Το Make A Wish, με στόχο την εκπλήρωση ευχής, έδωσε την  ευκαιρία στις σπουδάστριες του τμήματος Αισθητικής να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους αλλά και να πάρουν ένα μάθημα ζωής!

Στόχος μας στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ είναι να δημιουργούμε κάτι παραπάνω από καλούς επαγγελματίες. Καλλιεργώντας μια κουλτούρα αλληλεγγύης και υπευθυνότητας, με ευαισθησία και συνείδηση, στηρίζουμε έμπρακτα το όραμα μας για μια κοινωνία όπου κάθε ενήλικας θα μπορεί να έχει τις ίδιες ευκαιρίες στην αγορά εργασίας. Και δεν μένουμε μόνο σε αυτό. Η ανθρώπινη αξιοπρέπεια αποτελεί για όλους εμάς διαχρονική και αναλλοίωτη αξία. Μέσα από τις δράσεις μας στηρίζουμε το δικαίωμα όλων των ανθρώπων στο όνειρο και συμβάλλουμε με το δικό μας τρόπο στην επαγγελματική αποκατάσταση κάθε ενεργού μέλους της ελληνικής κοινωνίας.

 

 

Στο πλαίσιο των Δράσεών μας Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, συνεργαζόμαστε με το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) στην εκπλήρωση Ευχών παιδιών με σοβαρές ασθένειες.

Το Μake-Α-Wish με στόχο την εκπλήρωση ευχής, έδωσε την  ευκαιρία στις σπουδάστριες του τμήματος Αισθητικής να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους αλλά και να πάρουν ένα μάθημα ζωής!

 

“Εύχομαι να συναντήσω τον Hulk” – Εμάνουελ, 4 ετών

Make-A-Wish

 

Ο ήρωας που θαύμαζε πιο πολύ από όλους και είχε ευχηθεί να συναντήσει, ήταν εκεί την μέρα των γενεθλίων του! Ο Εμάνουελ είναι ένας χαριτωμένος πιτσιρικάς και ένας αληθινός ήρωας, που ευχήθηκε με όλη του την καρδιά να συναντήσει τον Hulk. Οι τελευταίοι μήνες ήταν δύσκολοι εξαιτίας των θεραπειών που ακολουθούσαν η μία την άλλη. Έτσι, αναμέναμε με υπομονή την ημέρα που θα τον γνωρίζαμε από κοντά και θα αντικρύζαμε το χαμόγελό του. Μια μέρα ξεχωριστή, χαρούμενη, γεμάτη εκπλήξεις! 

 

Το Make-A-Wish εκπληρώνει ευχές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες. Μια ευχή αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του ταξιδιού για τη θεραπεία, γι’ αυτό και δεσμεύεται να  εκπληρώνει την ευχή κάθε παιδιού που πληροί τα κριτήρια του. Έρευνες καταδεικνύουν ότι τα παιδιά στα οποία έχει εκπληρωθεί η ευχή τους, μπορούν να ανακτήσουν τη σωματική και συναισθηματική δύναμη που χρειάζονται για να αντιμετωπίσουν μια πολύ σοβαρή ασθένεια.

Συγχαρητήρια σε όλες τις σπουδάστριες Αισθητικής που συμμετείχαν σε αυτή τη σπουδαία Δράση και στη συντονίστρια του project κα Σοφία Μελαμπιανάκη, Διευθύντρια του τομέα Αισθητικής-Μακιγιάζ.