Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ διοργάνωσε το σεμινάριο “Basic Training in Culinary Arts”, σε συνεργασία με τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Saffron Kitchen Project, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ στην Αθήνα, από τις 10 Οκτωβρίου έως τις 4 Νοεμβρίου.

Με γνώμονα την προσφορά και την αλληλεγγύη, το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ ένωσε τις προσπάθειές του με την κα Evelina Eskenazi, ιδρύτρια του Saffron Kitchen Project. Πρόκειται για έναν οργανισμό με πεδίο δράσης την Αθήνα, διαθέτει πολυετή εμπειρία στον κλάδο της φιλοξενίας και στον ανθρωπιστικό τομέα και όραμα έχει την καταπολέμηση του κοινωνικού αποκλεισμού και τη δημιουργία ευκαιριών εκπαίδευσης και εργασίας για ανθρώπους που το έχουν περισσότερο ανάγκη.

 

Κατά τη διάρκεια εκπαίδευσης των συμμετεχόντων του προγράμματος Basic Training in Culinary Arts

 

Στα πλαίσια του προγράμματος “Basic Training in Culinary Arts” το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ θέτει όλο και υψηλότερους στόχους, στηρίζοντας έμπρακτα το όραμα για μια κοινωνία, όπου κάθε ενήλικας θα μπορεί να έχει τις ίδιες ευκαιρίες στην αγορά εργασίας.

Μέσα από τις δράσεις αυτές, το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ υποστηρίζει το δικαίωμα όλων των ανθρώπων στο όνειρο και συμβάλλει στην επαγγελματική αποκατάσταση κάθε ενεργού μέλους της ελληνικής κοινωνίας. Σημαντικό ρόλο είχαν οι chefs του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, κ. Γεωργατζάς Κωνσταντίνος και κ. Μπρατσολιάς Ιωάννης οι οποίοι ανέλαβαν την καλλιέργεια δεξιοτήτων μαγειρικών και την προετοιμασία των εκπαιδευομένων για εργασία στον κλάδο της φιλοξενίας.

 

Κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής βεβαιώσεων συμμετοχής, παρουσία του Chef κ. Κωνσταντίνου Γεωργατζά, της κας Evelina Eskenazi και της κας Κατιάννας Πικέα

 

Την Παρασκευή 4/11, στο Campus του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Αθήνας, πραγματοποιήθηκε η Τελετή Αποφοίτησης του προγράμματος Μαγειρικής. Οι συμμετέχοντες σπουδαστές του προγράμματος Basic Training in Culinary Arts ετοίμασαν μια τελευταία φορά τα αγαπημένα τους πιάτα και έλαβαν ονομαστικά βεβαιώσεις συμμετοχής.

 

Ακολούθησε τις σελίδες του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ σε FacebookInstagram, TikTok και LinkedIn και μείνε ενημερωμένος/η για όλες τις δράσεις μας!

 

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. ΕΔΩ Μαζί!