Ο τομέας Οικονομίας, Διοίκησης και Επικοινωνίας διοργανώνει το δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο “Βασικές Νομικές Γνώσεις για κάθε Επαγγελματία”

Βασικές Νομικές Γνώσεις για κάθε Επαγγελματία – Τρίτη 01/06 | 18:00 – 20:00 | Be There.

 

Το webinar Βασικές Νομικές Γνώσεις για κάθε Επαγγελματία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 01/06 μέσω Google Meet και οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν ερωτήσεις στον εισηγητή μέσω του chat box της πλατφόρμας, οι οποίες και θα απαντηθούν μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας.

Για τη συμμετοχή σου, απλώς κλίκαρε το button παρακολούθησης παρακάτω την προγραμματισμένη ημέρα και ώρα, και αυτόματα θα συνδεθείς στο webinar!

Εισηγητής: Δρ. Οδυσσέας Κοψιδάς

 

Ο Δρ. Οδυσσέας Κοψιδάς είναι πτυχιούχος Οικονομικής Επιστήμης, Νομικής και Τεχνολόγος Μηχανικός Πολιτικών Έργων Υποδομής. Πραγματοποίησε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο Διαπανεπιστημιακό Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών που συνδιοργάνωσε το Πανεπιστήμιο Πειραιώς και το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Ολοκλήρωσε τη διδακτορική του διατριβή στη θεματική περιοχή της Τεχνοοικονομικής Ανάλυσης Συστημάτων στο Τμήμα Βιομηχανικής Διοίκησης & Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Οι παιδαγωγικές του σπουδές πραγματοποιήθηκαν στο Ετήσιο Πρόγραμμα Παιδαγωγικής Κατάρτισης και στο Πρόγραμμα Επαγγελματικής Συμβουλευτικής & Προσανατολισμού στην Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε.
Είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής ενηλίκων από τον ΕΟΠΠΕΠ και εισηγητής στο Λ.Α.Ε.Κ.
Έχει διδάξει σε σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, σε φοιτητές προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων, καθώς και σε προγράμματα επιμόρφωσης ενηλίκων. Ως Τεχνολόγος Μηχανικός Πολιτικών Έργων Υποδομής συμμετείχε στις εργασίες αναστήλωσης του Καθεδρικού Ναού Αθηνών. Η ερευνητική του δραστηριότητα και η συμμετοχή του σε διεθνή ερευνητικά προγράμματα έχει ως αποτέλεσμα τη δημοσίευση πολυάριθμων επιστημονικών άρθρων σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά και σε διεθνή επιστημονικά συνέδρια με το σύστημα των κριτών. Έχει διακριθεί με το τρίτο βραβείο καλύτερης ανακοίνωσης με τίτλο: “Contribution to Historic Monuments Preservation by Investigating the Willingness to Participate within a Target Population with Low Opportunity Cost”.

 

Δες περισσότερα για τον Τομέα Οικονομίας, Διοίκησης και Επικοινωνίας

Ακολούθησε τη ΔΕΛΤΑ στο Instagram και δες όλες μας τις δράσεις!