[ Στηρίζουμε έμπρακτα το όραμα μας για μια κοινωνία όπου κάθε ενήλικας θα έχει τις ίδιες ευκαιρίες στην αγορά εργασίας.

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ για μία ακόμη χρονιά στηρίζει το πρόγραμμα «Σπουδάζω με Υποτροφία» της Equal Society, προσφέροντας πέντε (5) υποτροφίες επιλογής του Υποψηφίου, υπηρετώντας τη βασική επιδίωξη για «Ίσες ευκαιρίες πρόσβασης» στην Εκπαίδευση.

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ στηρίζει έμπρακτα το όραμα για «Εκπαίδευση για όλους», όπου κάθε μέλος της κοινωνίας θα έχει πρόσβαση στην εκπαίδευση και κατάρτιση, ενισχύοντας την απασχολησιμότητά του στην αγορά εργασίας.

Οι Σχολές ΔΕΛΤΑ ανακοινώνουν τις Υποτροφίες 2022-2023, έναν θεσμό που ακολουθείται κάθε χρόνο στο τέλος Σεπτεμβρίου. Στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ διαθέτει το 10% των συνολικών θέσεων των δομών του με μορφή Υποτροφιών με στόχο να συμβάλλει στην επαγγελματική αποκατάσταση κάθε ενεργού μέλους της ελληνικής κοινωνίας.

Οι εν λόγω υποτροφίες καλύπτουν 5 θέσεις ολικής υποτροφίας (2 έτη φοίτησης), σε ειδικότητα της επιλογής του υποψηφίου. Η επιλογή των υποψηφίων διενεργήθηκε με βάση κοινωνικά, ακαδημαϊκά και οικονομικά κριτήρια.

 

 

Σχετικά με το πρόγραμμα «Σπουδάζω με Υποτροφία»

Μέσω του προγράμματος «Σπουδάζω με Υποτροφία», η Equal Society σε συνεργασία με μεγάλα δημόσια και ιδιωτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα της Ελλάδας και του εξωτερικού, προσφέρει για 11η χρονιά υποτροφίες πλήρους φοίτησης  σε νέους με κοινωνικές και οικονομικές ανάγκες.

Η Equal Society, από την έναρξη του προγράμματος το 2012 μέχρι και σήμερα, έχουν δοθεί συνολικά 496 υποτροφίες με την αξία τους να ξεπερνάει τα 4,9 εκατ. ευρώ. Το πρόγραμμα «Σπουδάζω με υποτροφία» είναι ενεργό εδώ και 11 χρόνια και συνεχίζει.

Το πρόγραμμα «Σπουδάζω με Υποτροφία» έχει αναδειχτεί σε κορυφαία δράση κοινωνικής προσφοράς στην Ελλάδα λαμβάνοντας το βραβείο «Νησίδες Ποιότητας» από τον πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας.

 

 

Σχετικά με την Equal Society

Η Equal Society είναι ένας  ανεξάρτητος οργανισμός της κοινωνίας των πολιτών με ευρύ πλέγμα δραστηριοτήτων στα πεδία της εκπαίδευσης, της απασχόλησης, της κοινωνικής συνοχής και της προάσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Από την πρώτη στιγμή ο Οργανισμός έχει θέσει σαφείς στόχους που αφορούν στην δημιουργία μιας πιο αλληλέγγυας κοινωνίας επενδύοντας στην παιδεία, μέσα από την ανάδειξη καινοτόμων εκπαιδευτικών πρωτοβουλιών.
Οι πρωτοβουλίες «E-gnosis» και «Σπουδάζω με Υποτροφία» αποτελούν τις πλέον σημαντικές δράσεις του Οργανισμού, έχοντας συμβάλει από το 2012 στην καταπολέμηση του ηλεκτρονικού αναλφαβητισμού, την δωρεάν εκπαίδευση σε ξένες γλώσσες και την παροχή υποτροφιών πλήρους φοίτησης στα κορυφαία εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας.

 

 

Από το 1971 μέχρι και σήμερα, το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ λειτουργεί αδιάκοπα στο χώρο της Ιδιωτικής Εκπαίδευσης, προσφέροντας σπουδές Μεταδευτεροβάθμιας Επαγγελματικής Κατάρτισης Επιπέδου 5.

Ο συνδυασμός του σχεδόν μισού αιώνα εμπειρίας και της συνεχούς εξέλιξης και επαφής με τις νέες τάσεις και τεχνολογίες, καθώς και το εξειδικευμένο και δεσμευμένο προσωπικό, καθιστούν το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ το ιδανικό σημείο εκκίνησης όχι μόνο των σπουδών σου, αλλά και της πραγματοποίησης των στόχων σου. Όλα αυτά που φαντάζεσαι, γίνονται πράξη!

 

Δες όλες τα δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

Δες τις 54 ειδικότητες αιχμής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ και γίνε ο επαγγελματίας που ονειρεύεσαι!

 

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. ΕΔΩ Μαζί!