Είμαστε πάντα δίπλα σου.

Θέτουμε ολοένα και υψηλότερους στόχους μένοντας πάντα πιστοί στο όραμά μας για την παροχή της πιο ολοκληρωμένης σπουδαστικής εμπειρίας στην προετοιμασία των επαγγελματιών του μέλλοντος!


Δωρεάν Ενισχυτική Διδασκαλία

Στο πλαίσιο της συνεχούς αναβάθμισης των υπηρεσιών μας, με δέσμευση στην ενδυνάμωση της παρεχόμενης γνώσης όλων των σπουδαστών μας και ανταποκρινόμενοι στην ανάγκη για περαιτέρω ενδυνάμωση της εκπαιδευτικής διαδικασίας, δημιουργούμε:

 

Δωρεάν Μήνα Ενισχυτικής Διδασκαλίας Εργαστηρίων, διάρκειας 4 εβδομάδων τον Σεπτέμβριο του 2021. Θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης, δεδομένης της λήξης των περιοριστικών μέτρων και στοχεύει στην ενδυνάμωση των εργαστηριακών μαθημάτων για όλους τους σπουδαστές!

Ενισχυτική Διδασκαλία “Free Pass On Demand”, για όλους τους σπουδαστές! Δίνεται η δυνατότητα, μετά τη λήξη των περιοριστικών μέτρων, για δια ζώσης δωρεάν ενίσχυση στα εργαστηριακά μαθήματα που ο κάθε σπουδαστής επιλέγει. Το πρόγραμμα Free Pass On Demand θα λειτουργήσει με εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή σε εργαστηριακά τμήματα και θα είναι βασισμένο σε εξατομικευμένο σχεδιασμό βάσει των αναγκών του κάθε σπουδαστή!

 

Δωρεάν Ενισχυτική Διδασκαλία

Οι σπουδαστές θα λάβουν τη σχετική φόρμα συμμετοχής τους για τα Προγράμματα Ενισχυτικής Διδασκαλίας μέσα στο επόμενο διάστημα.

 

Η επίσημη έναρξη του νέου ακαδημαϊκού εξαμήνου έχει οριστεί για τις 22 Φεβρουαρίου και τα μαθήματα θα συνεχιστούν μέσω των Delta e-Classrooms. Το αναλυτικό πρόγραμμα του εξαμήνου έχει αναρτηθεί στο Calendar του κάθε τομέα.

 

Education Redefined.

Σε έναν κόσμο που διαρκώς αλλάζει, εξελίσσεται, επαναδιαμορφώνεται, επιλέγουμε να μη μείνουμε στάσιμοι. Βασιζόμενοι στην Ιστορία και τις Αξίες μας, έχοντας στο DNA μας την καινοτομία, αξιοποιώντας την εμπειρία μας και αναπροσαρμόζοντας διαρκώς τις εκπαιδευτικές μας μεθόδους, δίνοντας χώρο για έμπνευση και εξέλιξη, επαναπροσδιορίζουμε τη θέση μας στη Μεταδευτεροβάθμια Εκπαίδευση αναδεικνύοντας τη μοναδικότητα μας. Το μυστικό της επιτυχίας; Δεν επαναπαυόμαστε ποτέ! Πιστοί στις αξίες που καθορίζουν τα βήματα μας, όπως η Διαφάνεια, η Ηθική, η Υπευθυνότητα και η Αξιοπιστία, ενισχύουμε συνεχώς την Ειλικρινή σχέση μαζί σου.

 

Ακολούθησέ μας στα Social Media και δες όλες τις δράσεις της Σχολής.