ΒΑΣΕΙΣ 2020 για ΑΕΙ & ΤΕΙ. Εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Ανακοινώθηκαν επίσημα από το Υπουργείο Παιδείας οι ΒΑΣΕΙΣ 2020 για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευσης.

Βάσεις 2020 – Ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας

Οι υποψήφιοι φοιτητές των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2020 μπορούν πλέον να δουν τις βάσεις 2020 και τα αποτελέσματα επιλογής για τα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό τους στην
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2020 ΒΑΣΕΙΣ – Ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας
Τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν και σε όλα τα Λύκεια της χώρας.

Συγχαρητήρια σε όλους τους επιτυχόντες! Ένα νέο ταξίδι ξεκινάει!


Σπουδές στην Ελλάδα

Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, είναι σημαντικό να γνωρίζεις ότι έχεις πάντα επιλογές και υπάρχουν πολλοί δρόμοι για να κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα. Οι Σύμβουλοι Εκπαίδευσης του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ βρίσκονται στη διάθεση σου για να σε καθοδηγήσουν!

Εξερεύνησε τις 54 Ειδικότητες του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου για να επικοινωνήσει μαζί σου ένας Σύμβουλος Εκπαίδευσης

Οι σπουδές στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ οδηγούν σε Βεβαίωση Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΒΕΚ) επίσημα υπογεγραμμένη από το Υπουργείο Παιδείας. Μετά τη λήψη της ΒΕΚ, μπορείς να συμμετάσχεις στις εξετάσεις πιστοποίησης του ΕΟΠΠΕΠ, προκειμένου να αποκτήσεις το Δίπλωμα Επαγγελματικής Ειδικότητας, Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Επιπέδου 5.

Το Δίπλωμα Επιπέδου 5 αναγνωρίζεται ισότιμα σε όλα τα κράτη – μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Τα επαγγελματικά δικαιώματα σε χώρες εκτός της Ελλάδας καθορίζονται κάθε φορά από την εθνική νομοθεσία κάθε χώρας. Επιπλέον, σε διαγωνισμούς του δημόσιου τομέα, οι κάτοχοι του Διπλώματος Πιστοποίησης πριμοδοτούνται με 150 επιπλέον μόρια.

Πιστοί στο όνειρο μας για τη δημιουργία μιας ολοκληρωμένης σπουδαστικής εμπειρίας και έχοντας ως μέγιστο κριτήριο την ποιότητα της εκπαιδευτικής διαδικασίας για ουσιαστικές σπουδές με κύρος, δημιουργήσαμε τον πιο σύγχρονο όμιλο εκπαιδευτηρίων στην Αττική. Τα campus μας αποτελούν κάτι περισσότερο από αίθουσες διδασκαλίας. Θα μας βρεις στο κέντρο της Αθήνας, στο Περιστέρι και στην Αγία Παρασκευή.

Οι άνθρωποι που απαρτίζουν την ομάδα του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ μοιράζονται το ίδιο πάθος για την εκπαίδευση, την ίδια δέσμευση στις αξίες που πρεσβεύει ο Όμιλος, αλλά και το ίδιο όραμα, να δίνουν καθημερινά τον καλύτερο τους εαυτό για να δημιουργήσουμε μαζί την καλύτερη εκδοχή του δικού σου. Γνώρισέ τους.

Ακόμα όμως και αν δεν έχεις αποφασίσει ποιό είναι το επάγγελμα των ονείρων σου, δημιουργήσαμε για εσένα το Future Job Quiz, ώστε να ανακαλύψεις το πάθος σου. Δοκίμασέ το, θα σου πάρει μόνο 3 λεπτά!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ-2020
ΒΑΣΕΙΣ-ΤΕΙ ΒΑΣΕΙΣ-ΑΕΙ