delta-life-blog

Virtual Career Days Τουρισμού & Γαστρονομίας 2021

⌈  Virtual Career Days 2021 για τον Τομέα Τουρισμού.

Virtual Career Days Tourism 2021 – Ημέρες Καριέρας.

Οι ημέρες καριέρας του Τομέα Τουρισμού & Γαστρονομίας έρχονται και φέτος στις Σχολές Δέλτα από το Γραφείο Σταδιοδρομίας, δίνοντας την ευκαιρία σε σπουδαστές και απόφοιτους του School of Tourism & Culinary Arts του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ να προετοιμαστούν κατάληλλα για την ένταξή τους στην αγορά εργασίας. Soft Skills Development, Interview Preparations & Workshops, Remote Interviews με εκπροσώπους από τις μεγαλύτερες Ξενοδοχειακές και Τουριστικές επιχειρήσεις από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο σε περιμένουν!

Προσαρμοζόμενοι στη νέα κατάσταση, οι ημέρες καριέρας 2021 θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά 15-26 Φεβρουαρίου 2021.

Αναλυτικά το Πρόγραμμα των Career Days 2021.

15-19/02 Orientation Days/Webinars:

…μία εβδομάδα γεμάτη δωρεάν workshops, σεμινάρια, συμβουλευτική & networking!

• Company Profile Presentations
• Personal Branding
• Soft Skills Development
• Interview Preparation
• Get ready for a Remote Interview
• Interview Workshops

15-26/02 Remote Interviews.

Στον τομέα τουρισμού του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ έχει απονεμηθεί βραβείο αριστείας – Excellence Award, για την έμπρακτη στήριξή του στον τουρισμό. Διάβασε περισσότερα εδώ

To Career Office του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

Το Γραφείο Σταδιοδρομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ λειτουργεί από το 1996.  Με πάθος και δέσμευση, δρα συμβουλευτικά, καθοδηγώντας και στηρίζοντας εξατομικευμένα κάθε σπουδαστή και απόφοιτο, με σκοπό την άμεση σύνδεση του με την αγορά εργασίας. Το εξειδικευμένο προσωπικό που απαρτίζει το Γραφείο Σταδιοδρομίας έχει ως κύριο μέλημα την υποστήριξη του κάθε υποψήφιου. Βρίσκοντας μαζί το κατάλληλο career path, δημιουργούν τις προϋποθέσεις για την επαγγελματική του αποκατάσταση. Το ποσοστό απορρόφησης των συμμετεχόντων σε θέσεις πρακτικής και μόνιμης εργασίας αγγίζει το 100%.

 

Σπούδασε Τουριστικά Επαγγέλματα στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ.

Επικοινώνησε με το Γραφείο Σταδιοδρομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ.

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ διαθέτει  50 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης προσφέροντας σπουδές Μεταδευτεροβάθμιας Επαγγελματικής Κατάρτισης, επιπέδου 5.

Έχοντας πάντα ως μέγιστο κριτήριο την ασφάλεια των σπουδαστών, την ποιότητα της παρεχόμενης γνώσης και τις δυνατότητες επαγγελματικής αποκατάστασης, δημιουργήσαμε τον πιο σύγχρονο όμιλο εκπαιδευτηρίων στην Αττική.

Η ναυαρχίδα του ομίλου μας με υποδομές 4500m2 που εκτείνονται σε έξι ορόφους και πληρούν τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές για παροχή σπουδών υψηλού επιπέδου βρίσκεται επί των οδών Ιπποκράτους 22 & Ναυαρίνου, στο κέντρο της Αθήνας.

Με υπερσύγχρονο εξοπλισμό, λειτουργική σχεδίαση και θεματικές αίθουσες διδασκαλίας, αναπτύσσουμε ένα μοναδικό περιβάλλον εκπαίδευσης στην πιο όμορφη γειτονιά της Αθήνας. Οι εγκαταστάσεις μας απέχουν μόλις 5 λεπτά από τη στάση Μετρό Πανεπιστήμιο και από το τέρμα των Λεωφορείων της οδού Ακαδημίας.

Από τον Ιούνιο του 2018, μπορείτε να μας βρείτε και με υπερσύγχρονο campus στη Δυτική Αττική, επί της Λεωφόρου Θηβών 197 στο Περιστέρι, μόλις 2 λεπτά από τη στάση Μετρό Ανθούπολη, ενώ από τον Ιούλιο του 2020 εξυπηρετούμε και τα Βόρεια & Ανατολικά προάστια της Αττικής με ολοκαίνουργιο campus επί της Μεσογείων 465, στην Αγία Παρασκευή, έναντι των εγκαταστάσεων της ΕΡΤ.

Στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, δεν επαναπαυόμαστε ποτέ! Πιστοί πάντα στο όραμά μας και ακολουθώντας τις αξίες που καθορίζουν τα βήματα μας όπως η Διαφάνεια, η Ηθική, η Υπευθυνότητα και η Αξιοπιστία, ενισχύουμε συνεχώς την Ειλικρινή σχέση μαζί σας. Αυτά που ο καθένας φαντάζεται να μπορούσε, τώρα γίνονται πράξη…

Κοιτάμε το μέλλον με όραμα και θέτουμε συνεχώς υψηλότερους στόχους. Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα λιγότερο από την παροχή της πιο ολοκληρωμένης σπουδαστικής εμπειρίας!

Go to Top