Η εκτέλεση και η ηχογράφηση ενός cover αποτέλεσε το τελικό project της τάξης Τραγουδιού, με την Ντόνα Μπραχουσάι και την Άντζελα Μπόσκου να μας παρουσιάζουν το Cover “Για Όλα Ικανοί – Μέλισσες”,  με τον Instructor Κώστα Σέγγη στο πιάνο, τη μίξη και το vocal coaching!

 

Άκουσε το Μέλισσες Cover της Donna Brahushaj εδώ

Μέλισσες Cover

 

Άκουσε το Μέλισσες Cover της Άντζελας Μπόσκου εδώ

Μέλισσες Cover

 

Όλοι οι σπουδαστές του Τομέα Μουσικής συμμετέχουν σε πραγματικά projects, όπως live concerts, διαγωνισμούς τραγουδιού, μουσικοχορευτικές παραστάσεις, κα.

Δες όλες τις ειδικότητες Τεχνών της ΔΕΛΤΑ

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ διαθέτει την καταλληλότερη υλικοτεχνική υποδομή για την ολοκληρωμένη εκπαίδευση των σπουδαστών του:

  • Ψηφιακά και αναλογικά studio ηχογράφησης.
  • Studio ηχογράφησης με ξεχωριστούς χώρους (drum booth, vocal booth, live room).
  • MIDI Keyboard Rig.
  • Εξειδικευμενα Digital Audio Workstation, εφοδιασμένα με τα πλέον σύγχρονα μουσικά προγράμματα.

Το πιο σημαντικό; Οι εξειδικευμένοι χώροι προβών παραμένουν στη διάθεση των σπουδαστών και εκτός ωρών διδασκαλίας, με booking, για ακόμη περισσότερη πρακτική και ενασχόληση!

 

Έχοντας ως μέγιστο κριτήριο την ποιότητα της παρεχόμενης γνώσης και τις δυνατότητες επαγγελματικής αποκατάστασης, όραμά μας είναι να είμαστε ο πιο σύγχρονος και καινοτόμος όμιλος εκπαιδευτηρίων στην Αττική, που προετοιμάζει τους επαγγελματίες του μέλλοντος και συμβάλλει στην κοινωνική αλλαγή μέσω του επαναπροσδιορισμού της εκπαίδευσης.

Επενδύοντας σταθερά σε υποδομές και εξοπλισμό, αλλά και συνεργαζόμενοι με κορυφαίους καθηγητές και εταιρείες με ηγετική θέση, δε συμβιβαζόμαστε με τίποτα λιγότερο από την παροχή της πιο ολοκληρωμένης σπουδαστικής εμπειρίας!