Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ για μία ακόμη χρονιά στηρίζει το πρόγραμμα «Σπουδάζω με Υποτροφία» της Equal Society, προσφέροντας τέσσερις (4)  υποτροφίες επιλογής του Υποψηφίου, υπηρετώντας τη βασική επιδίωξη για «Ίσες ευκαιρίες πρόσβασης» στην Εκπαίδευση για όλους.

Μέσω του προγράμματος «Σπουδάζω με Υποτροφία», η Equal Society σε συνεργασία με μεγάλα δημόσια και ιδιωτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα της Ελλάδας και του εξωτερικού, προσφέρει για 9η χρονιά  υποτροφίες πλήρους φοίτησης  σε νέους με κοινωνικές και οικονομικές ανάγκες. Από την έναρξη του προγράμματος το 2012 μέχρι και σήμερα, έχουν δοθεί 351 υποτροφίες, η αξία των οποίων υπερβαίνει τα 4,3 εκατ. ευρώ.

Το πρόγραμμα «Σπουδάζω με Υποτροφία» έχει αναδειχτεί σε κορυφαία δράση κοινωνικής προσφοράς στην Ελλάδα λαμβάνοντας το βραβείο «Νησίδες Ποιότητας» από τον πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Οι αιτήσεις για προπτυχιακές αλλά και μεταπτυχιακές σπουδές έχουν ανοίξει και όσοι ενδιαφέρονται να «διεκδικήσουν το μέλλον τους με αισιοδοξία», καλούνται να επισκεφθούν το site του προγράμματος υποτροφιών και να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής.

Η επιλογή των υποψηφίων γίνεται με βάση κοινωνικά, ακαδημαϊκά και οικονομικά κριτήρια.

Σχετικά με την Equal Society

Η Equal Society είναι ένας  ανεξάρτητος οργανισμός της κοινωνίας των πολιτών με ευρύ πλέγμα δραστηριοτήτων στα πεδία της εκπαίδευσης, της απασχόλησης, της κοινωνικής συνοχής και της προάσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Από την πρώτη στιγμή ο Οργανισμός έχει θέσει σαφείς στόχους που αφορούν στην δημιουργία μιας πιο αλληλέγγυας κοινωνίας επενδύοντας στην παιδεία, μέσα από την ανάδειξη καινοτόμων εκπαιδευτικών πρωτοβουλιών.
Οι πρωτοβουλίες «E-gnosis» και «Σπουδάζω με Υποτροφία» αποτελούν τις πλέον σημαντικές δράσεις του Οργανισμού, έχοντας συμβάλει από το 2012 στην καταπολέμηση του ηλεκτρονικού αναλφαβητισμού, την δωρεάν εκπαίδευση σε ξένες γλώσσες και την παροχή υποτροφιών πλήρους φοίτησης στα κορυφαία εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας.

Κάνε αίτηση για να λάβεις μία Υποτροφία προπτυχιακών σπουδών.
Προθεσμία Υποβολής Αιτήσεων: 15/09/2020

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να καλέσεις στο 211.7051841 ή να επισκεφθείς το site του προγράμματος.

Δες όλες τις δράσεις εξάλειψης κοινωνικών ανισοτήτων του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ.