{"@context": "http://schema.org", "@type": "Organization", "name": "ΣΑΕΚ ΔΕΛΤΑ 360", "alternateName": "SAEK DELTA 360", "url":"https://iekdelta.gr", "logo":"https://iekdelta.gr/wp-content/uploads/2018/06/iekdelta-logo-1.png", "sameAs":["https://twitter.com/IekDeltaAthens", "https://plus.google.com/+ΙΕΚΔΕΛΤΑΑΘΗΝΑΣΑθήνα", "https://gr.pinterest.com/iekdeltaAthens/", "https://www.facebook.com/IEKdeltaAthens/", "https://www.instagram.com/iekdeltaathens/", "https://www.youtube.com/channel/UCGVGFbnbiDf8Ecxhb_Fm0gA", "https://www.linkedin.com/company/iek-delta-athina-peristeri/" ], "address": {"@type": "PostalAddress", "streetAddress": "Ιπποκράτους 22", "addressRegion": "Αθήνα", "postalCode": "10680", "addressCountry": "GR", "telephone":"+302108225983", "availableLanguage":["Greek","English"] } }

Τεχνικός Γαλακτοκομίας – Τυροκόμος

Σπουδές Γαλακτοκομίας – Τυροκομίας

ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΒΙΩΜΑΤΙΚΗ ΜΑΘΗΣΗ

ΒΙΩΜΑΤΙΚΗ ΜΑΘΗΣΗ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Σπούδασε Τεχνικός Γαλακτοκομίας – Τυροκόμος στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ!

Ο τεχνικός γαλακτοκομίας- τυροκομίας έχει μετατραπεί σε ένα σύγχρονο επαγγελματία, με αναγνωρισμένη αξία στον χώρο και με σίγουρη επαγγελματική αποκατάσταση. Ο απόφοιτος έχει την ευκαιρία να αποκτήσει όλες τις εξειδικευμένες γνώσεις για την επεξεργασία γάλακτος και την παραγωγή τυροκομικών προϊόντων.

Επιπλέον, ο σπουδαστής εκπαιδεύεται δίπλα σε έμπειρους και καταξιωμένους καθηγητές, αποκτώντας εξειδίκευση σε όλες τις σύγχρονες μεθόδους τυποποίησης και σηματοποίησης γαλακτοκομικών και τυροκομικών προϊόντων.

Οι λόγοι για να ακολουθήσεις σπουδές Γαλακτοκομίας – Τυροκομίας στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ και να εξελιχθείς σε έναν επιτυχημένο επαγγελματία του κλάδου είναι:

  • Μαθαίνεις όλη τη διαδικασία της επεξεργασίας γάλακτος και παραγωγής τυροκομικών προϊόντων στη σύγχρονη γαλακτοκομική μονάδα του συνεργάτη μας Οικογένεια ΜΠΕΚΑ.
  • Μαθαίνεις την παραγωγή καινοτόμων προϊόντων, υψηλής διαθρεπτικής αξίας που παρασκευάζονται με τις αυστηρότερες των ευρωπαϊκών προδιαγραφών
  • Εκτός από τη φέτα μαθαίνεις την παραγωγή μεγάλης γκάμας γαλακτοκομικών προϊόντων όπως γιαούρτι, βούτυρο, κεφίρ, γάλα κακάο, καζάν ντιπί, αριάνι, mozzarella και παγωτό.
  • Ειδικεύεσαι όχι μόνο στην επεξεργασία του αγελαδινού και αιγοπρόβειου γάλακτος αλλά και του βουβαλινού που διευρύνει εντυπωσιακά τη λίστα των γαλακτοκομικών προϊόντων και την οδηγεί στις παρυφές της υψηλής γαστρονομίας!
  • Εξειδικεύεσαι σε σύγχρονες μεθόδους τυποποίησης και σηματοποίησης γαλακτοκομικών και τυροκομικών προϊόντων.
  • Τα μαθήματα διδάσκονται από καταξιωμένους καθηγητές με πολυετή επαγγελματική και εκπαιδευτική εμπειρία που σου διδάσκουν όλες τις σύγχρονες τεχνικές ώστε να ξεχωρίσεις ως ένας ολοκληρωμένος επαγγελματίας τυροκόμος.
  • Παράλληλα με τις σπουδές σου, έχεις τη δυνατότητα να αποκτήσεις τον Διεθνή Πιστοποιημένο τίτλο TQ UK, που μεγιστοποιεί την αξία των γνώσεών σου και παρέχει τα εφόδια για να ανταποκριθείς σε διοικητικές θέσεις του κλάδου, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
  • Μέσω του Γραφείο Σταδιοδρομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, θα αποκτήσεις πολύτιμες διασυνδέσεις με κορυφαίες επιχειρήσεις του χώρου, για να πραγματοποιήσεις την πρακτική σου άσκηση και να διεκδικήσεις στην πορεία μία θέση μόνιμης απασχόλησης.
  • Στο πλαίσιο των σπουδών σου θα συμμετέχεις σε πλήθος από εκπαιδευτικές επισκέψεις στις εγκαταστάσεις επιχειρήσεων του χώρου της τυροκομίας, με στόχο την απόκτηση εμπειριών σε πραγματικές συνθήκες εργασίας.
  • Σύμφωνα με ποιοτική έρευνα της MRB Hellas το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ είναι ο εκπαιδευτικός οργανισμός που κερδίζει την εμπιστοσύνη γονιών & παιδιών και πραγματοποιεί τις υποσχέσεις του, παρέχοντας υψηλή ποιότητα σπουδών.

Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών σου στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, έχεις τη δυνατότητα να εργαστείς ως εξειδικευμένος επαγγελματίας σε:

  • βιομηχανίες γάλακτος
  • τυροκομεία
  • μονάδες παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων (βούτυρο, γιαούρτι, παγωτό κ.α.)
  • συνεταιρισμούς
  • κτηνοτροφικές μονάδες
  • ως υπεύθυνος ποιοτικού ελέγχου
  • ως ελεύθερος επαγγελματίας

Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ προετοιμάζει άριστα το μελλοντικό απόφοιτο ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί με αξιώσεις στις υψηλές απαιτήσεις του επαγγέλματος που έχει επιλέξει.

Τα μαθήματα διδάσκονται από έμπειρους και καταξιωμένους επαγγελματίες του κλάδου, οι οποίοι μεταδίδουν στους σπουδαστές τις γνώσεις, τις τεχνικές αλλά και την αγάπη τους για το επάγγελμα. Τα μαθήματα που διδάσκονται είναι:

  • Παραγωγή και Αξιοποίηση Γάλακτος
  • Χημεία Γάλακτος
  • Μικροβιολογία Γάλακτος
  • Τεχνολογία Γάλακτος
  • Εξοπλισμός και Οργάνωση Βιομηχανιών Γάλακτος
  • Τυροκομία Ι
  • Πρακτική Εφαρμογή στην Ειδικότητα
  • Βουτυροκομία
  • Τυροκομία ΙΙ
  • Εξοπλισμός Τυροκομείου
  • Υγιεινή και Ασφάλεια Εργασίας – Προστασία Περιβάλλοντος
  • Γεωργική Οικονομία και Πολιτική
  • Οργάνωση Επιχείρησης – Marketing
  • Παραγωγή Παραπροϊόντων Γάλακτος
  • Τεχνολογία και Έλεγχος Προϊόντων Γάλακτος
  • Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων
  • Γεωργικές Εγκαταστάσεις
  • Γεωργική Τεχνική

Για τις ανάγκες των μαθημάτων οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις του συνεργάτη μας “Οικογένεια Μπέκα” όπου διατίθεται η καταλληλότερη υλικοτεχνική υποδομή, με εξοπλισμό πολύ πέρα των τυπικών απαιτήσεων, ο οποίος περιλαμβάνει:

  • pHμετρα
  • Παγολεκάνες
  • Προθερμαντήρες γάλακτος
  • Κορυφολόγους
  • Βραστήρες παστερίωσης
  • Εναλλάκτες
  • Πήχτρες
  • Τεζάκια
  • Αναλυτές γάλακτος

    ×

    ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ


    Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον!
    Συμπλήρωσε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου για το πρόγραμμα που σε ενδιαφέρει.

    Go to Top