Οι Σχολές ΔΕΛΤΑ πρωτοπορούν για ακόμη μία φορά με την ένταξη νέων Προγραμμάτων Διαπολιτισμικής Αλληλεπίδρασης και Εξωστρέφειας.

Με κύριο γνώμονα την διαπολιτισμική αλληλεπίδραση, οι συνέργειες της Διεύθυνσης του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ με σημαντικές Πρεσβείες στη χώρα συνεχίζονται, με την ένταξη μίας ακόμα πολύ σημαντικής συνεργασίας με την Πρεσβεία του Μπαγκλαντές.

Προγράμματα Εξωστρέφειας

Ο Δρ. Κωνσταντίνος Ν. Κιούσης, Γενικός Διευθυντής ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ και ο H.E. the Ambassador, Mr. Jashim Uddin στην Υπογραφή της Συμφωνίας του Προγράμματος “Basic Training in Culinary Arts”.

Οι Σχολές Δέλτα, στο πλαίσιο των προγραμμάτων εξωστρέφειας στη γαστρονομία, έχει ήδη συνάψει συνεργασίες με την Πρεσβεία του Περού και του Μεξικού.

Υποδοχή του H.E. the Ambassador, Embassy of Bangladesh Athens, Mr. Ashud Ahmed από τον Δρ. Κωνσταντίνο Ν. Κιούση, Γενικό Διευθυντή του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ και την κα Καρανταλή Αλεξάνδρα, Πρόεδρο & Διευθύνουσα Σύμβουλο του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ.

Με αφορμή τη γνωριμία νέων πολιτισμών, την εξοικείωση σε νέες κουζίνες αλλά και τη διεύρυνση των τομέων απασχόλησης, η Σχολή Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ και σε συνεργασία με Πρεσβείες από όλο τον κόσμο έχει σαν όραμά της να δημιουργεί Chefs οι οποίοι να είναι εξοικειωμένοι και να μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις όχι μόνο της εγχώριας αγοράς εργασίας αλλά και παγκοσμίως.

Η εξειδίκευση στα Προγράμματα Εξωστρέφειας, συμβάλλει στην πραγματοποίηση ενός επόμενου πολύ σημαντικού βήματος για τον Τομέα Γαστρονομίας που αφορά την εκπαίδευση και προετοιμασία αλλοδαπών σπουδαστών, με σκοπό την ένταξή τους στην εγχώρια αγορά εργασίας.

Στα πλαίσια του νέου προγράμματος “Basic Training in Culinary Arts” και με 6 ολιγομελή τμήματα, οι Σχολές ΔΕΛΤΑ θέτουν όλο και υψηλότερους στόχους, πρεσβεύοντας το motto “Education Redefined” και στηρίζοντας έμπρακτα το όραμα  για μια κοινωνία όπου κάθε ενήλικας θα μπορεί να έχει τις ίδιες ευκαιρίες στην αγορά εργασίας. Η ανθρώπινη αξιοπρέπεια αποτελεί διαχρονική και αναλλοίωτη αξία. Μέσα από τις δράσεις μας στηρίζουμε το δικαίωμα όλων των ανθρώπων στο όνειρο και συμβάλλουμε με το δικό μας τρόπο στην επαγγελματική αποκατάσταση κάθε ενεργού μέλους της ελληνικής κοινωνίας.

Στιγμιότυπα από το Basic Training in Culinary Arts. με τον Chef Γιώργος Καζαντζή, Διευθυντή του Τομέα Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ.

 

Δες όλες τα δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ.

Ακολούθησέ μας στο LinkedIn και μείνε συντονισμένος για όλες όλα τα προγράμματα εξωστρέφειας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ.