{"@context": "http://schema.org", "@type": "Organization", "name": "ΣΑΕΚ ΔΕΛΤΑ 360", "alternateName": "SAEK DELTA 360", "url":"https://iekdelta.gr", "logo":"https://iekdelta.gr/wp-content/uploads/2018/06/iekdelta-logo-1.png", "sameAs":["https://twitter.com/IekDeltaAthens", "https://plus.google.com/+ΙΕΚΔΕΛΤΑΑΘΗΝΑΣΑθήνα", "https://gr.pinterest.com/iekdeltaAthens/", "https://www.facebook.com/IEKdeltaAthens/", "https://www.instagram.com/iekdeltaathens/", "https://www.youtube.com/channel/UCGVGFbnbiDf8Ecxhb_Fm0gA", "https://www.linkedin.com/company/iek-delta-athina-peristeri/" ], "address": {"@type": "PostalAddress", "streetAddress": "Ιπποκράτους 22", "addressRegion": "Αθήνα", "postalCode": "10680", "addressCountry": "GR", "telephone":"+302108225983", "availableLanguage":["Greek","English"] } }

Σύγχρονες τεχνικές Αμπελουργίας για την παραγωγή οίνου και επιτραπέζιου σταφυλιού

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Ημ/νία

ΠΡΟΣΕΧΩΣ

ΩΡΕΣ

45 ΩΡΕΣ

certificate

ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

  • Το σεμινάριο “Σύγχρονες τεχνικές Αμπελουργίας για την παραγωγή οίνου και επιτραπέζιου σταφυλιού” έχει βασικό στόχο την κατανόηση των βασικών αρχών καλλιέργειας της αμπέλου: Η σωστή επιλογή του κατάλληλου φυτικού υλικού εκκίνησης, η σχεδιασμένη και μελετημένη εγκατάσταση του αμπελώνα, η εκμάθηση και η αναγνώριση των αναγκών της καλλιέργειας, καθώς και η ορθολογική επιλογή και χρήση των μέσων παραγωγής, δημιουργούν τη βάση της αμπελουργίας και τη σωστή έναρξη του επαγγέλματος του αμπελουργού.

    Οι συμμετέχοντες εκπαιδεύονται ώστε να μπορούν να εφαρμόσουν νέες και σύγχρονες τεχνικές στην αμπελοκαλλιέργεια, έτσι ώστε να βελτιώσουν την ποιότητα και τη παραγωγή των ελληνικών αμπελώνων με παράλληλο στόχο τη μείωση των εισροών και των αρνητικών επιπτώσεων της γεωργίας στο περιβάλλον.

    Επιπλέον, μέσα στον πρότυπο αμπελώνα που διαθέτει το ιδιόκτητο Εκπαιδευτικό Αγρόκτημα του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να εξοικειωθούν με τη διαχείριση διαφορετικών ποικιλιών αμπέλου (οινοποιήσιμες και επιτραπέζιες ποικιλίες).

    ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

    Το ταχύρυθμο σεμινάριο “Σύγχρονες τεχνικές Αμπελουργίας για την παραγωγή οίνου και επιτραπέζιου σταφυλιού” απευθύνεται σε:

    • Αγρότες – Αμπελουργούς
    • Οινοποιούς
    • Εργαζόμενους σε οινοποιεία
    • Απασχολούμενους σε εταιρίες γεωπόνων – συμβούλων
    • Πτυχιούχους τριτοβάθμιας εκπαίδευσης
    • Ερασιτέχνες παραγωγούς
  • Οι Διδακτικές Ενότητες του Σεμιναρίου είναι οι εξής:

    • Αναγνώριση και γνώση της χρησιμότητας των διαφορετικών ποικιλιών της αμπέλου
    • Αρχές εγκατάστασης νέου αμπελώνα
    • Προγραμματισμός και διαχείριση των βασικών εργασιών σε έναν αμπελώνα (Λίπανση, άρδευση, καταπολέμηση ζιζανίων, κ.α).
    • Βασικές καλλιεργητικές φροντίδες της αμπέλου (Κλάδεμα, Βλαστολόγημα, Κορυφολόγημα, Ξεφύλλισμα)
    • Εμβολιασμός της αμπέλου
    • Χρήση μηχανολογικού εξοπλισμού σύμφωνα με τις προδιαγραφές λειτουργίας
    • Σύγχρονες τεχνικές καλλιέργειας
    • Εφαρμογή μέτρων φυτοπροστασίας (αναγνώριση βασικών ασθενειών και εχθρών)
    • Συγκομιδή και διαχείριση τελικού προϊόντος
  • Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ΔΕΛΤΑ 360.

    Οι καταρτιζόμενοι έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν Διεθνή Πιστοποίηση από τον φορέα Global Awardingκάνοντας level up στις επαγγελματικές προοπτικές τους στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

  • Σεμινάριο “Σύγχρονες τεχνικές Αμπελουργίας για την παραγωγή οίνου και επιτραπέζιου σταφυλιού

    Ημέρες και Ώρες Διεξαγωγής:

    • Διάρκεια: 45 ακαδημαϊκές ώρες
    • Έναρξη: Θεσσαλονίκη – Μάρτιος ’23.
      Τα μαθήματα διεξάγονται 1 φορά την εβδομάδα, Σάββατο πρωί

    ×

    ΚΛΕΙΣΕ ΘΕΣΗ


    Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον!
    Συμπλήρωσε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου για το πρόγραμμα που σε ενδιαφέρει.

    Go to Top