Την Κυριακή 13 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου «Ιστορίες Ωρίμανσης» των εκδόσεων iWrite, που δημιουργήθηκε από τους καταρτιζόμενους του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ στο πλαίσιο του σεμιναρίου «Συγγραφή & Έκδοση Έργου» του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης, στο Βιβλιοπωλείο Booking Hill .

Ο εισηγητής του σεμιναρίου και υπεύθυνος για την επιμέλεια του βιβλίου, κ. Σταυριανός Κιναλόπουλος, ξεκίνησε την εκδήλωση παρουσιάζοντας το συλλογικό έργο με τίτλο «Ιστορίες Ωρίμανσης», το οποίο περιέχει ιστορίες και διηγήματα όλων των συμμετεχόντων.

 

Αριστερά: Κατά τη διάρκεια ανάγνωσης αποσπασμάτων του βιβλίου “Ιστορίες Ωρίμανσης”/ Κέντρο: Ο εισηγητής του σεμιναρίου και υπεύθυνος για την επιμέλεια του βιβλίου, κ. Σταυριανός Κιναλόπουλος / Δεξιά: Ομαδική φωτογραφία όλων των συμμετεχόντων του σεμιναρίου

 

Στην συνέχεια πήραν τον λόγο, οι ανερχόμενοι συγγραφείς, οι οποίοι εξήγησαν τι αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τα έργα τους και πώς τα προσωπικά τους βιώματα επηρέασαν τις θεματικές που πραγματεύονται στα διηγήματά τους. Η παρουσίαση ολοκληρώθηκε με την ανάγνωση αποσπασμάτων από το βιβλίο.

 

Στιγμιότυπα από την παρουσίαση του βιβλίου «Ιστορίες Ωρίμανσης» στο Βιβλιοπωλείο Booking Hill 

 

Οι παρευρισκόμενοι φίλοι και συγγενείς των συμμετεχόντων είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν τα λογοτεχνικά επιτεύγματα και την πρόοδο τους, αλλά και να αγοράσουν το βιβλίο «Ιστορίες Ωρίμανσης», που είναι διαθέσιμο σε βιβλιοπωλεία, αλλά και διαδικτυακά από τις εκδόσεις iWrite.

Το σεμινάριο «Συγγραφή & Έκδοση Έργου» του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ εφοδιάζει τους καταρτιζόμενους με αναγκαίες γνώσεις για έναν ανερχόμενο συγγραφέα και καλύπτει θεματικές όπως οι βασικοί κανόνες συγγραφής, ανάλυση ενός κειμένου και χειρισμός συμβόλων, με απώτερο σκοπό την απόκτηση βάθους στην πλοκή, στο διάλογο, αλλά και το ψυχολογικό υπόβαθρο των ηρώων.

Κατά την διάρκεια του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να εντρυφήσουν σε πολλά είδη γραφής, όπως το Σενάριο, Θεατρικό, Παραμύθι, Αστυνομικό, Θρίλερ, Ερωτικό, Κωμικό, Φανταστικό.

Δες όλα τα εξειδικευμένα σεμινάρια που υλοποιεί το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

Ακολούθησε τις σελίδες του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ σε FacebookInstagramTikTok και LinkedIn και μείνε ενημερωμένος/η για όλες τις δράσεις μας!

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. ΕΔΩ Μαζί!