Στα πλαίσια της συνεργασίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ με την Volvo Cars Hellas, πέντε σπουδαστές της ειδικότητας της Μηχανοτρονικής είχαν την τύχη να παρευρεθούν στον τοπικό ελληνικό τελικό του Διαγωνισμού Τεχνικών Volvo VISTA 2022.

Διαγωνισμός Τεχνικών VOLVO VISTA 2022

Κατά τη διάρκεια του τοπικού ελληνικού τελικού του Διαγωνισμού Τεχνικών Volvo VISTA 2022

Τους σπουδαστές υποδέχτηκαν ο κ. Κορίζης Κώστας, Technical Training & Warranty Manager at Volvo Car Hellas, και ο κ. Χατζηχαραλάμπους Μίλτος, Service Manager at Volvo Car Hellas.

Αρχικά, οι σπουδαστές ενημερώθηκαν για την ιστορία του Παγκόσμιου Διαγωνισμού Τεχνικών Volvo VISTA, που αποτελεί τον μεγαλύτερο διεθνή διαγωνισμό για επαγγελματίες service.

Στη συνέχεια, κάθε σπουδαστής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ συμμετείχε σε μία από τις 5 ομάδες του Ελληνικού Τελικού.

Οι σπουδαστές μηχανοτρονικής στο Διαγωνισμό Τεχνικών Volvo VISTA 2022

Κατά την διάρκεια του διαγωνισμού, οι σπουδαστές παρακολούθησαν την προσπάθεια των άρτια εκπαιδευμένων τεχνικών της Volvo να επιλύσουν πλήθος προβλημάτων που μπορούν να προκύψουν σε ένα όχημα νέας τεχνολογίας, ενώ παράλληλα συμμετείχαν ενεργά καθ’ όλη τη διαδικασία.

Σπουδαστές Μηχανοτρονικής στο Διαγωνισμό Τεχνικών Volvo VISTA 2022

Οι σπουδαστές Μηχανοτρονικής συνοδευόμενοι από τον Διευθυντή της Σχολής Μηχανολογίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, κ. Αλέξανδρο Καλτσά

Η συμμετοχή των σπουδαστών του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ στο Διαγωνισμό Τεχνικών Volvo VISTA 2022, αποτέλεσε μία εμπειρία με πολλαπλά οφέλη που ενισχύει την βιωματική μάθηση και την εξοικείωση με τις πραγματικές επαγγελματικές συνθήκες.

Μία εμπειρία που σίγουρα θα μείνει χαραγμένη στην μνήμη τους και θα αποτελέσει σημαντικό εφόδιο στην επαγγελματική τους πορεία!

 

Σπούδασε  Μηχανικός Αυτοκινήτων στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

Μπες στη Facebook page του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ και δες όλες τις δράσεις του Τομέα Μηχανολογίας

 

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. ΕΔΩ Μαζί!