Ο Πιστοποιημένος Εκπαιδευτικός Οργανισμός ΔΕΛΤΑ συνεχίζει τον κύκλο Ταχύρυθμων Σεμιναρίων, που θα πραγματοποιηθούν τον Μάϊο 2022.

 

Κλείσε τη θέση σου έγκαιρα ή κάλεσε στο 2108225983

 

EXTENSIONS ΒΛΕΦΑΡΙΔΩΝ

Έναρξη: 17/05/2022
Διάρκεια: 24 ώρες

Σκοπός του σεμιναρίου είναι οι συμμετέχοντες να κατανοήσουν την τεχνική της τοποθέτησης βλεφαρίδων, ώστε να προσφέρουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και να τονίζουν τα φυσικά χαρακτηριστικά του προσώπου. Απευθύνεται σε επαγγελματίες και ερασιτέχνες. Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να δημιουργούν πανέμορφες, πυκνές και μακριές βλεφαρίδες, δίνοντας ένα φυσικό αποτέλεσμα. Πραγματοποιείται και πρακτική εφαρμογή σε φυσικά μοντέλα.

 

DIGITAL MARKETING

Έναρξη: 24/05/2022
Διάρκεια: 45 ώρες

Στόχος του σεμιναρίου είναι να μεταφέρει με τον καλύτερο τρόπο στους συμμετέχοντες τις καλύτερες πρακτικές και μεθόδους μιας επιτυχημένης στρατηγικής ψηφιακού marketing , δίνοντάς τους την ευκαιρία να σχεδιάσουν από την αρχή μια στρατηγική digital marketing καμπάνια. Οι συμμετέχοντες θα γνωρίσουν τεχνικές διαφήμισης και προώθησης μέσω email, social media ή πλατφόρμες διαφήμισης της Google και θα λάβουν όλες τις πρακτικές γνώσεις που χρειάζονται για να μπορέσουν να αξιοποιήσουν από την επόμενη μέρα σε τεχνικές προώθησης ιστοσελίδων. Το σεμινάριο απευθύνεται σε ιδιοκτήτες και στελέχη επιχειρήσεων που θέλουν να αξιοποιήσουν τα online εργαλεία προώθησης για να αυξήσουν το πελατολόγιό τους και την παρουσία τους στο διαδίκτυο, καθώς και σε φοιτητές ή σπουδαστές που τους ενδιαφέρει να κάνουν καριέρα στον περιζήτητο κλάδο του digital marketing. Το σεμινάριο θα διεξαχθεί δια ζώσης στο Campus Αθήνας, Ιπποκράτους 22, αλλά και εξ’ αποστάσεως, μέσω της πλατφόρμας Zoom.

 

SPECIAL EFFECTS

Έναρξη: 31/05/2022
Διάρκεια: 40 ώρες

Το σεμινάριο Εισαγωγή στα Special Effects, είναι ένα hands on πρόγραμμα εκπαίδευσης. Στόχος του είναι η εξοικείωση των συμμετεχόντων με τα βασικά υλικά, τις τεχνικές και τις μεθόδους εφαρμογής ρεαλιστικών special effects, είτε για προσωπική είτε για επαγγελματική χρήση. Απευθύνεται σε ερασιτέχνες που θέλουν να μυηθούν στον κόσμο των ειδικών εφέ, σπουδαστές και επαγγελματίες makeup artists που ενδιαφέρονται να επεκτείνουν τις υπηρεσίες τους στο χώρο του θεάτρο και του κινηματογράφου.

 

Ο Πιστοποιημένος Εκπαιδευτικός Οργανισμός ΔΕΛΤΑ διαθέτει εξειδικευμένη γνώση και πολυετή εμπειρία στην εκπαίδευση και επαγγελματική κατάρτιση ενηλίκων, προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

Δες όλα τα σεμινάρια που διοργανώνει ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

 

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. ΕΔΩ Μαζί!