ΙΕΚ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


Σχολή Διοίκησης, Οικονομίας & Επικοινωνίας

ΔΙΟΙΚΗΣΗ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

MARKETING

ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ

ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΑ

LOGISTICS

SPORTS MANAGEMENT

ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ

matar
Αλέξιος Ματάρ

Director, School of Business & Communication

Ο Αλέξιος Ματάρ είναι Director του School of Business & Communication στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, τα τελευταία 4 χρόνια. Είναι απόφοιτος του Α.Τ.Ε.Ι Πειραιά και από το 2005 εργάζεται και ως Λογιστής – Φοροτεχνικός σε μεγάλο λογιστικό γραφείο της Αθήνας, προσφέροντας λογιστικές, φορολογικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες σε διάφορες εταιρείες. Παράλληλα με τα καθήκοντά του, τον προσέλκυσε η Εκπαίδευση και η Δια Βίου Μάθηση Λογιστικής και άλλων Οικονομικών επιστημών έχοντας σαν εφόδιο τα χρόνια προϋπηρεσίας του στον επαγγελματικό χώρο.
Την περίοδο αυτή είναι στο στάδιο ολοκλήρωσης των μεταπτυχιακών του σπουδών MSc. Management Τουριστικών Επιχειρήσεων.
Αγαπημένο του motto: “If you believe, you can achieve”

pagkakis
Νίκος Παγκάκης

Instructor in Sports Journalism

O Νίκος Παγκάκης έχει αναλάβει να μεταλαμπαδεύσει στους σπουδαστές τα μυστικά της δημοσιογραφίας. Είναι Instructor στο School of Business & Communication του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ τα τελευταία 3 χρόνια και έχει πολυετή εμπειρία στο χώρο των ιδιωτικών οργανισμών εκπαίδευσης.
Είναι δημοσιογράφος και μέλος του ομίλου ΣΚΑΪ ( Skai Group) και διαχειρίζεται κυρίως το ρεπορτάζ ομάδων ποδοσφαίρου στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο. Παράλληλα, εκτελεί χρέη παρουσίασης αθλητικών ειδήσεων στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και καλύπτει το ρεπορτάζ στο ραδιόφωνο του Ομίλου. Είναι επίσης ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό sporfm 94,6 και συνεργάζεται παράλληλα και με το αθλητικό site sportsroom.gr.
Τα προηγούμενα χρόνια έχει διατελέσει ρεπόρτερ στην τηλεόραση του Alpha, του Polis, του Alpha Digital και του ραδιοφωνικού σταθμού Alpha Sport. Έχει συνεργαστεί με αθλητικές εφημερίδες, περιοδικά ενώ έχει εργαστεί και σε αρκετές πλατφόρμες στο διαδίκτυο. Έχει σπουδάσει Λογιστική, αλλά στην επαγγελματική του πορεία ακολούθησε το λαμπερό δρόμο της δημοσιογραφίας που κέντρισε το ενδιαφέρον του.

kopsidas
Δρ. Οδυσσέας Κοψιδάς

Instructor in Business Management & Statistics

Ο Δρ. Οδυσσέας Κοψιδάς είναι πτυχιούχος Οικονομικής Επιστήμης, Νομικής και Τεχνολόγος Μηχανικός Πολιτικών Έργων Υποδομής. Πραγματοποίησε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο Διαπανεπιστημιακό Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών που συνδιοργάνωσε το Πανεπιστήμιο Πειραιώς και το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Ολοκλήρωσε τη διδακτορική του διατριβή στη θεματική περιοχή της Τεχνοοικονομικής Ανάλυσης Συστημάτων στο Τμήμα Βιομηχανικής Διοίκησης & Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Οι παιδαγωγικές του σπουδές πραγματοποιήθηκαν στο Ετήσιο Πρόγραμμα Παιδαγωγικής Κατάρτισης και στο Πρόγραμμα Επαγγελματικής Συμβουλευτικής & Προσανατολισμού στην Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε.
Είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής ενηλίκων από τον ΕΟΠΠΕΠ και εισηγητής στο Λ.Α.Ε.Κ.
Έχει διδάξει σε σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, σε φοιτητές προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων, καθώς και σε προγράμματα επιμόρφωσης ενηλίκων. Ως Τεχνολόγος Μηχανικός Πολιτικών  Έργων Υποδομής συμμετείχε στις εργασίες αναστήλωσης του Καθεδρικού Ναού Αθηνών. Η ερευνητική του δραστηριότητα και η συμμετοχή του σε διεθνή ερευνητικά προγράμματα έχει ως αποτέλεσμα τη δημοσίευση πολυάριθμων επιστημονικών άρθρων σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά και σε διεθνή επιστημονικά συνέδρια με το σύστημα των κριτών. Έχει διακριθεί με το τρίτο βραβείο καλύτερης ανακοίνωσης με τίτλο: “Contribution to Historic Monuments Preservation by Investigating the Willingness to Participate within a Target Population with Low Opportunity Cost”.

troupiotis
Πέτρος Τρουπιώτης

Instructor in Journalism

Ο Πέτρος Τρουπιώτης είναι Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων της Ανώτατης Σχ. Σ .Ε. και εργάζεται ως δημοσιογράφος τα τελευταία 40 χρόνια.
Έχει συνεργαστεί με αρκετές εφημερίδες, περιοδικά, ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς και το ΑΠΕ.  Έχει κάνει πολιτιστικό, εκπαιδευτικό, πολιτικό, διπλωματικό και στρατιωτικό ρεπορτάζ.  Έχει διατελέσει Αρχισυντάκτης, Διευθυντής Σύνταξης και Διευθυντής σε εφημερίδες, περιοδικά και τηλεοπτικούς σταθμούς. Παρουσίαζε για χρόνια τις ειδήσεις στην ΕΡΤ2, ενώ είχε πολιτική εκπομπή σε ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς, όπου υπήρξε και σχολιαστής. Έχει επίσης διατελέσει Σύμβουλος Επικοινωνίας σε Πρωθυπουργό, υπουργούς άλλα και μεγάλους οργανισμούς, όπως τα ΕΛΤΑ και το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Έχει πραγματοποιήσει δεκάδες αποστολές σε όλο τον κόσμο είτε συνοδεύοντας Πρόεδρο Δημοκρατίας, Πρωθυπουργό και υπουργούς Εξωτερικών και Άμυνας, είτε ειδικές αποστολές. Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ (μέλος στο Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο) και μέλος της  Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων.

troumpetas
Σπύρος Τρουμπέτας

Instructor in Shipping

O Σπύρος Τρουμπέτας είναι Instructor του School of Business & Communication του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ,  στην Ειδικότητα Στέλεχος Διοίκησης & Οικονομίας στον Τομέα της Ναυτιλίας. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Χρηματοοικονομική και Τραπεζική και Υποψήφιος Διδάκτωρ της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου με αντικείμενο την αξιολόγηση επενδύσεων λιμενικών υποδομών.
Είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής ενηλίκων με 15ετή εμπειρία στην τριτοβάθμια και επαγγελματική εκπαίδευση. Έχει εργαστεί ως Οικονομικός Αξιωματικός στο Εμπορικό Ναυτικό,  ως Σύμβουλος/ Διοικητικό στέλεχος επιχειρήσεων και οργανισμών ενώ έχει δημοσιεύσει πλήθος επιστημονικών άρθρων που σχετίζονται με την Οικονομική των Μεταφορών και Λιμένων.

  ×

  ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ


  Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον!
  Συμπλήρωσε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου για το πρόγραμμα που σε ενδιαφέρει.

  Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ διαθέτει  50 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης προσφέροντας σπουδές Μεταδευτεροβάθμιας Επαγγελματικής Κατάρτισης, επιπέδου 5.

  Έχοντας πάντα ως μέγιστο κριτήριο την ασφάλεια των σπουδαστών, την ποιότητα της παρεχόμενης γνώσης και τις δυνατότητες επαγγελματικής αποκατάστασης, δημιουργήσαμε τον πιο σύγχρονο όμιλο εκπαιδευτηρίων στην Αττική.

  Η ναυαρχίδα του ομίλου μας με υποδομές 4500m2 που εκτείνονται σε έξι ορόφους και πληρούν τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές για παροχή σπουδών υψηλού επιπέδου βρίσκεται επί των οδών Ιπποκράτους 22 & Ναυαρίνου, στο κέντρο της Αθήνας.

  Με υπερσύγχρονο εξοπλισμό, λειτουργική σχεδίαση και θεματικές αίθουσες διδασκαλίας, αναπτύσσουμε ένα μοναδικό περιβάλλον εκπαίδευσης στην πιο όμορφη γειτονιά της Αθήνας. Οι εγκαταστάσεις μας απέχουν μόλις 5 λεπτά από τη στάση Μετρό Πανεπιστήμιο και από το τέρμα των Λεωφορείων της οδού Ακαδημίας.

  Από τον Ιούνιο του 2018, μπορείτε να μας βρείτε και με υπερσύγχρονο campus στη Δυτική Αττική, επί της Λεωφόρου Θηβών 197 στο Περιστέρι, μόλις 2 λεπτά από τη στάση Μετρό Ανθούπολη, ενώ από τον Ιούλιο του 2020 εξυπηρετούμε και τα Βόρεια & Ανατολικά προάστια της Αττικής με ολοκαίνουργιο campus επί της Μεσογείων 465, στην Αγία Παρασκευή, έναντι των εγκαταστάσεων της ΕΡΤ.

  Στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, δεν επαναπαυόμαστε ποτέ! Πιστοί πάντα στο όραμά μας και ακολουθώντας τις αξίες που καθορίζουν τα βήματα μας όπως η Διαφάνεια, η Ηθική, η Υπευθυνότητα και η Αξιοπιστία, ενισχύουμε συνεχώς την Ειλικρινή σχέση μαζί σας. Αυτά που ο καθένας φαντάζεται να μπορούσε, τώρα γίνονται πράξη…

  Κοιτάμε το μέλλον με όραμα και θέτουμε συνεχώς υψηλότερους στόχους. Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα λιγότερο από την παροχή της πιο ολοκληρωμένης σπουδαστικής εμπειρίας!

  Go to Top