Be There.

Πότε: 10/06/2020
Ώρα: 17:00 – 18:30
Διάρκεια: 1,5 ώρες

Την Τετάρτη 10 Ιουνίου, στις 17:00, ο ομογενής καλλιτέχνης φωτογράφος και δημιουργός ταινιών από το Άμστερνταμ, Ντάιμον Ξανθόπουλος θα είναι μαζί μας σε μια ακόμα διαδικτυακή συνάντηση που διοργανώνει η Σχολή Τεχνών & Παιδαγωγικών του IEK ΔΕΛΤΑ.

Για τη συμμετοχή σου στην 2η διαδικτυακή συνάντηση τεχνών στείλε e-mail στο varoutis@iekdelta.gr, ώστε να σου δοθούν οι απαραίτητες πληροφορίες.

Ο καλεσμένος μας, ένας Έλληνας καλλιτέχνης που ζει, εργάζεται και διδάσκει με μεγάλη επιτυχία στο εξωτερικό, θα κάνει αρχικά μία σύντομη αναφορά στην επαγγελματική του σταδιοδρομία, θα μας παρουσιάσει δείγματα της δουλειάς του και στη συνέχεια όλοι μαζί θα κάνουμε μια όμορφη διαδικτυακή συζήτηση. Θα εστιάσουμε αρκετά στο κομμάτι της εύρεσης εργασίας, πώς στέλνουμε τη δουλειά μας και το pοrtfolio μας για υποψήφια projects και θα συζητήσουμε για τη σημασία των δεξιοτήτων που μας κάνουν πιο ευέλικτους στην αγορά εργασίας.

Σχετικά με τον Daimon:

Ο Ντάιμον Ξανθόπουλος γεννήθηκε το 1979 και είναι Visual Artist με μεγάλο background στο Social Documentary. Εστιάζει ως επί των πλείστων σε προσωπικά του projects και σε long term συνεργασίες. Η δουλειά του έχει δημοσιευτεί και εκτεθεί σε παγκόσμιο επίπεδο. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται περισσότερο πάνω στο project – the Archæology of Faith – ένα visual ταξίδι μέσω του οποίου ανακαλύπτει τις ρίζες της Μυθολογίας, των Sagas και αρχαίων θρησκειών σε διάφορες χώρες και ηπείρους. Ο Ντάιμον έχει στο βιογραφικό του μεγάλες συνεργασίες όπως με την Unicef και την Panasonic.

Δες τον Daimon στο Athens Photo Festival το 2015


Ο Ντάιμον Ξανθόπουλος είναι Panasonic Lumix European Ambassador από to 2015.

Ο ίδιος αναφέρει: “I love the fact I can shoot both high quality video and shoot photography with a compact system. Panasonic’s LUMIX products give me the freedom to focus on the story, not on the equipment I require.”

Δες τη δουλειά του Daimon,Panasonic Lumix European Ambassador.

Σπούδασε Τέχνες στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ