{"@context": "http://schema.org", "@type": "Organization", "name": "ΣΑΕΚ ΔΕΛΤΑ 360", "alternateName": "SAEK DELTA 360", "url":"https://iekdelta.gr", "logo":"https://iekdelta.gr/wp-content/uploads/2018/06/iekdelta-logo-1.png", "sameAs":["https://twitter.com/IekDeltaAthens", "https://plus.google.com/+ΙΕΚΔΕΛΤΑΑΘΗΝΑΣΑθήνα", "https://gr.pinterest.com/iekdeltaAthens/", "https://www.facebook.com/IEKdeltaAthens/", "https://www.instagram.com/iekdeltaathens/", "https://www.youtube.com/channel/UCGVGFbnbiDf8Ecxhb_Fm0gA", "https://www.linkedin.com/company/iek-delta-athina-peristeri/" ], "address": {"@type": "PostalAddress", "streetAddress": "Ιπποκράτους 22", "addressRegion": "Αθήνα", "postalCode": "10680", "addressCountry": "GR", "telephone":"+302108225983", "availableLanguage":["Greek","English"] } }

Vegan Cooking Seminar & Workshop

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Ημ/νία

ΠΡΟΣΕΧΩΣ

ΩΡΕΣ

120 ΩΡΕΣ

certificate

ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

  • Το Σεμινάριο Vegan Cooking, έχει ως σκοπό να εκπαιδεύσει τους συμμετέχοντες στη vegan κουζίνα, μαθαίνοντας πρωτότυπες συνταγές, με υψηλή διατροφική αξία.

    Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που συνδυάζει τη θεωρία με την πρακτική εξάσκηση, στο οποίο οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να πειραματιστούν, να δημιουργήσουν και να εντυπωσιάσουν με νόστιμες vegan παρασκευές.

    Το σεμινάριο διαρκεί 120 ακαδημαϊκές ώρες και θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης. Οι εισηγήσεις είναι συνολικά 24, με  ένα μάθημα/ εβδομάδα.

    ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

    Το ταχύρρυθμο πρόγραμμα του ΚΔΒΜ ΔΕΛΤΑ 360 “Vegan Cooking Seminar & Workshop” απευθύνεται σε επαγγελματίες μάγειρες, Chef και σε όλους όσοι ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με τον χώρο της Μαγειρικής και συγκεκριμένα της Vegan Κουζίνας.

  • Οι Διδακτικές Ενότητες του Σεμιναρίου είναι οι εξής:

    • Εισαγωγή στην Vegan Κουζίνα (Ορισμοί, Διακρίσεις Vegan – Vegetarian – Pescetarian κτλ., Ηθική, Κανόνες, Νοοτροπία κτλ.)
    • Vegan Γάλατα/ Κρέμα Γάλακτος (Ροφήματα, Λευκές σάλτσες, μπεσαμέλ κτλ.)
    • Vegan Μαγιονέζες (Aquafaba, γάλα, όσπρια, αβοκάντο κτλ.)
    • Vegan Τυριά (Ξηροί καρποί, άμυλα, mac & cheese κτλ.)
    • Vegan Υποκατάστατα Κρέατος (Μανιτάρια, σόγια, seitan, tempeh, κτλ.)
    • Vegan Υποκατάστατα Ψαριού (Μανιτάρια, tofu, σόγια, φύκια κτλ.)
    • Vegan Κιμάδες (Burger, κεφτέδες, Bolognese κτλ.)
    • Gluten Free (Που κρύβεται η γλουτένη; Αντικατάσταση υλικών.)
    • Ωμοφαγία – Vegan Raw (Spaghetti, λαζάνια, γλυκά κτλ.)
    • Επιδόρπια (Κρέμες, κέικ χωρίς αυγά, brownies, μαρέγκα κτλ.)
    • Vegan Brunch (Ομελέτες, pan cakes, smoothies κτλ.)
    • Vegan Street Food (Κρέπες, hot dog, γύρος, πίτσα κτλ.)
    • Vegan Cook Mindset (Οι δυνατότητες των υλικών – Ανακεφαλαίωση)
  • Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ΔΕΛΤΑ 360.

    Οι καταρτιζόμενοι έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν Διεθνή Πιστοποίηση από τον φορέα TQ, κάνοντας level up στις επαγγελματικές προοπτικές τους στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

  • Σεμινάριο Vegan Cooking Seminar & Workshop

    Ημέρες και Ώρες Διεξαγωγής:

    • Διάρκεια: 120 ακαδημαϊκές ώρες
    • Έναρξη: προσεχώς…

    ×

    ΚΛΕΙΣΕ ΘΕΣΗ


    Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον!
    Συμπλήρωσε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου για το πρόγραμμα που σε ενδιαφέρει.

    Go to Top