Αγαπητοί Γονείς & Κηδεμόνες,

Μένοντας πάντα πιστοί στη δέσμευσή μας για την ενδυνάμωση της παρεχόμενης γνώσης των σπουδαστών μας, υλοποιούμε τη δεύτερη ηλεκτρονική εβδομάδα η οποία και θα πραγματοποιηθεί 19-23 Απριλίου 2021, επιπρόσθετα στο υπάρχον πρόγραμμα τηλεκπαίδευσης.

Στην ηλεκτρονική εβδομάδα θα καλυφθεί πλούσια θεματολογία η οποία και απευθύνεται σε όλους τους τομείς, ενώ οι σπουδαστές μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή σε όσα webinars επιθυμούν.

 

Δείτε εδώ αναλυτικά το πρόγραμμα των δωρεάν σεμιναρίων.

 

Σας ενημερώνουμε επίσης ότι για τους σπουδαστές που έχουν επιλέξει να αποκτήσουν τη Διεθνή Πιστοποίηση Ειδικότητας Gatehouse, η πρώτη διάλεξη θα πραγματοποιηθεί στις 2 Απριλίου 2021 και το Πρόγραμμα θα υλοποιηθεί online σε 6 τηλεδιαλέξεις των 3 ωρών.

Εν αναμονή της επιστροφής μας στην κανονικότητα, είμαστε σε διαρκή επικοινωνία με τα Αρμόδια Υπουργεία και θα επανέλθουμε με κάθε νέα οδηγία.

#WeStaySafe

 

Σχετικά με τις Διοικητικές μας Υπηρεσίες:

  • Το τηλεφωνικό μας κέντρο λειτουργεί Δευτέρα με Παρασκευή και ώρες 08:00 – 21:00
  • Μπορείτε να επικοινωνείτε με τη Σχολή είτε τηλεφωνικά (2108225983) είτε ηλεκτρονικά:
    Campus Αθήναςgramathens@iekdelta.gr

    Campus Περιστερίουgramperisteri@iekdelta.gr
    Campus Αγίας Παρασκευήςgramagia@iekdelta.gr
  • Για την έκδοση Βεβαιώσεων και Πιστοποιητικών, μπορείτε να χρησιμοποιείτε τη νέα μας πλατφόρμα e-Γραμματείακάνοντας υποβολή online αίτησης.
  • Πληρωμές διδάκτρων διεκπεραιώνονται είτε ηλεκτρονικά με κατάθεση στους τραπεζικούς λογαριασμούς που διαθέτει η Σχολή, είτε δια ζώσης στο Campus Αθήνας (Ιπποκράτους 22) Δευτέρα – Παρασκευή 08:00 – 21:00  & στο Campus Περιστερίου (Θηβών 197) κάθε Τετάρτη 10:00 – 18:00, τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας.

 

Είμαστε πάντα δίπλα σας!

Με εκτίμηση,

Η Διεύθυνση Σπουδών του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ