{"@context": "http://schema.org", "@type": "Organization", "name": "ΣΑΕΚ ΔΕΛΤΑ 360", "alternateName": "SAEK DELTA 360", "url":"https://iekdelta.gr", "logo":"https://iekdelta.gr/wp-content/uploads/2018/06/iekdelta-logo-1.png", "sameAs":["https://twitter.com/IekDeltaAthens", "https://plus.google.com/+ΙΕΚΔΕΛΤΑΑΘΗΝΑΣΑθήνα", "https://gr.pinterest.com/iekdeltaAthens/", "https://www.facebook.com/IEKdeltaAthens/", "https://www.instagram.com/iekdeltaathens/", "https://www.youtube.com/channel/UCGVGFbnbiDf8Ecxhb_Fm0gA", "https://www.linkedin.com/company/iek-delta-athina-peristeri/" ], "address": {"@type": "PostalAddress", "streetAddress": "Ιπποκράτους 22", "addressRegion": "Αθήνα", "postalCode": "10680", "addressCountry": "GR", "telephone":"+302108225983", "availableLanguage":["Greek","English"] } }

Μαγειρική Τέχνη – Culinary Art

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Ημ/νία

ΠΡΟΣΕΧΩΣ

ΩΡΕΣ

120 ΩΡΕΣ

certificate

ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

  • Μάθε την Μαγειρική Τέχνη με την τεχνογνωσία της 1ης Σχολής Γαστρονομίας της χώρας!

    Το ταχύρρυθμο πρόγραμμα του ΚΔΒΜ ΔΕΛΤΑ 360 Μαγειρική Τέχνη – Culinary Art απευθύνεται σε ανθρώπους όλων των ηλικιών και γνωστικών επιπέδων που θέλουν να αποκτήσουν μια καλή γνώση Μαγειρικής σε σύντομο χρονικό διάστημα.

    Πρόκειται για ένα εργαστηριακό hands-on πρόγραμμα, στο οποίο οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να πειραματιστούν, να δημιουργήσουν και να εντυπωσιάσουν με νόστιμες παρασκευές.

    Η διδασκαλία γίνεται από κορυφαίους Chef με πλούσια επαγγελματική και διδακτική εμπειρία.

  • Οι Διδακτικές Ενότητες του Σεμιναρίου είναι οι εξής:

    • Γνωριμία με τον εξοπλισμό κουζίνας
    • Τρόποι κοπής
    • Φον στην Κουζίνα (Ζωμός Βοδινού, ορολογία)
    • Ρου, Μαρινάρες, Ζελέ, Φάρσες κλπ.
    • Βούτυρα απλά και Σύνθετα
    • Παρασκευές από Ζύμες: Πίτσες, Τάρτες, Κρέπες
    • Παρασκευές Πίτσας, Μπουσέ
    • Παρασκευές Σούπας: Ζεστές, Κρύες, Ζωμοί, Κονσομέ (Δεμένες – Βελουτέ, Κρέμες, Πουρέ κλπ.)
    • Παρασκευές Σάλτσας: Ντεμί Γκλας, Τομάτα, Μπεσαμέλ, Ολλανδέζα, Μαγιονέζα και παράγωγα
    • Παρασκευές Αυγών, με κέλυφος, Ορολογία
    • Παρασκευές Ζυμαρικών – Ταξινόμηση
    • Παρασκευές Ρυζιών – Ποικιλίες – Χρήσεις αναλογίες – Ταξινόμηση
    • Παρασκευές Λαχανικών – Κατηγορίες – Τρόποι ψησίματος
    • Σαλάτες: Ωμές, Βραστές, Απλές, Σύνθετες – Μέθοδοι προετοιμασίας, Τρόποι παρασκευής – Dressings
    • Παρασκευές Ορεκτικών: Κρύα – Ζεστά – Vegetarians
    • Παρασκευές Λαδερών
    • Παρασκευές Ψαριών – Οστρακόδερμα
    • Παρασκευές Κρεάτων – Τεμαχισμός – Χρησιμοποίηση κάθε μέρους (Μοσχάρια – Βοδινά, Αμνοερίφια Χοιρινά, Πουλερικά, Κυνήγια Τριχωτά – Πτερωτά)
    • Στήσιμο πιάτου – Food Styling
  • Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης  ΔΕΛΤΑ 360.

    Οι καταρτιζόμενοι έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν Διεθνή Πιστοποίηση από τον φορέα TQ, κάνοντας level up στις επαγγελματικές προοπτικές τους στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

  • Σεμινάριο Μαγειρικής Τέχνης – Culinary Art

    Ημέρες και Ώρες Διεξαγωγής:

    • Διάρκεια: 120 ακαδημαϊκές ώρες
    • Έναρξη: προσεχώς…

    ×

    ΚΛΕΙΣΕ ΘΕΣΗ


    Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον!
    Συμπλήρωσε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου για το πρόγραμμα που σε ενδιαφέρει.

    Go to Top