ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ

ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ

ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ

100% ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ

100% ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ

 • Η ιστορία του Γραφείου Σταδιοδρομίας/ Career Office του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ ξεκινά το 1996, όταν τα Soft Skills, το Personal Branding και τα Career Days ήταν άγνωστες λέξεις για την πλειοψηφία των νέων επαγγελματιών! Η πεποίθηση των ιδρυτών του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ για την καθοριστική σημασία της επαγγελματικής κατάρτισης και της δημιουργίας επαγγελματικής κουλτούρας στους σπουδαστές, αποτέλεσαν το έναυσμα για τη δημιουργία ενός εξειδικευμένου τμήματος, του Career Office.

  Πίσω από κάθε επιτυχημένο επαγγελματία, βρίσκεται σχεδόν πάντα ένας μέντορας. Ο Μότσαρτ, ο Αϊνστάιν και πολλές άλλες μεγαλοφυΐες της Παγκόσμιας Ιστορίας, μεγαλούργησαν με την κινητοποίηση και την υποστήριξη ενός ανθρώπου. Αυτό είναι για εσένα το Career Office του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ!

   

  Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ έχει βραβευτεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την Ποιότητα Σπουδών και Πρακτικής Άσκησης των σπουδαστών. Διάβασε περισσότερα εδώ.

   

  Βασική επιδίωξη του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ είναι η πολύπλευρη προετοιμασία και υποστήριξη σου για μια ομαλή και επιτυχή ένταξη στην αγορά εργασίας. Το δεσμευμένο προσωπικό του Career Office βρίσκεται στη διάθεσή σου από την πρώτη μέρα μέχρι και μετά την ολοκλήρωση των σπουδών σου, συμβουλεύοντας, καθοδηγώντας και στηρίζοντας έμπρακτα τους στόχους και τα όνειρα σου, με βασικό στόχο την επαγγελματική σου αποκατάσταση και σταδιοδρομία.

  Εξερεύνησε τις ενότητες στο αριστερό μενού, για να μάθεις περισσότερα για τις δωρεάν υπηρεσίες & δράσεις του Career Office.

 • Η Πρακτική Άσκηση είναι αποδεδειγμένα ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να ολοκληρώσεις τις σπουδές σου και να εισέλθεις επιτυχημένα στην αγορά εργασίας, έχοντας καταρτιστεί τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο. Στην πραγματικότητα, αποτελεί μια ευκαιρία να εργαστείς για ορισμένο χρονικό διάστημα σε πραγματικό εργασιακό περιβάλλον. Έτσι, μπορείς να εφαρμόσεις στην πράξη τις γνώσεις που έχεις αποκομίσει, να ενισχύσεις τις επαγγελματικές και διαπροσωπικές σου δεξιότητες, να έρθεις σε επαφή με το σύγχρονο επαγγελματικό κόσμο και να δικτυωθείς με φορείς και στελέχη. Πολλές φορές, μάλιστα, αποτελεί και το εισητήριο για μια μόνιμη θέση εργασίας!

  Το Career Office του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, μέσα από τις πολυετείς στρατηγικές συνεργασίες του με τις μεγαλύτερες εταιρείες της Ελλάδας, παρουσιάζει τεράστια αποτελεσματικότητα, με το 100% των σπουδαστών του να απορροφώνται σε θέσεις Πρακτικής Άσκησης της επιλογής τους!

  Είναι, επίσης, αξιοσημείωτο ότι σε πολλές περιπτώσεις οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ προσλαμβάνονται από την επιχείρηση που ολοκλήρωσαν την Πρακτική τους Άσκηση, ακόμη και πριν την ολοκλήρωση των σπουδών τους!

  Το Career Office αναλαμβάνει να εντοπίσει και να σου προτείνει τις κατάλληλες θέσεις Πρακτικής Άσκησης, με κύριο γνώμονα τα ατομικά χαρακτηριστικά, τις δεξιότητες αλλά και τις επιθυμίες σου. Μέσα από προσωπικές συναντήσεις, επιμορφωτικές συνεδρίες και ψυχομετρικά τεστ, θα βρεις μαζί με το μέντορά σου την ιδανική θέση για να ξεκινήσεις την καριέρα σου, έτσι ώστε να γνωρίσεις το μελλοντικό σου επάγγελμα και να εκπαιδευτείς σε ρεαλιστικές συνθήκες, αποκτώντας παράλληλα όλα τα απαραίτητα εφόδια για να εξελιχθείς στο επάγγελμα που επέλεξες.

  Τα παρακάτω links περιέχουν οδηγίες σχετικά με τη διαδικασία Πρακτικής Άσκησης:

  Οδηγίες προς σπουδαστές

  Οδηγίες προς επιχειρήσεις

  Οδηγίες προς επιχειρήσεις Τουριστικών Επαγγελμάτων

 • H διοργάνωση των Career Days έχει καθιερωθεί πλέον ως μια από τις πιο επιτυχημένες και αποτελεσματικές δράσεις που αφορούν την επαγγελματική αποκατάσταση των σπουδαστών και αποφοίτων του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ.

  Αποτελώντας πλέον θεσμό, πραγματοποιούνται δυο φορές το χρόνο στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, μια για τις ειδικότητες του School of Tourism & Culinary Arts τον Ιανουάριο και μια για όλες τις υπόλοιπες ειδικότητες στο τέλος του ακαδημαϊκού έτους.

  Τα Career Days αποτελούν το συνδετικό κρίκο ανάμεσα σε εσένα και την αγορά εργασίας.

  Ως σπουδαστής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ θα έχεις την ευκαιρία, μέσα από τη διαδικασία της εντατικής προετοιμασίας και των προσωπικών συνεντεύξεων με εκπροσώπους κορυφαίων εταιρειών, να κάνεις το πρώτο βήμα προς την επαγγελματική σου σταδιοδρομία, διεκδικώντας την πρώτη θέση της καριέρας σου!

  Ακούγεται συναρπαστικό; Είναι!

  IEK DELTA Career Days 2019

  • ΙΕΚ Delta Career Days

  Τα Career Days για όλες τις ειδικότητες (εκτός του School of Tourism & Culinary Arts) πραγματοποιούνται στο τέλος κάθε ακαδημαϊκού έτους, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους τους σπουδαστές και αποφοίτους να έρθουν σε επαφή με εκπροσώπους από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου τους, να προετοιμαστούν μέσω εξειδικευμένων σεμιναρίων και workshops, αλλά και να απορροφηθούν άμεσα σε θέσεις πρακτικής άσκησης ή μόνιμης απασχόλησης.

  • School of Tourism & Culinary Arts Career Days

  Τα Career Days του School of Tourism & Culinary Arts αποτελούν το σημείο εκκίνησης για την επαγγελματική σταδιοδρομία των σπουδαστών του Τομέα Τουρισμού & Επισιτισμού του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ.

  Πλήθος εκπροσώπων από τις μεγαλύτερες Ξενοδοχειακές και Τουριστικές επιχειρήσεις από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο συμμετέχουν ενεργά στα Career Days, τόσο προετοιμάζοντας τους ενδιαφερόμενους κατά τα Orientation Days, όσο και προσφέροντας αμειβόμενες θέσεις Πρακτικής Άσκησης σε σπουδαστές των ειδικοτήτων Ξενοδοχειακών, Μαγειρικής, Ζαχαροπλαστικής, Τουριστικών Πρακτόρων αλλά και Αισθητικής και Φυσικοθεραπείας.  Είναι σημαντικό να γνωρίζεις ότι σε όλους τους σπουδαστές που πραγματοποιούν την Πρακτική τους Άσκηση σε επιχειρήσεις εκτός του τόπου κατοικίας τους παρέχεται επιπλέον της αμοιβής, διαμονή και διατροφή.

  Η αποτελεσματικότητα των Career Days του School of Tourism & Culinary Arts είναι αξιοσημείωτη, καθώς ποσοστό των σπουδαστών που εξασφαλίζει αμειβόμενη θέση Πρακτικής Άσκησης αγγίζει το 100%, ενώ πολλοί είναι εκείνοι που προσλαμβάνονται ως επαγγελματίες από το πρώτο έτος σπουδών!

  ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ | Ημέρες Καριέρας

 • Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ έχει το δικό του portal έρευσης εργασίας, στην οποία έχουν αποκλειστική και δωρεάν πρόσβαση όλοι οι σπουδαστές και απόφοιτοι του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ!

  Χρησιμοποιώντας το σπουδαστικό σου e-mail, που λαμβάνεις κατά την έναρξη των σπουδών σου, έχεις πρόσβαση στην πλατφόρμα deltajobs.gr. Εκεί, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις και ενημερώσεις το βιογραφικό σου σημείωμα καθ’ όλη τη διάρκεια των σπουδών σου, αλλά και μετέπειτα κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας.

  Το Career Office ενημερώνει σε καθημερινή βάση την πλατφόρμα του deltajobs.gr με όλες τις προσφερόμενες νέες θέσεις Πρακτικής Άσκησης και Μόνιμης Εργασίας. Έτσι μπορείς να ενημερώνεσαι άμεσα, να επιλέγεις τις θέσεις που σου ταιριάζουν και να δηλώνεις το ενδιαφέρον σου.

  Εξερεύνησε όλες τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας στο deltajobs.gr

   

 • Πέρα από τις γνώσεις και την τεχνική κατάρτιση που χρειάζεται ένας καλός επαγγελματίας, για να ξεχωρίσει και να αποκτήσει συγκριτικό πλεονέκτημα σε ένα ανταγωνιστικό εργασιακό περιβάλλον, είναι απαραίτητο να χτίσει και να προωθήσει την εικόνα του εαυτού του. Το εξειδικευμένο προσωπικό του Career Office του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ γνωρίζει πολύ καλά το Personal Branding και δίνει μεγάλη βαρύτητα σε αυτό.

  Συμβουλεύει και κατευθύνει εξατομικευμένα κάθε σπουδαστή και απόφοιτο, με σκοπό να τον βοηθήσει να αναπτύξει τις επαγγελματικές και προσωπικές του δεξιότητες, δημιουργώντας μαζί του την καλύτερη εκδοχή του εαυτού του!

  Η συμβουλευτική δράση του Career Office εμπλουτίζεται με δωρεάν Ημερίδες και Σεμινάρια, που στοχεύουν στο επιτυχημένο Personal Branding:

  • Δημιουργία Ανταγωνιστικού Βιογραφικού Σημειώματος
  • Τεχνικές Επικοινωνίας & Γλώσσα του Σώματος
  • Τεχνικές για μια Επιτυχημένη Συνέντευξη
  • Βιωματικά Σεμινάρια Προσομοίωσης Συνέντευξης
  • Ανάπτυξη Soft Skills
  • Συναισθηματική Νοημοσύνη στον Εργασιακό Χώρο
  • Interview Workshops in English

  Επιπλέον, διοργανώνονται τακτικά Orientation Days, θεματικές ημερίδες όπου στελέχη των μεγαλύτερων εταιρειών και στρατηγικών συνεργατών του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ ενημερώνουν τους σπουδαστές για εργασιακά θέματα του κλάδου τους, για το εργασιακό περιβάλλον, αλλά και την επαγγελματική τους ανάπτυξη.

 • We are .

Go to Top