{"@context": "http://schema.org", "@type": "Organization", "name": "ΣΑΕΚ ΔΕΛΤΑ 360", "alternateName": "SAEK DELTA 360", "url":"https://iekdelta.gr", "logo":"https://iekdelta.gr/wp-content/uploads/2018/06/iekdelta-logo-1.png", "sameAs":["https://twitter.com/IekDeltaAthens", "https://plus.google.com/+ΙΕΚΔΕΛΤΑΑΘΗΝΑΣΑθήνα", "https://gr.pinterest.com/iekdeltaAthens/", "https://www.facebook.com/IEKdeltaAthens/", "https://www.instagram.com/iekdeltaathens/", "https://www.youtube.com/channel/UCGVGFbnbiDf8Ecxhb_Fm0gA", "https://www.linkedin.com/company/iek-delta-athina-peristeri/" ], "address": {"@type": "PostalAddress", "streetAddress": "Ιπποκράτους 22", "addressRegion": "Αθήνα", "postalCode": "10680", "addressCountry": "GR", "telephone":"+302108225983", "availableLanguage":["Greek","English"] } }

Barista Training

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Ημ/νία

ΠΡΟΣΕΧΩΣ

ΩΡΕΣ

25 ΩΡΕΣ

certificate

ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

  • Καφές! Μία καθημερινή ανάγκη… Μία καθημερινή συνήθεια!!

    Η εξέλιξη του ραγδαία! Όπως και το ΝΕΟ ταχύρρυθμο πρόγραμμα  “BARISTA TRAINING του ΚΔΒΜ2 ΔΕΛΤΑ που παρουσιάζει Νέες τεχνικές, Νέα προϊόντα & φέρνει το “3ο Κύμα Καφέ” σε ένα πλήρες εκπαιδευτικό πρόγραμμα!

    Το επάγγελμα του Barista είναι πλέον ένα από τα δημοφιλέστερα, με μεγάλη ζήτηση στην αγορά της εστίασης, που σκοπό έχει να μεταδώσει στους υποψήφιους επαγγελματίες στο χώρο του καφέ βασικές γνώσεις που αφορούν στην άριστη παρασκευή ζεστού και κρύου καφέ και άλλων ροφημάτων.

    Με την υποστήριξη:

  • Το πρόγραμμα Barista Training περιλαμβάνει τις εξής διδακτικές ενότητες:

    • Η Ιστορία του Καφέ από την Παραγωγή στο Καβούρδισμα
    • Η μηχανή Αλέσματος – Η μηχανή Espresso / επίδειξη λειτουργίας, δοσολογίες
    • Espresso / Επίδειξη και παραγωγή Προϊόντων (Normale – Ristreto – Lungo – Doppio)
    • Cappuccino / Επίδειξη και παραγωγή Προϊόντων (Cappuccino – Latte – Double – Con Panna – Mochaccino)
    • Freddo / Επίδειξη και παραγωγή Προϊόντων (Cappuccino – Latte – Double – Con Panna – Mochaccino)
    • Latte art: Πρακτική άσκηση σε 3 βασικούς σχεδιασμούς σε ζεστά ροφήματα. (Rosetta, Heart, Latte tulip)
    • Latte art: Πρακτική άσκηση σε 3 ελεύθερους σχεδιασμούς για κρύα ροφήματα με χρήση του ανάλογου εξοπλισμού (Σχεδιαστικές βελόνες latte art, Διάφορα σιρόπια γαρνιρίσματος)
    • Καφές Φίλτρου / Επίδειξη και παραγωγή Προϊόντων (V60-Cold Brew)
    • Nes / Επίδειξη και παραγωγή (Ζεστό, Κρύο)
    • Ελληνικός / Επίδειξη και παραγωγή (Μονός-Διπλός)
    • Σοκολάτα / Επίδειξη και παραγωγή (Ζεστή, Κρύα)
    • Τσάι / Επίδειξη και παραγωγή (Ζεστό, Κρύο)
    • Σύστημα Λειτουργίας Bar
    • Καθαριότητα Μηχανών / Χώρου / Εξαρτημάτων
    • Παραγωγή προϊόντων σε πραγματικές συνθήκες
  • Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ΔΕΛΤΑ 360.

    Οι καταρτιζόμενοι έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν Διεθνή Πιστοποίηση από τον φορέα Global Awarding, κάνοντας level up στις επαγγελματικές προοπτικές τους στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

  • Σεμινάριο Barista Training 

    Διάρκεια: 25 ακαδημαϊκές ώρες
    Έναρξη: 9/10/2023, Αθήνα

    ×

    ΚΛΕΙΣΕ ΘΕΣΗ


    Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον!
    Συμπλήρωσε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου για το πρόγραμμα που σε ενδιαφέρει.

    Go to Top