Με την συμβολή των συνεργειών του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ με την Πρεσβεία του Μπαγκλαντές, το Πρόγραμμα Εξωστρέφειας και Διαπολιτισμικής Αλληλεπίδρασης στον Τομέα της Γαστρονομίας ενισχύεται, ύστερα από την επιτυχή ολοκλήρωση του δεύτερου κύκλου εκπαιδευτικών σεμιναρίων με σπουδαστές από το Μπαγκλαντές.

Οι σπουδαστές συμμετείχαν στο ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα σπουδών «Basic Training in Culinary Arts», υπό την καθοδήγηση των αναγνωρισμένων Chef Κωνσταντίνου Γεωργατζά και Γιώργου Καζαντζή. Τα σεμινάρια έλαβαν χώρα από τις 31 Ιανουαρίου έως τις 28 Φεβρουαρίου και από τις 7 Μαρτίου έως τις 11 Απριλίου.

Οι συμμετέχοντες του προγράμματος Basic Training in Culinary Arts παρέλαβαν βεβαιώσεις συμμετοχής κατά τη τελετή αποφοίτησης του κάθε σεμιναρίου από τον Chef Κωνσταντίνο Γεωργατζά, ενώ παρουσίασαν στους προσκεκλημένους εδέσματα της Μεσογειακής κουζίνας.

 

Στις 28 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η Τελετή Αποφοίτησης του πρώτου γκρουπ σπουδαστών Παρουσία του Πρέσβη του Μπαγκλαντές κ. Ashud Ahmed και του First Secretary Labor κ. Bishwagith Kumer Paul, στο Campus του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Αθήνας (Certificate Awarding Ceremony of third batch of Basic Training Program in Culinary Arts).

Το Πρόγραμμα Εξωστρέφειας και Διαπολιτισμικής Αλληλεπίδρασης στοχεύει στην εκπαίδευση και την προετοιμασία αλλοδαπών σπουδαστών, με σκοπό την διευκόλυνση της ένταξής τους στην εγχώρια αγορά εργασίας και την επαγγελματική τους αποκατάσταση ως ενεργά μέλη της ελληνικής κοινωνίας.

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, στο πλαίσιο των προγραμμάτων εξωστρέφειας στη γαστρονομία, έχει επίσης συνάψει συνεργασίες με τις Πρεσβείες του Περού και του Μεξικού.

Δες όλες τα δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

Ακολούθησε τις σελίδες του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ σε FacebookInstagramTikTok και LinkedIn και μείνε ενημερωμένος/η για όλες τις δράσεις μας!

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. ΕΔΩ Μαζί!