Αγαπητοί Γονείς & Κηδεμόνες,

Μένοντας πάντα πιστοί στη δέσμευσή μας για την ενδυνάμωση της παρεχόμενης γνώσης των σπουδαστών μας, υλοποιούμε τον δεύτερο κύκλο δωρεάν διαδικτυακών σεμιναρίων, ο οποίος και θα πραγματοποιηθεί την εβδομάδα 1-5 Φεβρουαρίου 2021, επιπρόσθετα στο υπάρχον πρόγραμμα τηλεκπαίδευσης.

Στην ηλεκτρονική εβδομάδα, θα καλυφθεί πλούσια θεματολογία, η οποία και απευθύνεται σε όλους τους τομείς, ενώ οι σπουδαστές μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή σε όσα σεμινάρια επιθυμούν.

Παράλληλα με τα παραπάνω σεμινάρια, θα υλοποιηθούν και ειδικά διαμορφωμένα webinars από το Γραφείο Σταδιοδρομίας, τα οποία και θα εστιάσουν τόσο στη μεταβαλλόμενη Αγορά Εργασίας το 2021 όσο και στις Διαδικασίες Δικτύωσης και εύρεσης εργασίας  με νέα εργαλεία & online πλατφόρμες.

 

Δείτε εδώ αναλυτικά το πρόγραμμα των δωρεάν σεμιναρίων.

 

 

Σας ενημερώνουμε ότι οι Βαθμοί Προόδου έχουν κοινοποιηθεί στους σπουδαστές μας μέσω email ενώ η επίσημη εξεταστική του εξαμήνου θα υλοποιηθεί μεταξύ 1 και 12 Φεβρουαρίου 2021.

Ειδικά για τους Σπουδαστές Τουρισμού και Επισιτισμού, προγραμματίζουμε τη διεξαγωγή των καθιερωμένων Career Days, το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Φεβρουαρίου και θα ακολουθήσουν αναλυτικές πληροφορίες μέσα στο επόμενο διάστημα.

Για τους δευτεροετείς σπουδαστές που έχουν επιλέξει να αποκτήσουν τη Διεθνή Πιστοποίηση Gatehouse, η πρώτη διάλεξη θα πραγματοποιηθεί στις 28/01/2021 και ώρα 14:00 – 16:30.

Εν αναμονή της επιστροφής μας στην κανονικότητα, είμαστε σε διαρκή επικοινωνία με τα Αρμόδια Υπουργεία και θα επανέλθουμε με κάθε νέα οδηγία.

#WeStaySafe

 

Σχετικά με τις Διοικητικές μας Υπηρεσίες:

  • Το τηλεφωνικό μας κέντρο λειτουργεί Δευτέρα με Παρασκευή και ώρες 08:00 – 21:00
  • Μπορείτε να επικοινωνείτε με τη Σχολή είτε τηλεφωνικά (2108225983) είτε ηλεκτρονικά:
    Campus Αθήναςgramathens@iekdelta.gr

    Campus Περιστερίουgramperisteri@iekdelta.gr
    Campus Αγίας Παρασκευήςgramagia@iekdelta.gr
  • Για την έκδοση Βεβαιώσεων και Πιστοποιητικών, μπορείτε να χρησιμοποιείτε τη νέα μας πλατφόρμα e-Γραμματείακάνοντας υποβολή online αίτησης.
  • Πληρωμές διδάκτρων διεκπεραιώνονται μόνο ηλεκτρονικάμε κατάθεση στους τραπεζικούς λογαριασμούς που διαθέτει η Σχολή.

 

Είμαστε πάντα δίπλα σας!

Με εκτίμηση,

Η Διεύθυνση Σπουδών του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ