Ο Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) ανακοινώνει τη συνέχιση της διενέργειας του Πρακτικού Μέρους των Εξετάσεων Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης της 1ης εξεταστικής περιόδου 2018, της ειδικότητας Ι.Ε.Κ. «Εκπαιδευτής Υποψηφίων Οδηγών Αυτοκινήτων και Μοτοσικλετών» στα Εξεταστικά Κέντρα της Αθήνας, Θεσσαλονίκης και Κρήτης.

Εξεταστικό Κέντρο: Αθήνα
Χώρος Εξετάσεων: Οι εξετάσεις θα διεξαχθούν στον χώρο Στάθμευσης Αυτοκινήτων της «Fair Play» Ακαδημίας Ποδοσφαίρου – Λεωφόρος Ανθούσης 12 – Παλλήνη Αττικής.
Ημερομηνίες Εξετάσεων: Σάββατο 23/5/2020 | Κυριακή 24/5/2020 | Σάββατο 30/5/2020 | Κυριακή 31/5/2020

Δες το αναλυτικό Πρόγραμμα Εξετάσεων της Αθήνας.

Ώρα έναρξης της διαδικασίας: 08:00 π.μ.
Οι υποψήφιοι οφείλουν να βρίσκονται στα Εξεταστικά Κέντρα μια (1) ώρα πριν την έναρξη της εξεταστικής διαδικασίας (δηλαδή στις 07:00 π.μ.)

Καλή Επιτυχία!

Σπούδασε Εκπαιδευτής Οδηγών Αυτοκινήτων και Μοτοσικλετών στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ.

Ο Εκπαιδευτής Υποψηφίων Οδηγών, Αυτοκινήτων & Μοτοσικλετών, είναι ένα επάγγελμα με σταθερή ζήτηση, υψηλές απολαβές και ευθύνη απέναντι στην κοινωνία, αφού προετοιμάζει το κάθε άτομο που θα κυκλοφορήσει ένα όχημα. Μόνο το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ λειτούργησε την ειδικότητα από το 1997. Από τότε έχει εκπαιδεύσει με επιτυχία μεγάλο αριθμό υποψηφίων δασκάλων, οι οποίοι τελικά εκτίμησαν θετικά το πρόγραμμα, γιατί αποκόμισαν γνώσεις που δεν υποψιάζονταν, καθώς και αυτοπεποίθηση για την επαγγελματική εξέλιξη. Η ανάγκη χρήσης αυτοκινήτων και μοτοσικλετών για προσωπική και επαγγελματική χρήση είναι φανερή, ενώ βλέπουμε όλο και περισσότερα νεαρά άτομα. Σε όποια κατηγορία και αν ανήκει ο υποψήφιος οδηγός, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πρέπει απαραιτήτως να παρακολουθήσει μαθήματα σε σχολή οδηγών. Ως επαγγελματίας  μπορείς να εργαστείς ως: Ελεύθερος επαγγελματίας, δημιουργώντας τη δική σου Σχολή Οδηγών, Επαγγελματίας οδηγός στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, Εκπαιδευτής σε Σχολές Οδηγών, Εκπαιδευτής Κυκλοφοριακής Αγωγής ή Εκπαιδευτής σε Πάρκα Κυκλοφοριακής Αγωγής. Κορυφαίοι καθηγητές με επαγγελματική εμπειρία στον κλάδο μεταδίδουν τις απαραίτητες γνώσεις, ενώ παράλληλα καλλιεργούν τον επαγγελματικό χαρακτήρα των σπουδαστών. Η διδακτική ύλη καλύπτεται από βιβλιογραφία, την οποία έχουν επιμεληθεί ειδικά οι καθηγητές και έχει εκδώσει το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. Η πρακτική εξάσκηση στα εργαστήρια του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος των εκπαιδευτικών ωρών.