[ Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ ανακοινώνει τη συνεργασία του με την γαλλική εταιρία ARTURIA, μέσω του αποκλειστικού αντιπροσώπου της στην Ελλάδα, ΕLINA Audio Specialists

Στα πλαίσια αυτή της νέας εκπαιδευτικής συνεργασίας, ο υπεύθυνος τεχνολογίας της ELINA, κ. Βασίλης Παπανάνος, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Αθήνας και τα studio Μουσικής Τεχνολογίας και Ηχοληψίας, τα οποία εξοπλίστηκαν με 11 νέα controller MiniLab II και με τo Software V Collection, που περιλαμβάνει 24 iconic synth.

Ο κ. Βασίλης Παπανάνος, υπεύθυνος τεχνολογίας της ELINA, με τον Διευθυντή της Σχολής Μουσικής Τεχνολογίας και Ηχοληψίας, κ. Δερμάνη Δημήτρη στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Αθήνας.

H ΕLINA Audio Specialists είναι επικεντρωμένη γύρω από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες επαγγελματικού ήχου. Οι εταιρείες που αντιπροσωπεύει έχουν επιλεχθεί προσεκτικά για να καλύψουν τις ανάγκες ηχογράφησης και μουσικής δημιουργίας από τον απλό μουσικό που θέλει να δουλέψει στο σπίτι του μέχρι το πιο επαγγελματικό Studio ηχογράφησης.

Κατά τη διάρκεια εγκατάστασης των νέων controller MiniLab II στα studio του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

Κατά αυτόν τον τρόπο οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ θα ενισχύσουν την εμπειρία τους στη μουσική εκπαίδευση με την εξάσκηση σε ηλεκτρονικά όργανα και λογισμικό.

Πιο συγκεκριμένα, οι σπουδαστές θα εκπαιδευτούν στον προγραμματισμό και σχεδιασμό νέων ήχων, θα εξασκηθούν στη διαδικασία ελέγχου software μέσω hardware και θα μάθουν τα πολλαπλά συστήματα σύνθεσης ήχου που περιλαμβάνει το πακέτο της Arturia.

Σχετικά με την Arturia:

Η Arturia, που ιδρύθηκε στη Γκρενόμπλ της Γαλλίας το 1999, ειδικεύεται στην ανάπτυξη λογισμικού και hardware για επαγγελματίες και ερασιτέχνες μουσικούς. “Είμαστε μια ομάδα παθιασμένων ανθρώπων, αφιερωμένων στους μουσικούς. Τολμούμε να δημιουργήσουμε πρωτότυπα και διαφορετικά εργαλεία, να φανταστούμε νέες εμπειρίες και να ανακαλύψουμε νέα προϊόντα”. Στόχος της είναι να παρέχει στους μουσικούς μοναδικά μέσα δημιουργίας για αξέχαστα performances. Έχοντας ως επίκεντρο την καινοτομία, ενσωματώνουν στα προϊόντα τους τις τελευταίες εξελίξεις στην έρευνα και την τεχνολογία της μουσικής υπολογιστών. Αυτό συνεπάγεται στενή συνεργασία με ερευνητικά ιδρύματα, στην ανάπτυξη μουσικών οργάνων και λογισμικού αιχμής.

Σπούδασε Ηχοληψία και Μουσική Τεχνολογία στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ!

Ακολούθησε τις σελίδες του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ σε FacebookInstagramTikTok και LinkedIn και μείνε ενημερωμένος/η για όλες τις νέες συνεργασίες και δράσεις μας!

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. ΕΔΩ Μαζί!