξελίξεων στην κοινωνία της γνώσης και της πληροφορικής, δημιουργώντας εξειδικευμένα προϊόντα και υπηρεσίες για την ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών των επιχειρηματικών μονάδων.

Η συνεργασία αυτή, σηματοδοτεί και την επίτευξη ενός από τους κύριους στόχους του κολεγίου, να παρέχει στους φοιτητές και τους συνεργάτες του τις καλύτερες εκπαιδευτικές υπηρεσίες, ώστε να μπορούν να εφαρμόσουν άμεσα τις νεοαποκτηθείσες γνώσεις στην καθημερινή τους εργασία ή να χρησιμοποιήσουν τους παρεχόμενους τίτλους ως εφόδιο για την επαγγελματική τους σταδιοδρομία.

Δες όλα τα Προγράμματα Bachelor & Master σε συνεργασία με το Epsilon Net College.