⌈ Οι Σχολές ΔΕΛΤΑ ενώνουν τις δυνάμεις τους με την εταιρεία LINARDOS M.ΙΚΕ μέσα από μία στρατηγική συνεργασία στο πλαίσιο καινοτόμων εκπαιδευτικών δράσεων.

Η ταχύτατα αναπτυσσόμενη, ελληνική Τεχνική Εταιρεία LINARDOS Μ.ΙΚΕ, εντάσσεται στο δίκτυο των συνεργαζόμενων εταιρειών του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ.

Η Εταιρεία  LINARDOS Μ. ΙΚΕ έχει ως βασικό αντικείμενο τις Τοπογραφικές Μελέτες και Μελέτες Οδοποιίας, τόσο στον ιδιωτικό, όσο και στο δημόσιο τομέα και ταυτόχρονα αναπτύσσεται δυναμικά στον χώρο των κατασκευών. Οι πελάτες της είναι μεγάλες κατασκευαστικές εταιρίες που κατέχουν ηγετική θέση στον κατασκευαστικό κλάδο, καθώς και μεγάλα Μελετητικά Γραφεία και Εταιρείες.

Πλαίσιο Συνεργασίας

Το πλαίσιο της συνεργασίας αφορά την εκπαίδευση και σταδιοδρομία των σπουδαστών του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, μέσω παροχής τεχνογνωσίας και εξειδίκευσης.

H νέα αποκλειστική εκπαιδευτική συνεργασία με το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ  επικεντρώνεται στην τεχνολογία των οπτικών ινών, προσφέροντας στους σπουδαστές την ευκαιρία να καταρτιστούν στις οπτικές ίνες από τους ειδικούς μηχανικούς της LINARDOS S.M.P.C. και να εκπαιδευτούν σε πραγματικές συνθήκες στην τοποθέτηση οπτικών ινών οn site!
Επιπλέον, δίνεται η δυνατότητα απορρόφησης των σπουδαστών του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ σε θέσεις αμειβόμενης πρακτικής άσκησης και μόνιμης απασχόλησης, καθώς η εταιρεία LINARDOS αναπτύσσεται δυναμικά, στοχεύοντας να εδραιώσει την παρουσία της στους τομείς που δραστηριοποιείται.
Μέσω εξειδικευμένων σεμιναρίωνδιαλέξεων και εκπαιδευτικών επισκέψεων, οι σπουδαστές θα αποκομίσουν πολλαπλά οφέλη από την επισφράγιση της συγκεκριμένης συνεργασίας.

 

 

Από το 1971, το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ είναι η 1η Σχολή Μηχανολογίας στην Ελλάδα, αποτελώντας το μεγαλύτερο και πλέον εξειδικευμένο Ινστιτούτο στη Μηχανολογία, Ηλεκτρολογία και Ηλεκτρική Τεχνολογία.

Το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης και κατάρτισης της Σχολής Μηχανολογίας ενισχύεται συνεχώς με την επισύναψη στρατηγικών συνεργασιών με τις μεγαλύτερες και πλέον ανταγωνιστικές επιχειρήσεις του κλάδου.

 

Σπούδασε Μηχανοτρονική και Ηλεκτρολογία στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

Ακολούθησε τη σελίδα του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ στο LinkedIn και μείνε ενημερωμένος για όλες τις στρατηγικές συνεργασίες μας

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. ΕΔΩ Μαζί!