Διεκδίκησε μία Πλήρη Υποτροφία Σπουδών Bachelor ή Master

Οι Σχολές Δέλτα σε συνεργασία με το IST College και την Simple Apps δίνουν τη δυνατότητα σε όλους τους αποφοίτους πληροφορικής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, να διεκδικήσουν μία πλήρη υποτροφία σπουδών που αφορά στα παρακάτω προγράμματα σπουδών:

 • BSc Computer Science
 • MSc Computing

Τα προγράμματα υλοποιούνται στην Αθήνα από το IST College σε συνεργασία με το Glyndwr University της Μεγ. Βρετανίας.

Εάν ενδιαφέρεσαι να διεκδικήσεις τη δωρεάν υποτροφία, συμπλήρωσε τα στοιχεία σου ώστε να λάβεις οδηγίες για τα δικαιολογητικά της αίτησής σου.

  *Προκειμένου οι αιτήσεις να γίνουν δεκτές, θα πρέπει να πληρούν τις προϋποθέσεις αποδοχής του κάθε προγράμματος.


  Καταληκτική Ημερομηνίας Υποβολής Αιτήσεων
  : Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020

  Οι υποτροφίες θα δοθούν με επιλογή και οι υποψήφιοι θα πρέπει να παρουσιασθούν σε συνέντευξη, εφ’ όσον κληθούν, στην Επιτροπή Χορήγησης Υποτροφιών. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν την Πέμπτη 1η Οκτωβρίου 2020, στην ιστοσελίδα του IST College .
  Όλοι οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό υποτροφίας, δικαιούνται 50% έκπτωση στα προγράμματα σπουδών.

  Καλή επιτυχία!

   

  Από το 1971 μέχρι και σήμερα, το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ λειτουργεί αδιάκοπα στο χώρο της Ιδιωτικής Εκπαίδευσης, προσφέροντας σπουδές Μεταδευτεροβάθμιας Επαγγελματικής Κατάρτισης Επιπέδου 5.

  Ο συνδυασμός του σχεδόν μισού αιώνα εμπειρίας και της συνεχούς εξέλιξης και επαφής με τις νέες τάσεις και τεχνολογίες, καθώς και το εξειδικευμένο και δεσμευμένο προσωπικό, καθιστούν το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ το ιδανικό σημείο εκκίνησης όχι μόνο των σπουδών σου, αλλά και της πραγματοποίησης των στόχων σου. Όλα αυτά που φαντάζεσαι, γίνονται πράξη!

  Σχετικά με το IST College:
  Όραμα του IST είναι η παροχή υψηλού επιπέδου σπουδών και υπηρεσιών, η σύνδεση της εκπαίδευσης με την αγορά εργασίας, καθώς και η ενεργός συμβολή του στην αναβάθμιση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Ελλάδα και διεθνώς. “Δεσμευόμαστε να παρέχουμε στους φοιτητές μας, τις απαραίτητες γνώσεις, δεξιότητες και μαθησιακή εμπειρία που θα συντελέσουν στη μέγιστη αξιοποίηση των δυνατοτήτων τους προκειμένου να προσαρμοστούν σε μία συνεχώς μεταβαλλόμενη κοινωνία και αγορά εργασίας. Παράλληλα, έχουμε ως κύριο γνώμονα τη δημιουργία ενός μαθησιακού περιβάλλοντος που ενθαρρύνει την καλλιέργεια του επιχειρηματικού πνεύματος μεταξύ των φοιτητών μας, διευρύνοντας έτσι τους ορίζοντές τους και συμβάλλοντας στην ενίσχυση των προοπτικών σταδιοδρομίας τους”.