MARCONI INTERNATIONAL UNIVERSITY

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ
BACHELOR & MASTER

BACHELOR Ή MASTER
ΣΕ 1 ΧΡΟΝΟ

E-LEARNING

ΕΥΕΛΙΚΤΗ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ

 • Απόκτησε τώρα Bachelor ή Master από το Marconi International University της Αμερικής.

  Εξ αποστάσεως και μόλις σε 1 χρόνο, μέσω του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ!

  To ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ εξασφάλισε για όλους τους αποφοίτους που θέλουν να συνεχίσουν τις σπουδές τους, μια αποκλειστική συνεργασία με ένα από τα κορυφαία Αμερικάνικα Πανεπιστήμια, το Marconi International University.

  Τρόπος Διδασκαλίας: Εξ αποστάσεως (E-Learning)

  Μονάδες: 120 US Semester Credits που αντιστοιχούν σε 240 ECTS

  Γλώσσα Διδασκαλίας: Αγγλικά

   

 • Τώρα, έχεις τη δυνατότητα να αποκτήσεις Bachelor ή Master από το Marconi International University της Αμερικής. Εξ αποστάσεως και μόλις σε 1 χρόνο, μέσω του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ!

  Τι σημαίνει αυτό για σένα και τι μπορείς να κερδίσεις;

  • Αποκτάς Ανώτατο Τίτλο Σπουδών σε 1 χρόνο, αντί για 4 που είναι η συνολική διάρκεια σπουδών, καθώς αναγνωρίζεται η φοίτηση σου στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ.
  • Παρακολουθείς το πρόγραμμα σπουδών και παίρνεις πτυχίο εξ αποστάσεως, κερδίζοντας ευελιξία στις ώρες παρακολούθησης.
  • Αποφασίζεις εσύ πότε θα ξεκινήσεις το πρόγραμμά σου, αφού η έναρξη μπορεί να γίνει την 1η του κάθε μήνα.
  • Αποκτάς από την πρώτη ημέρα της εγγραφής σου Βεβαίωση Σπουδών με τη σφραγίδα του Πανεπιστημίου.
  • Αναβαθμίζεις την αξία των σπουδών σου, λαμβάνοντας έναν Ανώτατο Τίτλο Σπουδών (σε επίπεδο Bachelor ή Master) από ένα αναγνωρισμένο Αμερικάνικο Πανεπιστήμιο.
  •  Εξασφαλίζεις μια επιτυχημένη καριέρα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
  • Διευρύνεις τις γνώσεις σου, σπουδάζοντας σε ένα μαθητοκεντρικό περιβάλλον, έχοντας άμεση επικοινωνία με το Ακαδημαϊκό προσωπικό του Πανεπιστημίου αλλά και τους Mentors του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ.
 • Bachelor in Computer Engineering

  Ένα πτυχίο που στοχεύει να εξελίξει τους μαθητές σε επαγγελματίες που έχουν ενεργό ρόλο στον τομέα τους, προετοιμάζοντάς τους για την ανάπτυξη και τη χρήση τεχνολογιών, καθώς και για το σχεδιασμό, την παραγωγή και τη διαχείριση συστημάτων επεξεργασίας δεδομένων σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών.

  Bachelor in Business Administration

  Ένα πτυχίο που προετοιμάζει τους σπουδαστές να εξελιχθούν σε επαγγελματίες με ενεργό ρόλο στη διαδικασία λήψης οικονομικών αποφάσεων. Παρέχει πλήρη κατανόηση της φύσης των οικονομικών και παρουσιάζει τα κατάλληλα μέσα για να λειτουργούν σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και δημόσιους ή ιδιωτικούς οργανισμούς.

  Master of Science in Educational Leadership, Management and Emerging Technologies

  Ένα πρόγραμμα σχεδιασμένο για φοιτητές που αναζητούν ρόλους ως ηγέτες στον τομέα της εκπαίδευσης, εκθέτοντάς τους στην καινοτόμο έρευνα και πρακτική στην ηγεσία, αλλά και τη διοίκηση των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων. Διδάσκεται από έμπειρους επαγγελματίες και ενεργούς ερευνητές, με στόχο οι αποφοίτοι να αποκτήσουν ακαδημαϊκές και πρακτικές δεξιότητες στην προφορική επικοινωνία, την επίλυση προβλημάτων, την κριτική σκέψη και την οικοδόμηση ομάδας.

  Master of Science in International Business Administration

  Ένα ακαδημαϊκό πρόγραμμα που απευθύνεται σε όλους εκείνους που επιθυμούν να βελτιώσουν την επαγγελματική τους σταδιοδρομία αποκτώντας εξειδικευμένες δεξιότητες στους τομείς International Business, Marketing & Web Marketing, Global Finance, Management & Risk Management.

  Τρόπος Διδασκαλίας: Εξ αποστάσεως (E-Learning)

  Μονάδες: 120 US Semester Credits που αντιστοιχούν σε 240 ECTS

  Γλώσσα Διδασκαλίας: Αγγλικά

 • Το Marconi International University είναι ένα αναγνωρισμένο Αμερικάνικο Πανεπιστήμιο με έδρα το Μαϊάμι της Φλόριντα. Προσφέρει δια ζώσης και εξ αποστάσεως προγράμματα επιπέδου Bachelor ή Master. Η δέσμευση για την αριστεία και την ποιότητα αποτελεί τον βασικό πυλώνα για τα προγράμματά του. Οι σπουδαστές προετοιμάζονται να αντιμετωπίσουν τις παγκόσμιες αλλαγές και να εφαρμόσουν με επιτυχία τις ακαδημαϊκές τους γνώσεις σε πραγματικές καταστάσεις. Το Μαθητοκεντρικό Μοντέλο Διδασκαλίας και το Εξειδικευμένο & Δεσμευμένο Ακαδημαϊκό Προσωπικό, είναι τα χαρακτηριστικά εκείνα που κάνουν το Πανεπιστήμιο να ξεχωρίζει.

  Μια ξεχωριστή συνεργασία, με την εγγύηση ποιότητας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ.

  ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. Education Redefined.

×

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ


Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον!
Συμπλήρωσε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου για το πρόγραμμα που σε ενδιαφέρει.

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ διαθέτει  47 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης προσφέροντας σπουδές Μεταδευτεροβάθμιας Επαγγελματικής Κατάρτισης, επιπέδου 5.

Έχοντας πάντα ως μέγιστο κριτήριο την ασφάλεια των σπουδαστών, την ποιότητα της παρεχόμενης γνώσης και τις δυνατότητες επαγγελματικής αποκατάστασης, δημιουργήσαμε τον πιο σύγχρονο όμιλο εκπαιδευτηρίων στην Αττική.

Η ναυαρχίδα του ομίλου μας με υποδομές 4500m2 που εκτείνονται σε έξι ορόφους και πληρούν τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές για παροχή σπουδών υψηλού επιπέδου βρίσκεται επί των οδών Ιπποκράτους 22 & Ναυαρίνου, στο κέντρο της Αθήνας.

Με υπερσύγχρονο εξοπλισμό, λειτουργική σχεδίαση και θεματικές αίθουσες διδασκαλίας, αναπτύσσουμε ένα μοναδικό περιβάλλον εκπαίδευσης στην πιο όμορφη γειτονιά της Αθήνας. Οι εγκαταστάσεις μας απέχουν μόλις 5 λεπτά από τη στάση Μετρό Πανεπιστήμιο και από το τέρμα των Λεωφορείων της οδού Ακαδημίας.

Από τον Ιούνιο του 2018, μπορείτε να μας βρείτε και στο νέο campus στη Δυτική Αττική, επί της Λεωφόρου Θηβών 197 στο Περιστέρι, μόλις 2 λεπτά από τη στάση Μετρό Ανθούπολη.

Στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, δεν επαναπαυόμαστε ποτέ! Πιστοί πάντα στο όραμά μας και ακολουθώντας τις αξίες που καθορίζουν τα βήματα μας όπως η Διαφάνεια, η Ηθική, η Υπευθυνότητα και η Αξιοπιστία, ενισχύουμε συνεχώς την Ειλικρινή σχέση μαζί σας. Αυτά που ο καθένας φαντάζεται να μπορούσε, τώρα γίνονται πράξη…

Κοιτάμε το μέλλον με όραμα και θέτουμε συνεχώς υψηλότερους στόχους. Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα λιγότερο από την παροχή της πιο ολοκληρωμένης σπουδαστικής εμπειρίας!