Με κινητήριο δύναμη την παροχή ολοκληρωμένης εκπαίδευσης και με δέσμευση στην επαγγελματική επιτυχία των σπουδαστών μας, προσφέρουμε σε όλους τους σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ τη Διεθνή Πιστοποίηση Gatehouse Awards.

 

Ο Διεθνής Οργανισμός Πιστοποιήσεων Gatehouse Awards, αφού αξιολόγησε τις κτιριολογικές μας δομές, το διοικητικό και ακαδημαϊκό προσωπικό, όπως επίσης και την επαγγελματική αποκατάσταση σπουδαστών και αποφοίτων, αναγνωρίζει πλήρως τα προγράμματα σπουδών του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ ως Διεθνώς Αναγνωρισμένους Τίτλους. Στα πλαίσια της αξιολόγησης, και τα 3 Campus του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ σε Αθήνα, Περιστέρι & Αγία Παρασκευή, έλαβαν Certificate of Quality Endorsement από την Gatehouse και την QualExperts.

 

 

Τι σημαίνει να έχεις τη Διεθνή Πιστοποίηση Gatehouse Awards;

Μέσα από έναν κύκλο διαλέξεων παράλληλα με τις σπουδές σου στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, έχεις τη δυνατότητα να αποκτήσεις και ένα δεύτερο πτυχίο, αναγνωρισμένο σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση!

11 λόγοι για να επιλέξεις τη Διεθνή Πιστοποίηση Gatehouse Awards:

 • Σε 2 χρόνια αποκτάς 2 ισχυρά διπλώματα στην ειδικότητά σου, ένα κρατικό Ελληνικό και ένα Διεθνές τα οποία κάνουν τη διαφορά στο βιογραφικό σου.
 • Συμπληρώνεις τις τεχνικές δεξιότητες που αποκτάς στα 2 χρόνια σπουδών, με πολύτιμες γνώσεις που αφορούν στο Management, Marketing, HR και Business Strategy της ειδικότητας σου κι έτσι μπορείς να διεκδικήσεις και να ανταποκριθείς σε διοικητικές θέσεις με την ανάλογη μισθολογική αναβάθμιση.
 • Το δίπλωμα Gatehouse Awards λόγω της διαβάθμισής του είναι Advanced Professional Diploma και ανοίγει το δρόμο τόσο για εργασία όσο και για συνέχιση των σπουδών σε όλο τον κόσμο.
 • Ξεπερνάς τα όρια της ελληνικής αγοράς εργασίας, αφού το βιογραφικό σου απευθύνεται πλέον σε μια αγορά που αριθμεί πάνω από 27εκ. εταιρείες και 700εκ. ανθρώπους, μόνο στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
 • Όλο και περισσότερες ελληνικές εταιρείες απευθύνονται για τις προσλήψεις του προσωπικού τους σε ιδιωτικούς οργανισμούς (Job Recruiters), που θέτουν ως προϋπόθεση την ύπαρξη ενός διεθνώς αναγνωρισμένου τίτλου στο βιογραφικό.
 • Δεν απαιτεί επιπλέον μαθήματα ή εξετάσεις, παρά μόνο την παρακολούθηση 7 θεματικών διαλέξεων (3 ανά έτος) και προαιρετικά την δυνατότητα εκπόνησης 1 διπλωματικής εργασίας (ατομική ή ομαδική). Συνεπώς, η απόκτησή του είναι εύκολη και χωρίς επιπρόσθετο φόρτο εργασίας.
 • Μπορείς να συνεχίσεις τις σπουδές σου σε πανεπιστήμια του εξωτερικού ή σε παραρτήματά τους στην Ελλάδα.
 • Έχεις τη δυνατότητα σε 1 – 2 επιπλέον έτη να αποκτήσεις Bachelor στην ειδικότητά σου.
 • Είναι value for money καθώς με ένα ελάχιστο κόστος (τα fees του οργανισμού), μεγιστοποιείς την αξία των σπουδών σου.
 • Όλες οι διαλέξεις και εργασίες πραγματοποιούνται στα Ελληνικά και με την εγγύηση του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ.
 • Τo πιστοποιητικό σου θα είναι καταχωρημένο στη βάση του Gatehouse Awards ώστε να μπορείς να κάνεις Certificate Verification και Online

 

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. Education Redefined.