ΙΕΚ ΥΓΕΙΑΣ & ΟΜΟΡΦΙΑΣ


Σχολή Υγείας & Ομορφιάς

ΓΕΝΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ & ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ

ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΤΡΑΥΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ

ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

ΒΟΗΘΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ

ΔΙΑΣΩΣΤΗΣ - ΠΛΗΡΩΜΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ - ΜΑΚΙΓΙΑΖ

ΚΟΜΜΩΤΙΚΗ

ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑ & ΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΠΟΔΟΛΟΓΙΑ

ΛΟΥΤΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ - SPA

ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ

Δρ. Εμμανουήλ Μαθιουλάκης

Head of Health Department

Ο Δρ. Εμμανουήλ Μαθιουλάκης ολοκλήρωσε το πρώτο του πτυχίο στη Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ακολούθησαν οι μεταπτυχιακές του σπουδές στο UCLA, στο Τμήμα Ιατρικής, όπου έλαβε Μεταπτυχιακό Δίπλωμα (PgD) στη Φυσιολογία της Άσκησης με κατεύθυνση τη Καρδιαγγειακή Παθοφυσιολογία. Έχει δίπλωμα από το University of York στην προληπτική καρδιολογία και δεύτερο Μεταπτυχιακό (MSc) στη Μοριακή και Εφαρμοσμένη Φυσιολογία, Ιατρικής Ε.Κ.Π.Α. Είναι εξειδικευμένος στη Κλινική Εργοσπιρομετρία και Καρδιοπνευμονική Αποκατάσταση, από την Ιατρική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι κάτοχος επαγγελματικού διπλώματος ειδικότητας Αθλητιάτρου από το ACSM των ΗΠΑ. Έχει λάβει δίπλωμα συνεχιζόμενης ιατρικής εξειδίκευσης από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου του Harvard στην ηλεκτροφυσιολογία μυοκαρδίου. Έχει διδάξει ανατομία του ανθρώπου, φυσιολογία του ανθρώπου & νευρολογία στο Oxford College στην Αγγλία και έχει υπάρξει συνεργάτης του Μ.Κ.Ο. «Γιατροί του Κόσμου» στην Αθήνα, στο Κλινικό Τμήμα Αποκατάστασης/ Φυσικοθεραπείας. Έχει εργαστεί επίσης στο τμημα κλινικής εργοσπιρομετρίας και προληπτικής καρδιολογίας στο Ευγενίδειο Θεραπευτήριο.
Αγαπημένο του motto: “Ουδείς μωρότερος των ιατρών, αν δεν υπήρχαν οι δάσκαλοι!”

Σοφία Μελαμπιανάκη

Head of Beauty Department

Η Σοφία E. Μελαμπιανάκη γεννήθηκε στη Νότιο Αμερική και μεγάλωσε στην Ελλάδα. Ξεκίνησε τις σπουδές της στη χημεία, και τη σταδιοδρομία της σε χημικά εργαστήρια ως στέλεχος Rnd Laboratory Assistant χημικής βιομηχανίας. Το 1996 αποφασίζει να συνεχίσει τις σπουδές της στο Libs College N.Y.C  με πτυχίο στη Κοσμετολογία και την Εφαρμοσμένη Αισθητική, ενώ συνεχίζει την εκπαίδευσή της στη Βαρκελώνη ως Permanent Make-up Artist & Artificial Nail Technician.  Έχει εργαστεί ως Manager & Beauty Expert σε γνωστά ινστιτούτα αισθητικής, εταιρείες παραγωγής βίντεο και φωτογραφίας και έχει συνεργαστεί με εταιρείες όπως η Lcn, η Peggy Sage κ.ά. Το 2000 δημιούργει το δικό της κέντρο αισθητικής στην Αθήνα ενώ παράλληλα ασχολείται με τη διδασκαλία και το χώρο της εκπαίδευσης. Είναι ενεργό μέλος της Cidesco Hellas.
Αγαπημένο της motto: “A goal should scare you a little and excite you a lot!”

Αθανασία Γκουβέρου

Instructor in Paramedics - Ambulance Crew

H Αθανασία Γκουβέρου, Instructor του Τομέα Υγείας στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, με 13 έτη εμπειρίας ως Διασώστρια – Πλήρωμα Ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ Αθηνών, είναι η πρώτη Διασώστρια στο Τμήμα Μοτοσυκλετών Ταχείας Ανταπόκρισης του ΕΚΑΒ στην Ευρώπη. Είναι εκπαιδεύτρια του Δ.Ι.Ε.Κ. & του τμήματος Εκπαίδευσης ΕΚΑΒ & κεντρική εισηγήτρια του Εθνικού Προγράμματος Kids Save Lives στα σχολεία του Νομού Αττικής. Κατέχοντας Διεθνείς Πιστοποιήσεις και πολλή θέληση για μάθηση και προσφορά, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του δυναμικού του ΕΚΑΒ Αθηνών, ενώ στην εκπαίδευση – τη δεύτερη αγάπη της – δραστηριοποιείται από το 2010, έχοντας ως στόχο να μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις και την εμπειρία της.

Γιολάντα Γκουγκούση

Instructor in Hairdressing

Η Γιολάντα Γκουγκούση διδάσκει κούρεμα, χτένισμα, θεωρία και πρακτική βαφής και όλες τις τεχνικές εργασίες, στο School of Beauty & Health του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, καλύπτοντας όλο το φάσμα δεξιοτήτων της κομμωτικής. Έχει πολυετή εμπειρία διδασκαλίας στη Σχολή «Πάνος Διαμαντόπουλος» όπου και συμμετείχε στην ομάδα κομμωτών των καλλιστείων Star Hellas του Ant1. Είναι απόφοιτος κομμωτικής στην ίδια Σχολή.

Μαρία Δήμου

Instructor in Pharmacy

Η Μαρία Δήμου, Πτυχιούχος του Τμήματος Χημείας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος του Τμήματος Φαρμακευτικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, είναι Instructor στο School of Beauty & Health τα τελευταία 4 χρόνια, έχοντας αναλάβει τη διδασκαλία μαθημάτων της ειδικότητας Βοηθός Φαρμακείου στον Τομέα Υγείας. Είναι μέλος της Ένωσης Ελλήνων Χημικών και έχει συμμετάσχει σε πολυάριθμα Συνέδρια Φαρμακευτικών Επιστημών και Χημείας, Ημερίδες Εταιρειών & Σεμινάρια, με πλήρη ενημέρωση στις εξελίξεις της Επιστήμης, Έρευνας και Τεχνολογίας. Οι ειδικές γνώσεις της στην απομόνωση, ανάπτυξη, παραγωγή και έλεγχο Βιοδραστικών Φυσικών Προϊόντων (Φάρμακα – Καλλυντικά – Ειδικά Προϊόντα Διατροφής) και χάρη στη γνώση μεθόδων ανάλυσης (HPLC, NMR, GC-MS) την έχουν οδηγήσει στην ενασχόληση με την κοσμετολογία, την παραγωγή προϊόντων υγείας και ομορφιάς αποκλειστικά και μόνο με τη χρήση φυσικών πρώτων υλών και συστατικών.

Νικόλαος Κανελλόπουλος

Instructor in Physiotherapy

Ο Νικόλαος Κανελλόπουλος, Πτυχιούχος Φυσικοθεραπείας, Δημόσιας & Κοινοτικής Υγείας και με Master of Physiotherapy από την Ιατρική Σχολή Αθηνών, είναι Instructor στο School of Beauty & Health στον Τομέα Φυσικοθεραπείας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, από το 2007. Διδάσκει Τεχνικές Μάλαξης, Κινησιολογία, Άσκηση – ασφάλεια & εφαρμογή, Στοιχεία ορθοπεδικής, Στατικές διαταραχές και Εφαρμοσμένη φυσικοθεραπεία. Ασχολείται με την χειροθεραπευτική αντιμετώπιση του μυοσκελετικού πόνου με εφαρμογή ειδικών χειρισμών Θεραπευτικής μάλαξης και κινητοποίησης.  Έχει εκπαιδευτεί σε τεχνικές οστεοπαθητικής λόγω της μακροχρόνιας συνεργασίας του με Οστεοπαθητικό Κέντρο. Το 2005 ασχολήθηκε με την επίδραση της φυσικής άσκησης στην πρόληψη και αντιμετώπιση του διαβητικού ποδιού. Είναι μέλος του Π.Σ.Φ (Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών) και πιστοποιημένος εκπαιδευτής ενηλίκων από τον ΕΟΠΠΕΠ. Απο το 2009 μέχρι σήμερα διατηρεί ιδιωτικό φυσικοθεραπευτήριο όπου αντιμετωπίζονται κυρίως μυοσκελετικά και νευρολογικά περιστατικά μέσω της χειροθεραπείας και της επανορθωτικής άσκησης.

Ελεάνα Δημοπούλου

Instructor in Makeup & SFX

Η Ελεάνα Δημοπούλου εξειδικεύεται στο Extreme Creative Makeup, το Προσθετικό Μακιγιάζ και τα Ειδικά Εφέ. Με σπουδές στον τομέα του Επαγγελματικού Μακιγιάζ, του Design (Ba) και των Οπτικοακουστικών Τεχνών (Ma), οι γνώσεις της καλύπτουν ένα μεγάλο εύρος της Τέχνης και της πρακτικής εφαρμογής της σε διάφορους κλάδους. Έχει αναδειχθεί από τον διαγωνισμό Face Awards της NYX Professional Makeup, ως Makeup Artist of the Year 2018. Προσωπικές δουλειές της έχουν διακριθεί και φιλοξενηθεί σε φεστιβάλ, εκθέσεις (Μέγαρο Μουσικής, Μουσείο Μπενάκη, Καλών Τεχνών) και παρουσιαστεί τηλεοπτικά.

  ×

  ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ


  Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον!
  Συμπλήρωσε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου για το πρόγραμμα που σε ενδιαφέρει.

  Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ διαθέτει  50 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης προσφέροντας σπουδές Μεταδευτεροβάθμιας Επαγγελματικής Κατάρτισης, επιπέδου 5.

  Έχοντας πάντα ως μέγιστο κριτήριο την ασφάλεια των σπουδαστών, την ποιότητα της παρεχόμενης γνώσης και τις δυνατότητες επαγγελματικής αποκατάστασης, δημιουργήσαμε τον πιο σύγχρονο όμιλο εκπαιδευτηρίων στην Αττική.

  Η ναυαρχίδα του ομίλου μας με υποδομές 4500m2 που εκτείνονται σε έξι ορόφους και πληρούν τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές για παροχή σπουδών υψηλού επιπέδου βρίσκεται επί των οδών Ιπποκράτους 22 & Ναυαρίνου, στο κέντρο της Αθήνας.

  Με υπερσύγχρονο εξοπλισμό, λειτουργική σχεδίαση και θεματικές αίθουσες διδασκαλίας, αναπτύσσουμε ένα μοναδικό περιβάλλον εκπαίδευσης στην πιο όμορφη γειτονιά της Αθήνας. Οι εγκαταστάσεις μας απέχουν μόλις 5 λεπτά από τη στάση Μετρό Πανεπιστήμιο και από το τέρμα των Λεωφορείων της οδού Ακαδημίας.

  Από τον Ιούνιο του 2018, μπορείτε να μας βρείτε και με υπερσύγχρονο campus στη Δυτική Αττική, επί της Λεωφόρου Θηβών 197 στο Περιστέρι, μόλις 2 λεπτά από τη στάση Μετρό Ανθούπολη, ενώ από τον Ιούλιο του 2020 εξυπηρετούμε και τα Βόρεια & Ανατολικά προάστια της Αττικής με ολοκαίνουργιο campus επί της Μεσογείων 465, στην Αγία Παρασκευή, έναντι των εγκαταστάσεων της ΕΡΤ.

  Στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, δεν επαναπαυόμαστε ποτέ! Πιστοί πάντα στο όραμά μας και ακολουθώντας τις αξίες που καθορίζουν τα βήματα μας όπως η Διαφάνεια, η Ηθική, η Υπευθυνότητα και η Αξιοπιστία, ενισχύουμε συνεχώς την Ειλικρινή σχέση μαζί σας. Αυτά που ο καθένας φαντάζεται να μπορούσε, τώρα γίνονται πράξη…

  Κοιτάμε το μέλλον με όραμα και θέτουμε συνεχώς υψηλότερους στόχους. Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα λιγότερο από την παροχή της πιο ολοκληρωμένης σπουδαστικής εμπειρίας!

  Go to Top