Αμερικάνικο Bachelor & Master από το Marconi International University

Απόκτησε τώρα Bachelor ή Master από το Marconi International University της Αμερικής, εξ αποστάσεως και μόλις σε 1 χρόνο, μέσω του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ!

To ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ εξασφάλισε για όλους τους αποφοίτους που θέλουν να συνεχίσουν τις σπουδές τους, μια αποκλειστική συνεργασία με ένα από τα κορυφαία Αμερικάνικα Πανεπιστήμια, το Marconi International University.

Τι σημαίνει αυτό για εσένα και τι μπορείς να κερδίσεις;

  • Απόκτησε Bachelor ή Master σε 1 χρόνο, αντί για 4 χρόνια που είναι η συνολική διάρκεια σπουδών, καθώς αναγνωρίζεται η φοίτηση σου στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ.
  • Παρακολούθησε το πρόγραμμα σπουδών και πάρε το πτυχίο σου εξ αποστάσεως, κερδίζοντας ευελιξία στις ώρες παρακολούθησης.
  • Αποφάσισε εσύ πότε θα ξεκινήσεις το πρόγραμμά σου, αφού η έναρξη μπορεί να γίνει την 1η μέρα του κάθε μήνα.
  • Απόκτησε από την πρώτη ημέρα της εγγραφής σου Βεβαίωση Σπουδών με τη σφραγίδα του Πανεπιστημίου.
  • Κέρδισε έναν Ανώτατο Τίτλο Σπουδών (σε επίπεδο Bachelor ή Master) από ένα αναγνωρισμένο Αμερικάνικο Πανεπιστήμιο, εξασφαλίζοντας μια επιτυχημένη καριέρα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
  • Διεύρυνε τις γνώσεις σου, σπουδάζοντας σε ένα μαθητοκεντρικό περιβάλλον, έχοντας άμεση επικοινωνία με το Ακαδημαϊκό προσωπικό του Πανεπιστημίου αλλά και τους Mentors του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ.

Τα Προγράμματα

Bachelor in Computer Engineering

Ένα πτυχίο που στοχεύει να εξελίξει τους μαθητές σε επαγγελματίες που έχουν ενεργό ρόλο στον τομέα τους, προετοιμάζοντάς τους για την ανάπτυξη και τη χρήση τεχνολογιών, καθώς και για το σχεδιασμό, την παραγωγή και τη διαχείριση συστημάτων επεξεργασίας δεδομένων σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών.

Bachelor in Business Administration

Ένα πτυχίο που προετοιμάζει τους σπουδαστές να εξελιχθούν σε επαγγελματίες με ενεργό ρόλο στη διαδικασία λήψης οικονομικών αποφάσεων. Παρέχει πλήρη κατανόηση της φύσης των οικονομικών και παρουσιάζει τα κατάλληλα μέσα για να λειτουργούν σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και δημόσιους ή ιδιωτικούς οργανισμούς.

Master of Science in Educational Leadership, Management and Emerging Technologies

Ένα πρόγραμμα σχεδιασμένο για φοιτητές που αναζητούν ρόλους ως ηγέτες στον τομέα της εκπαίδευσης, εκθέτοντάς τους στην καινοτόμο έρευνα και πρακτική στην ηγεσία, αλλά και τη διοίκηση των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων. Διδάσκεται από έμπειρους επαγγελματίες και ενεργούς ερευνητές, με στόχο οι αποφοίτοι να αποκτήσουν ακαδημαϊκές και πρακτικές δεξιότητες στην προφορική επικοινωνία, την επίλυση προβλημάτων, την κριτική σκέψη και την οικοδόμηση ομάδας.

Master of Science in International Business Administration

Ένα ακαδημαϊκό πρόγραμμα που απευθύνεται σε όλους εκείνους που επιθυμούν να βελτιώσουν την επαγγελματική τους σταδιοδρομία αποκτώντας εξειδικευμένες δεξιότητες στους τομείς International Business, Marketing & Web Marketing, Global Finance, Management & Risk Management.

Τρόπος Διδασκαλίας: Εξ αποστάσεως (E-Learning)

Μονάδες: 120 US Semester Credits που αντιστοιχούν σε 240 ECTS

Γλώσσα Διδασκαλίας: Αγγλικά

Το Πανεπιστήμιο

Το Marconi International University είναι ένα αναγνωρισμένο Αμερικάνικο Πανεπιστήμιο με έδρα το Μαϊάμι της Φλόριντα, που προσφέρει δια ζώσης και εξ αποστάσεως προγράμματα επιπέδου Bachelor ή Master. Η δέσμευση για την αριστεία και την ποιότητα αποτελεί τον βασικό πυλώνα για τα προγράμματά του, που προετοιμάζουν τους μαθητές να αντιμετωπίσουν τις παγκόσμιες αλλαγές και να εφαρμόσουν με επιτυχία τις ακαδημαϊκές τους γνώσεις σε πραγματικές καταστάσεις. Το Μαθητοκεντρικό Μοντέλο Διδασκαλίας και το Εξειδικευμένο & Δεσμευμένο Ακαδημαϊκό Προσωπικό, είναι τα χαρακτηριστικά εκείνα που κάνουν το Πανεπιστήμιο να ξεχωρίζει.

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. Education Redefined.