Open Day – Ανακάλυψε το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ την Πέμπτη 3/10!

Open the Door to Success

Την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019 το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ ανοίγει τις πόρτες του campus του στο κέντρο της Αθήνας και σε περιμένει να το ανακαλύψεις και να διαπιστώσεις γιατί αποτελεί το κατάλληλο σημείο έναρξης της επαγγελματικής σου καριέρας.

Κατά τη διάρκεια του Open Day, θα έχεις την ευκαιρία να ξεναγηθείς στους χώρους και τα εργαστήρια από το Ακαδημαϊκό προσωπικό του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ και να μάθεις όλες τις λεπτομέρειες για τις ειδικότητες που σε ενδιαφέρουν. Επιπλέον, θα μπορείς να συμμετέχεις δωρεάν στις διαδραστικές εκδηλώσεις που έχουν ετοιμάσει οι καθηγητές των Ειδικοτήτων και θα σε φέρουν πιο κοντά στο επάγγελμα που ονειρεύεσαι, με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο! Το Career Office του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ θα σε περιμένει για να κάνεις το Τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού και να σε συμβουλεύσει προσωπικά για τις επαγγελματικές διεξόδους του επαγγέλματος που έχεις επιλέξει.

Και το καλύτερο; Όλοι οι συμμετέχοντες του Open Day θα εξασφαλίσουν μειωμένα δίδακτρα στην ειδικότητα της επιλογής τους και θα λάβουν μέρος στην κλήρωση για να διεκδικήσουν 1 Laptop!

Η Είσοδος και η Συμμετοχή στις Δράσεις είναι Ελεύθερη.

Δήλωσε Συμμετοχή εδώ

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, γι’ αυτό μην παραλείψεις να κάνεις εγγραφή στην παραπάνω φόρμα!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΕΩΝ OPEN DAY:

School of Engineering & Information Technology

Game Development: Δημιουργία χαρακτήρων με το 3DS MAX

H βιομηχανία των Video Games αναπτύσσεται ραγδαία και αποκτά συνεχώς νέους φανατικούς οπαδούς. Οι προγραμματιστές είναι τα πιο βασικά μέλη της ομάδας, καθώς δε γίνεται να κατασκευαστεί οποιοδήποτε video game χωρίς αυτούς! Το Game Development αναφέρεται στη δημιουργία του παιχνιδιού, από το animation – δημιουργία περιβάλλοντος και χαρακτήρων μέχρι τον προγραμματισμό. Κατά τη διάρκεια του workshop, θα έχεις την ευκαιρία να δεις πώς δημιουργείται ένας χαρακτήρας παιχνιδιού και να εξερευνήσεις με την καθοδήγηση του Καθηγή IT, Γιώργου Μιγκλή και του Καθηγητή Graphic Design & 3D Animation Λεωνίδα Πουλόπουλου, το πρόγραμμα 3DS MAX.

Where: ΑΙΘΟΥΣΑ Δ05, 4ος όροφος

“Αυτοματισμοί με PLC:  Έναρξη, Παύση και Αλλαγή Φοράς τριφασικού κινητήρα”

Ο Director of Engineering & IT Department, Αλέξανδρος Καλτσάς και ο Καθηγητής Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, Νικόλαος Μπακουντούζης, θα σε εισάγουν στον εντυπωσιακό κόσμο των Αυτοματισμών, μέσα από το πρόγραμμα PLC (Programming Logic Controllers). Θα παρακολουθήσεις μια συνοπτική επεξήγηση του κυκλώματος εκκίνησης ενός τριφασικού κινητήρα, που περιλαμβάνει ανάλυση της συνδεσμολογίας και λειτουργία του συστήματος, ενώ θα καταλάβεις πώς βοηθούν τα PLC σε τέτοια κυκλώματα.

Where: ΑΙΘΟΥΣΑ Α06, 1ος όροφος

 

School of Tourism & Culinary Arts

 “Εύκολα Φοιτητικά Γεύματα & Aperitivo

Ο Director of Culinary Arts του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, Chef Γιώργος Καζαντζής, θα σου δείξει εύκολες και οικονομικές συνταγές για να δώσεις πεντανόστιμη γεύση στη φοιτητική σου ζωή! Παράλληλα, η ομάδα του bar MOMIX θα προσφέρει δροσερά Aperitivo cocktails, για να κάνουν τη διαδικασία ακόμα πιο απολαυστική!

Where: ΑΙΘΟΥΣΑ Γ01, 3ος όροφος

 

School of Beauty & Health

 “Πρώτες Βοήθειες – ΚΑΡΠ.Α.”

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς, θα έχεις την ευκαιρία να ενημερωθείς για τη φυσιολογία της καρδιάς και να μάθεις Πρώτες Βοήθειες από τον Director of Health Department, Δρ. Εμμανουήλ Μαθιουλάκη και την Καθηγήτρια & Διασώστρια του ΕΚΑΒ, Αθανασία Γκουβέρου. Σε μια περιεκτική και διαδραστική επίδειξη, θα μάθεις τις διαφορές εμφράγματος – ανακοπής, καθώς και πνιγμού – πνιγμονής, θα παρακολουθήσεις και θα συμμετέχεις ο ίδιος στην επίδειξη πρώτων βοηθειών σε προπλάσματα και χειρισμών σε περίπτωση ανακοπής.

Where: ΑΙΘΟΥΣΑ Β06, 2ος όροφος

School of Arts & Education

 “Δημιουργία Προσωπικού Ραδιοφωνικού Demo

Ηχογράφησε την εισαγωγή της πρώτης σου ραδιοφωνικής εκπομπής στο Studio Ηχογράφησης του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, με την καθοδήγηση και τις οδηγίες ορθής εκφώνησης του Director of Performing Arts, Δημήτρη Δερμάνη. Το Ραδιοφωνικό σου Demo θα περιλαμβάνει τη φωνή σου πάνω σε ένα εισαγωγικό κείμενο της επιλογής σου, παρουσίαση του ραδιοφωνικού σταθμού, της εκπομπής, καθώς και του πρώτου τραγουδιού που θα παίξεις! Το τελικό Demo θα μιξαριστεί και θα σου σταλεί μέσω e-mail, για να μπορείς να το αξιοποιήσεις.

Where: STUDIO Δ04, 4ος όροφος

“Επαγγελματική Φωτογραφία & Σκοτεινός Θάλαμος”

Ξεναγήσου στα Καλλιτεχνικά Studio του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ με τον Director of Visual Arts, Γιάννη Βαρούτη. Στο Studio Φωτογραφίας θα έχεις την ευκαιρία να βγάλεις την πρώτη σου επαγγελματική φωτογραφία για το βιογραφικό σου, σε όποιο κλάδο κι αν θέλεις να ακολουθήσεις, ακολουθώντας το αντίστοιχο στυλ και το προσωπικό σου ύφος. Το διασκεδαστικό κομμάτι είναι η εμφάνιση της φωτογραφίας σου μέσα στο σκοτεινό θάλαμο!

Where: STUDIO Δ, 4ος όροφος

 

School of Business & Communication

Top 10 Συμβουλές για την Τέλεια Συνέντευξη”

Πώς θα ξεχωρίσεις σε μια συνέντευξη; Τι πρέπει να φορέσεις; Τι είναι αυτό που παρατηρεί περισσότερο ένας Recruiter και πώς θα κερδίσεις τις εντυπώσεις; Μάθε όλα τα μυστικά από τον Director of Business & Communication, Αλέξη Ματάρ, σε ένα διαδραστικό σεμινάριο, όπου θα μπορείς να συμμετέχεις ενεργά και να κάνεις ερωτήσεις για θέματα του επιχειρησιακού κλάδου.

Where: Αμφιθέατρο, 5ος όροφος

“Στα άδυτα της Δημοσιογραφίας”

Ο διακεκριμένος δημοσιογράφος και Καθηγητής Δημοσιογραφίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, Νικόλαος Παγκάκης, με πολυετή επαγγελματική εμπειρία, θα αναλάβει να σε μυήσει στα μυστικά της δημοσιογραφίας (αθλητικής και μη!).

Where: ΑΙΘΟΥΣΑ Δ02, 4ος όροφος

 

Career Office

 Future Job Quiz

Το Γραφείο Σταδιοδρομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ έχει δημιουργήσει για εσένα ένα σύντομο Τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού, με σκοπό να σε βοηθήσει να ανακαλύψεις το επάγγελμα που σε εκφράζει βάσει των δεξιοτήτων σου. Με την καθοδήγηση των Συμβούλων Εκπαίδευσης του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, θα ολοκληρώσεις το Future Job Quiz και στη συνέχεια θα αναλύσετε μαζί τα αποτελέσματα, μαθαίνοντας όλες τις επαγγελματικές διεξόδους για αυτό που σε ενδιαφέρει.

Ανυπομονούμε να σε γνωρίσουμε! ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. Education Redefined.

Εξερεύνησε τις 54 Ειδικότητες του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ εδώ