Ο Πιστοποιημένος Εκπαιδευτικός Οργανισμός ΔΕΛΤΑ ξεκινά έναν νέο κύκλο Ταχύρυθμων Σεμιναρίων που θα πραγματοποιηθούν τον Ιανουάριο 2022.

Κλείσε τη θέση σου έγκαιρα ή κάλεσε στο 2108225983

 

ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ – BLS με Ευρωπαϊκή Πιστοποίηση από την ERC

Έναρξη: 20/01/2022
Διάρκεια: 5 ώρες

Η εκμάθηση της βασικής υποστήριξης της ζωής (BLS) και η χρήση ενός αυτοματοποιημένου εξωτερικού απινιδωτή (AED) είναι μια διαδραστική διαδικασία που απαιτεί τόσο γνώσεις όσο και δεξιότητες. Το σεμινάριο πρώτων βοηθειών είναι κατάλληλα σχεδιασμένο έτσι ώστε στο τέλος, ο καθένας να είναι σε θέση να διαπιστώσει την απώλεια αναπνοής σε θύμα και να ανταποκριθεί έγκαιρα εφαρμόζοντας την τεχνική της Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης ταυτόχρονα με τη χρήση του Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή.

 

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Έναρξη: 21/01/2022
Διάρκεια: 40 ώρες

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ αποτελεί την πρώτη Σχολή Βελτίωσης Αυτοκινήτου στην Ελλάδα. Τα σεμινάρια βελτίωσης αυτοκινήτου προετοιμάζουν τους εκπαιδευόμενους και τους δημιουργούν το γνωστικό υπόβαθρο που είναι απαραίτητο στο χώρο του Tuning, για τις απαραίτητες ενέργειες όπως:

  • Να επιλέγουν τις κατάλληλες επεμβάσεις ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του οχήματος.
  • Να επιλέγουν τα κατάλληλα υλικά, ανταλλακτικά και εξαρτήματα.
  • Να επιλέγουν τις τεχνικές, τα εργαλεία και τα μηχανήματα.
  • Να αξιολογούν τα αποτελέσματα των επεμβάσεων και να διακρίνουν τις αιτίες από τις οποίες προέρχονται.
  • Να συγκρίνουν τους διαφορετικούς τρόπους βελτίωσης και να διακρίνουν τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της κάθε μεθόδου.
  • Να υπολογίζουν εκ των προτέρων το αποτέλεσμα της βελτίωσης και να σχεδιάζουν την βέλτιστη μετατροπή για την κάθε περίσταση.

 

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΤΕΟ

Έναρξη: 21/01/2022
Διάρκεια: 120 ώρες

Το προγράμμα Πιστοποίησης Ελεγκτών ΙΧ Οχημάτων, Βαρέων Οχημάτων και Δικύκλων για τα Ιδιωτικά ΚΤΕΟ προσφέρει στους συμμετέχοντες τις απαραίτητες γνώσεις για να μπορούν να συμμετάσχουν στη συνέχεια στις εξετάσεις που οδηγούν στην Πιστοποίηση με τίτλο «Τεχνικός Ελέγχου Οχημάτων». Η ύλη του προγράμματος αφορά ζητήματα οργάνωσης και αποτελεσματικής λειτουργίας  των ιδιωτικών ΚΤΕΟ, με στόχο την ανάδειξη αξιόπιστων επαγγελματιών στην αγορά εργασίας. Η εκπαίδευση  περιλαμβάνει θεωρητική διδασκαλία, καθώς και πρακτική άσκηση σε ιδιωτικό ΚΤΕΟ.

 

PROTEL ADVANCED COURSE

Έναρξη: 31/01/2022
Διάρκεια: 20 ώρες

Εκμάθηση του προγράμματος διαχείρισης κρατήσεων Protel με κάθε παραμετροποίηση και πλήρη ανάλυση των δυνατοτήτων του, που οφείλει να γνωρίζει κάθε επαγγελματίας του χώρου. Σκοπός του σεμιναρίου είναι οι συμμετέχοντες να αποκτήσουν εξειδικευμένες γνώσεις και πλήρη εκπαίδευση σε ό,τι αφορά ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα διαχείρισης (CRM) μιας ξενοδοχειακής μονάδας οποιουδήποτε μεγέθους και δυναμικότητας. Το σεμινάριο απευθύνεται σε σπουδαστές και αποφοίτους του τομέα Τουρισμού, αλλά και επαγγελματίες του τμήματος κρατήσεων και υποδοχής (front & back office).

 

Ο Πιστοποιημένος Εκπαιδευτικός Οργανισμός ΔΕΛΤΑ διαθέτει εξειδικευμένη γνώση και πολυετή εμπειρία στην εκπαίδευση και επαγγελματική κατάρτιση ενηλίκων, προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

Δες όλα τα σεμινάρια που διοργανώνει ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

 

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. ΕΔΩ Μαζί!