Αγαπητοί Γονείς & Κηδεμόνες,

Σας ενημερώνουμε ότι η Εξεταστική Περίοδος για το τρέχον εξάμηνο θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, με έναρξη τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου και με διάρκεια 2 εβδομάδες.

Την 1η εβδομάδα (1-5 Φεβρουαρίου) θα διεξαχθούν οι εξ’ αποστάσεως εξετάσεις όλων των εργαστηριακών μαθημάτων, οι οποίες θα υλοποιηθούν παράλληλα με το πρόγραμμα της ηλεκτρονικής εβδομάδας (Delta e-Week).

Δείτε εδώ αναλυτικά το πρόγραμμα της ηλεκτρονικής εβδομάδας και των δωρεάν webinars ανά τομέα, όπου θα καλυφθεί πλούσια θεματολογία και οι σπουδαστές μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή σε όσα σεμινάρια επιθυμούν.

Την 2η εβδομάδα (8-12 Φεβρουαρίου) θα διεξαχθούν οι εξ’ αποστάσεως εξετάσεις όλων των θεωρητικών μαθημάτων.

Η εξεταστική διαδικασία θα υλοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας των Delta e-Classrooms και το αναλυτικό πρόγραμμα έχει αναρτηθεί και είναι διαθέσιμο σε όλους τους σπουδαστές μέσω του Calendar των αντίστοιχων e-Classrooms.

Υπενθυμίζουμε ότι ειδικά για τους Σπουδαστές Τουρισμού και Επισιτισμού, έχει προγραμματιστεί η καθιερωμένη διεξαγωγή των Career Days, από 15 έως 26 Φεβρουαρίου.

Σας ενημερώνουμε επίσης ότι στην ιστοσελίδα μας έχουν ανακοινωθεί νέες ενάρξεις e-Learning σεμιναρίων, που υλοποιούνται μέσω του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης της Σχολής και με στόχο την επιπλέον εξειδίκευη στα αντικείμενα σπουδών, αλλά και τη διεύρυνση γνώσεων σε νέους τομείς.

Δείτε εδώ τις νέες ενάρξεις των e-Learning σεμιναρίων μέσω του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης.

Η επίσημη έναρξη του επόμενου ακαδημαϊκού εξαμήνου έχει οριστεί για τις 22 Φεβρουαρίου.

Εν αναμονή της επιστροφής μας στην κανονικότητα, είμαστε σε διαρκή επικοινωνία με τα Αρμόδια Υπουργεία και θα επανέλθουμε με κάθε νέα οδηγία.

 

#WeStaySafe

 

Σχετικά με τις Διοικητικές μας Υπηρεσίες:

  • Το τηλεφωνικό μας κέντρο λειτουργεί Δευτέρα με Παρασκευή και ώρες 08:00 – 21:00
  • Μπορείτε να επικοινωνείτε με τη Σχολή είτε τηλεφωνικά (2108225983) είτε ηλεκτρονικά:
    Campus Αθήναςgramathens@iekdelta.gr

    Campus Περιστερίουgramperisteri@iekdelta.gr
    Campus Αγίας Παρασκευήςgramagia@iekdelta.gr
  • Για την έκδοση Βεβαιώσεων και Πιστοποιητικών, μπορείτε να χρησιμοποιείτε τη νέα μας πλατφόρμα e-Γραμματείακάνοντας υποβολή online αίτησης.
  • Πληρωμές διδάκτρων διεκπεραιώνονται είτε ηλεκτρονικά με κατάθεση στους τραπεζικούς λογαριασμούς που διαθέτει η Σχολή, είτε δια ζώσης στο Campus Αθήνας (Ιπποκράτους 22), τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας.

 

Είμαστε πάντα δίπλα σας!

Με εκτίμηση,

Η Διεύθυνση Σπουδών του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ