{"@context": "http://schema.org", "@type": "Organization", "name": "ΣΑΕΚ ΔΕΛΤΑ 360", "alternateName": "SAEK DELTA 360", "url":"https://iekdelta.gr", "logo":"https://iekdelta.gr/wp-content/uploads/2018/06/iekdelta-logo-1.png", "sameAs":["https://twitter.com/IekDeltaAthens", "https://plus.google.com/+ΙΕΚΔΕΛΤΑΑΘΗΝΑΣΑθήνα", "https://gr.pinterest.com/iekdeltaAthens/", "https://www.facebook.com/IEKdeltaAthens/", "https://www.instagram.com/iekdeltaathens/", "https://www.youtube.com/channel/UCGVGFbnbiDf8Ecxhb_Fm0gA", "https://www.linkedin.com/company/iek-delta-athina-peristeri/" ], "address": {"@type": "PostalAddress", "streetAddress": "Ιπποκράτους 22", "addressRegion": "Αθήνα", "postalCode": "10680", "addressCountry": "GR", "telephone":"+302108225983", "availableLanguage":["Greek","English"] } }

Food & Beverage Management

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Ημ/νία

13.11.2023

ΩΡΕΣ

120 ΩΡΕΣ

certificate

ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

  • Η θέση του F&B Manager αποτελεί μια από τις πιο περιζήτητες και απαραίτητες θέσεις σε οποιαδήποτε Ξενοδοχειακή & Επισιτιστική Επιχείρηση σήμερα.

    Ο F&B Manager οφείλει να αξιολογεί και να προγραμματίζει την διαχείριση προϋπολογισμών και κοστολογήσεων, όπως επίσης να έχει γνώση των παραγωγικών διαδικασιών. Η κοστολόγηση και ο σχεδιασμός του menu, καθώς και η τελική προώθηση του στον πελάτη, είναι κάποια από τα βασικά καθήκοντα του F&B Manager σε μια επισιτιστική επιχείρηση.

    Στόχος μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου να αποκτηθεί η καλύτερη εικόνα για την λειτουργία του πιο νευρολογικού τμήματος ενός ξενοδοχείου, αλλά και να αποκτήσει τις απαραίτητες γνώσεις για την επιτυχημένη λειτουργία μιας Ξενοδοχειακής ή Επισιτιστικής επιχείρησης.

    ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

    Το Σεμινάριο Food & Beverage Management απευθύνεται σε αποφοίτους σχολών Τουρισμού και Γαστρονομίας σε επαγγελματίες & στελέχη του Τουρισμού αλλά και σε ανθρώπους που θέλουν να ασχοληθούν με το Food & Beverage σε Ξενοδοχεία, Τουριστικές μονάδες και Επιχειρήσεις Εστίασης.

  • Οι Διδακτικές Ενότητες του Σεμιναρίου είναι οι εξής:

    • Αντικείμενο και ο ρόλος του F&B Department σε μια ξενοδοχειακή μονάδα και ευρύτερα
    • Έννοια και ορισμός του Τουρισμού
    • Εισαγωγή στην διοίκηση των επισιτιστικών τμημάτων και επιχειρήσεων
    • Λειτουργίες διοίκησης επισιτιστικών τμημάτων
    • Ο ρόλος του διευθυντή των επισιτιστικών τμημάτων
    • Προσωπικό επισιτιστικών τμημάτων
    • Δομή επισιτιστικών τμημάτων – κουζίνα
    • Δομή επισιτιστικών τμημάτων – service
    • Δομή επισιτιστικών τμημάτων – Bar
    • Δομή επισιτιστικών τμημάτων – αποθήκη
    • Banquet service και πωλήσεις (οργάνωση τμήματος)
    • F&B menu
    • Αγορές και εξοπλισμός τμημάτων F&B
    • HACCP
    • Κοστολόγηση μενού
    • Έλεγχος κόστους φαγητού και ποτού (διαδικασίες)
    • Εργατικό κόστος
    • Διαχείριση παραπόνων πελατών
  • Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ΔΕΛΤΑ 360.

    Οι καταρτιζόμενοι έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν Διεθνή Πιστοποίηση από τον φορέα TQ, κάνοντας level up στις επαγγελματικές προοπτικές τους στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

  • Σεμινάριο Food & Beverage Management

    Ημέρες και Ώρες Διεξαγωγής:

    • Διάρκεια: 120 ακαδημαϊκές ώρες / εξ’ αποστάσεως / κάθε Δευτέρα-Τετάρτη 17:00-21:05 & on demand
    • Έναρξη: 13/11/23 – Εξ’ αποστάσεως

    ×

    ΚΛΕΙΣΕ ΘΕΣΗ


    Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον!
    Συμπλήρωσε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου για το πρόγραμμα που σε ενδιαφέρει.

    Go to Top