Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, σε συνεργασία με τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» και την “Kerk in Actie”, διοργάνωσε από τις 7 Νοεμβρίου έως τις 16 Δεκεμβρίου, τα εκπαιδευτικά σεμινάρια Basic Training in Culinary Arts”  καιF&B and Housekeeping Training”.

Η δράση αυτή υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του Προγράμματος «APOSTOLIASSISTANCE AND TRAINING TO VULNERABLE COMMUNITIES IN ATHENS 2022» και αποτελεί τον δεύτερο κύκλο εκπαιδευτικών σεμιναρίων που ολοκληρώνονται.

 

 

Τα σεμινάρια αυτά απευθύνονται σε ανθρώπους από κοινωνικά ευαίσθητες ομάδες, που επιθυμούν να αποκτήσουν Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση στον τομέα του Τουρισμού και της Εστίασης.

Σκοπός της δράσης αυτής, είναι να δώσει τη δυνατότητα σε πρόσφυγες και μετανάστες να αποκτήσουν θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση καθώς και να αναπτύξουν τεχνικές δεξιότητες που θα τους βοηθήσουν στην ομαλή ένταξή τους στο κοινωνικό σύνολο και την αγορά εργασίας.

Το πρόγραμμα F&B and Housekeeping Training υλοποιήθηκε από την κα. Κουκάκη Δήμητρα και τον κ. Κονδυλάκη Νικόλαο, ενώ στην υλοποίηση του προγράμματος Basic Training in Culinary Arts συνέβαλαν οι διακεκριμένοι Chef Γεωργατζάς Κωνσταντίνος, Μπρατσολιάς Ιωάννης, Οικονόμου Λαέρτης και Καζαντζής Γεώργιος.

Στις 16 Δεκεμβρίου 2022, πραγματοποιήθηκε στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ η τελετή αποφοίτησης, όπου παρευρέθηκαν η κα. Θάλεια Γκαλντάρα, η κα. Δέσποινα Κατσιβελάκη και ο κ. Ευθύμιος Κιούσης από την «ΑΠΟΣΤΟΛΗ».

 

 

Με τη βοήθεια των εισηγητών των σεμιναρίων, οι σπουδαστές πραγματοποίησαν μία επίδειξη των τεχνικών γνώσεων που έλαβαν από την εκπαίδευσή τους και η τελετή ολοκληρώθηκε με την απονομή των βεβαιώσεων από την κα. Κατιάννα Πικέα και τον Δρ. Κωνσταντίνο Κιούση από το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ.

Ακολούθησε τις σελίδες του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ σε FacebookInstagramTikTok και LinkedIn και μείνε ενημερωμένος/η για όλες τις νέες συνεργασίες και δράσεις μας!

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. ΕΔΩ Μαζί!