Ανακοινώθηκαν οι Υποτροφίες για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021 

Στηρίζουμε έμπρακτα το όραμα μας για μια κοινωνία όπου κάθε ενήλικας θα μπορεί να έχει τις ίδιες ευκαιρίες στην αγορά εργασίας

Οι Σχολές ΔΕΛΤΑ ανακοινώνουν τις Υποτροφίες 2020-2021, έναν θεσμό που ακολουθείται κάθε χρόνο τέλος Σεπτεμβρίου. Στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ διαθέτει το 10% των συνολικών θέσεων των δομών του με μορφή Υποτροφιών, και με στόχο  να συμβάλλει με τον δικό του τρόπο στην επαγγελματική αποκατάσταση κάθε ενεργού μέλους της ελληνικής κοινωνίας.

Οι υποτροφίες αφορούν όλες τις ειδικότητες και των 5 τομέων εξειδίκευσης και η προκήρυξη αφορά σε πλήθος εκδηλώσεων ενδιαφέροντος, διαθεσιμότητα στην κάθε ειδικότητα και κοινωνικοοικονομικά κριτήρια των ενδιαφερομένων.

Το πρόγραμμα έρχεται να συμπληρώσει το ετήσιο πλάνο Υποτροφιών που οι Σχολές ΔΕΛΤΑ προσφέρουν στην Κιβωτό του Κόσμου αλλά και στην Equal Society – Κοινωνία Ίσων Ευκαιριών μέσω του προγράμματος «Σπουδάζω με Υποτροφία». Το πρόγραμμα «Σπουδάζω με Υποτροφία» έχει αναδειχτεί σε κορυφαία δράση κοινωνικής προσφοράς στην Ελλάδα λαμβάνοντας το βραβείο «Νησίδες Ποιότητας» από τον πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας. Δες περισσότερα για τη δράση.

Δες όλες τα δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ.

 

Από το 1971 μέχρι και σήμερα, το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ λειτουργεί αδιάκοπα στο χώρο της Ιδιωτικής Εκπαίδευσης, προσφέροντας σπουδές Μεταδευτεροβάθμιας Επαγγελματικής Κατάρτισης Επιπέδου 5.

Ο συνδυασμός του σχεδόν μισού αιώνα εμπειρίας και της συνεχούς εξέλιξης και επαφής με τις νέες τάσεις και τεχνολογίες, καθώς και το εξειδικευμένο και δεσμευμένο προσωπικό, καθιστούν το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ το ιδανικό σημείο εκκίνησης όχι μόνο των σπουδών σου, αλλά και της πραγματοποίησης των στόχων σου. Όλα αυτά που φαντάζεσαι, γίνονται πράξη!