Οι σπουδαστές της ειδικότητας Tεχνικός Μηχανοτρονικής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Περιστερίου, επισκέφθηκαν το μηχανουργείο του κ. Δημήτρη Βαλασόπουλου, στους Αγίους Αναργύρους, συνοδεία του καθηγητή τους, κ. Νικόπουλου Ηλία, την Πέμπτη 18 Μαΐου.

Το μηχανουργείο, γνωστό στον χώρο του αυτοκινήτου ως Boubis Cams ή Boubis, ειδικεύεται στην επισκευή και βελτίωση εκκεντροφόρων. Η δραστηριότητά του δεν περιορίζεται μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε όλη την Ευρώπη, ενώ συγκαταλέγεται στα κορυφαία μηχανουργεία εξέλιξης – βελτίωσης (Πορτογαλία, Κύπρο, Αγγλία κλπ).

 

 

Εκεί οι σπουδαστές είχαν την χαρά να ξεναγηθούν στον χώρο, έγινε αναφορά για την λειτουργία κάθε μηχανήματος που βρίσκεται εκεί, εργάστηκαν παρέα με τον καλύτερο στο είδος του και έλεγξαν έναν εκκεντροφόρο χρησιμοποιώντας εργαλεία πολύ μεγάλης ακρίβειας για να αποκαταστήσουν την βλάβη του. Ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία για τους σπουδαστές μας στον τομέα της βελτίωσης κινητήρων.

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Δημήτρη Βαλασόπουλο (Boubis Cams) για την φιλοξενία του, καθώς και τον κ. Νεκτάριο Πανταζή (Pantazis cars στα Μέγαρα) για την χορηγία του van που χρησιμοποιήθηκε για την ασφαλή μετακίνηση των σπουδαστών μας.

Σπούδασε Τεχνικός Μηχανοτρονικής στην 1η Σχολή Μηχανολογίας & Ηλεκτρολογίας στην Ελλάδα!

Ακολούθησε τις σελίδες του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ σε FacebookInstagramTikTok και LinkedIn και μείνε ενημερωμένος/η για όλες τις νέες συνεργασίες και δράσεις μας!

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. ΕΔΩ Μαζί!